Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara

Wakker worden, opstaan, en er meteen fris uitzien is vaak een taak die moeilijker is dan je zou denken. Op sommige dagen sta ik op met een frisse blik, maar soms is een likje mascara écht wel nodig om een wakkere oogopslag te krijgen. De Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara lijkt daar een expert in te zijn: met zijn formule met vitamines en komkommerextract voelen je wimpers extra verzorgd aan. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond!

Rimmel London Wonder'full Wake Me Up Mascar

Ik reviewde eerder al de Rimmel Wake Me Up Foundation, en ik was enthousiast! Tot op de dag van vandaag is de Wake Me Up Foundation mijn favoriete foundation, dus de Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara hield mijn verwachtingen hoog.

Rimmel London Wonder'full Wake Me Up Mascara

De mascara zit in een elegante groene huls, met oranje letters. Vooral de vorm van de huls vind ik erg mooi: strak, maar toch met zachte lijnen. En door de kleuren ziet hij er ook nog eens fris uit; ideaal voor ’s ochtends!

Rimmel London Wonder'full Wake Me Up Mascara

De gimmick van deze mascara is erg origineel: hij ruikt naar komkommer! In principe maakt dat de mascara zeker niet beter, maar door zijn frisse geur is hij wel aangenaam om te gebruiken. Normaal gezien ben ik niet zo’n fan van dit soort ‘trucjes’, maar een mascara die naar komkommer ruikt, dat vind ik wel origineel!Rimmel London Wonder'full Wake Me Up Mascara

Het borsteltje van de mascara heeft een zandlopervorm. Ik weet niet goed welke reden dat heeft – en of het wel een reden heeft – maar het ziet er leuk uit! Bovendien ligt de wand goed in de hand en voelt hij licht aan.

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

Op de foto hierboven draag ik geen mascara. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo moeilijk ben op het vlak van mascara’s, want mijn wimpers werken gemakkelijk mee.

Rimmel London Wonder'full Wake Me Up Mascara

Op de foto hierboven draag ik de Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara

De Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara heeft allereerst een voordeel: hij brengt dunne laagjes mascara aan. Je kan er dus gemakkelijk een subtiel effect mee te bereiken. Het borsteltje grijpt alle wimpers goed vast en verdeelt de mascara mooi over mijn wimperharen.

Rimmel London Wonder'full Wake Me Up Mascara

Op de foto hierboven draag ik de Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara

De Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara geeft mijn wimpers vooral lengte, maar niet heel veel volume. Ik vind het effect iets te ‘gewoon’, maar wanneer ik meerdere laagjes aanbreng, kleven mijn wimpers snel samen en krijg ik een ‘spinnenpoot’ effect.

Conclusie
Ik ben vooral fan van de vorm van het borsteltje, en natuurlijk ook van de komkommergeur, maar van het effect ben ik nog niet overtuigd. Ik ben zelf vooral fan van veel volume, en een dramatische look, maar de Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara geeft mijn wimpers eerder een subtiele, natuurlijke look. Ik weet zeker dat sommige mensen deze mascara verkiezen boven andere mascara’s, maar ik hoor daar niet meteen bij. Ik vind hem niet slecht, maar hij springt er ook niet boven uit. Ik geef de Rimmel London Wonder’full Wake Me Up Mascara een 6/10. Ik gebruik hem nu en dan wel eens, maar hij hoort zeker niet bij mijn favorieten.

Hou jij van subtiele of eerder dramatische wimpers?

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.