Favorieten Augustus 2015

Augustus was fantastisch! Wat vind ik het jammer dat mijn favoriete zomermaand weer voorbij is. Ik ben voortdurend bezig geweest: de laatste dingen regelen voor mijn reis naar Boedapest, inpakken, en natuurlijk de reis zelf, maar ook de herexamens begonnen in augustus, en ik speelde mee in een videoclip (volgende week hoor je daar meer over). Vandaag dus mijn favorieten. Het zijn deze keer maar vier producten geworden, in plaats van vijf, omdat ik enkel de dingen eruit wou nemen die ik écht kan aanraden. Lees snel verder!

Favorieten Augustus 2015

Over mijn reis naar Boedapest kan je in dit artikel meer lezen. Het was echt een van de leukste vakanties die ik ooit had, en daarom wil ik Boedapest ook aanduiden als mijn ‘extra favoriet’. Ik raad de stad echt aan als reisbestemming, zet Boedapest snel op je bucket list!

Favorieten Augustus 2015

Dan gaan we nu verder met mijn vier favoriete producten van de voorbije maand.

  1. De Babyliss Pro 180 met een diameter van 32mm;
  2. Catrice Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume;
  3. Makeup Revolution Amazing Lipliners;
  4. John Frieda haarlak.

Favorieten Augustus 2015

Als eerste: mijn ultieme favoriet van de afgelopen maand. Ik heb deze Babyliss Pro 180 krultang al een jaar of twee, en elke keer ben ik weer onder de indruk van hoe goed hij werkt. Het is een erg dikke krultang, met een diameter van 32mm, en hij maakt de mooiste, elegante krullen. Met de nieuwe techniek die ik onlangs vond, krijg ik mijn haar elke keer weer perfect gekruld! Ik zou hem niet meer kunnen missen!

  • Babyliss Pro 180 krultang, 30,99

Favorieten Augustus 2015

De voorbije maand testte ik enkele nieuwe mascara’s. Mijn favoriete nieuwe mascara is deze Catrice Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume, die ik nog steeds elke dag gebruik. Hij werkt gemakkelijk, geeft mijn wimpers dramatisch volume, indrukwekkende lengte en een mooie krul. Het enige waarvoor ik moet opletten is dat hij in het begin nogal lang nat blijft, en dus de eerste momenten dat hij op mijn wimpers zit nogal vlekt op mijn oogleden. Ik mag dus niet vergeten die vlekjes eraf te halen eens de mascara droog is!

  • Catrice Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume, €4,89

Favorieten Augustus 2015

Mijn derde favoriet van de voorbije maand zijn de Makeup Revolution Amazing Lipliners, specifiek de vier donkerste kleuren. Lees hier mijn review over de lippotloden, waar ik niet over elke kleur heel enthousiast ben. De kleur hierboven, Rebel, vind ik het allerleukst, en draag ik graag zonder lipstick eroverheen. Ik vind het altijd fantastisch als budgetproducten favoriet worden, en deze Amazing Lipliners zijn enorm budget!

  • Makeup Revolution Amazing Lipliners, €1,59

Favorieten Augustus 2015

En als laatste favoriet heb ik deze travel size busjes haarlak van John Frieda gekozen. Ik gebruik haarlak altijd als ik veel volume aan mijn haaraanzet wil. Dan kam ik mijn haar naar achter, verstuif er een royale hoeveelheid haarlak overheen, en wanneer ik dan naar buiten ga, of op de foto moet, kam ik voorzichtig het teveel aan haarlak weg. Op de foto hierboven heb ik dat gedaan! Deze busjes van John Frieda zijn ideaal omdat ze er in drie verschillende varianten zijn met verschillende hold-graden, en natuurlijk ook omdat ze zo klein zijn dat ik ze altijd en overal kan meenemen!

  • John Frieda travel size haarlak, €2,99

Wat waren jouw favorieten de afgelopen maand?

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.