Catrice Limited Edition Lumination

Ik kijk altijd weer vol spanning uit naar de nieuwe Limited Editions van de veelbesproken budgetmerken CATRICE en essence. Soms vind ik dat de collecties wat tegenvallen, maar deze keer zag alles er enorm stralend en shiny uit. Dat komt natuurlijk doordat het thema van de Limited Edition van CATRICE momenteel Lumination heet: zachte kleuren met véél metallic. De producten zagen er eigenlijk allemaal heel erg mooi uit, maar uiteindelijk viel mijn keuze toch op de Powder Blush en de Nail Lacquer in de kleur C03 – Stargazer. Lees snel verder!

Catrice Limited Edition Lumination

In de zachte straaltjes zonlicht die door de bomen schenen, vielen meteen de warme, gouden bedrukkingen op. Hierboven zie je links de Powder Blush in C01 – Flushed Fiction en rechts de Nail Lacquer in de kleur C03 – Stargazer. Ik vind de vormgeving van de producten erg mooi, met de futuristische accenten.

Catrice Limited Edition Lumination

De Nail Lacquer in de kleur C03 – Stargazer viel me meteen op doordat hij goud is. Ik hou van goud! In het flesje ziet hij er goud uit met een vrij koele ondertoon, en zijn metallic finish is goed door het flesje heen te zien!

Catrice Limited Edition Lumination

Hierboven zie je hoe Stargazer eruitziet op mijn nagels. Ik draag twee laagjes nagellak.

Ik vreesde een beetje dat de metallic finish ervoor zou zorgen dat de lak wat streperig zou worden, maar dat valt eigenlijk goed mee. Perfect streepvrij is hij niet, dat moet ik toegeven, maar afzichtelijk is het ook niet! Bovendien lakt hij erg vlot en dekt hij perfect. Dat vind ik uitstekend voor een metallic nagellak!

Catrice Limited Edition Lumination

En dan de kleur: het is echt iets tussen goud en zilver in. Stargazer valt op mijn nagels eigenlijk niet heel erg op, omdat de kleur niet heel veel verschilt van mijn huidskleur. Daardoor vind ik hem erg elegant, en door de metallic finish zien mijn nagels er bovendien extra shiny uit. Conclusie: ik vind hem prachtig, en hoewel ik niet altijd fan ben van metallic, ben ik er zeker van dat ik deze Stargazer nog ga dragen!

Catrice Limited Edition Lumination

Hierboven zie je de Powder Blush in C01 – Flushed-Fiction.

Hij is er maar in één kleur, en dat is een vrij koele, roze tint. In de blush zitten schattige golfjes gedrukt – die het thema zijn van deze Limited Edition – en dat geeft een luxueus en speciale indruk. Ik vind het niet de allermooiste blush die Catrice ooit uitbracht, maar hij zit zeker wel bij de mooiere blushes!

Catrice Limited Edition Lumination

Op de swatch zie je goed de koele, oudroze kleur van de blush. Er zitten erg fijne shimmers in het poeder, waardoor je ook hier weer lichtjes dat metallic effect krijgt. Niets overdreven, maar toch een klein beetje highlight!

Catrice Limited Edition Lumination

Op de foto hierboven draag ik enkel bronzer, geen blush.

Catrice Limited Edition Lumination

Op de foto hierboven heb ik de Powder Blush in C01 – Flushed-Fiction aangebracht.

Eens de blush op mijn huid zit, vind ik hem er een stuk warmer uitzien dan in het doosje. Ik vind de kleur best mooi, hij versmelt mooi met mijn huid en geeft een gezonde blos aan mijn wangen, zonder er overdreven uit te zien. Ik moest wel opletten bij het aanbrengen dat ik niet plots teveel product op mijn kwast nam, want de blush is vrij poederig. Als hij de huid aanraakt, valt dat poederige gelukkig niet meer op, en wordt hij wat meer creamy.

Catrice Limited Edition Lumination

De blush heeft een erg subtiele glans, zo subtiel dat je hem eigenlijk bijna niet ziet als je niet in het directe zonlicht gaat staan. Voor mij maakt dat niet zoveel uit, ik vind het prima om een extra highlighter over mijn blush aan te brengen. Helemaal mat is hij ook niet, hij geeft toch een heel klein beetje een glow aan mijn wangen.

Conclusie
De nieuwe Limited Edition van CATRICE focust sterk op licht en glans met metallic finishes en zachte kleuren. De Nail Lacquer in de kleur C03 – Stargazer is een koele, gouden metallic lak, die goed aanbrengt en vrijwel geen streperige laagjes achterlaat op je nagel. De kleur vind ik echt fantastisch: hij valt op door zijn finish, maar doordat de kleur wat neutraler is, ziet hij er erg elegant uit. Ja, deze nagellak mag op mijn nagellakrekje komen staan, en hij krijgt een 8/10. De Powder Blush in de kleur C01 – Flushed-Fiction is een wat koelere, oudroze blush. De glans is niet heel zichtbaar op de wangen, maar de kleur is wel heel natuurlijk en geeft mijn huid onmiddellijk een gezonde uitstraling. Mijn blush-stash heeft er weer een pareltje bij! De Powder Blush krijgt van mij ook een 8/10.

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.