W7 Big Lash!

Ik ben nog altijd onderweg op mijn zoektocht naar de perfecte mascara. Zo nu en dan vind ik er eentje die ik heel erg goed vind, maar toch vind ik het nog steeds leuk om regelmatig een nieuwe uit te proberen. Vooral de budgetvarianten spreken me vaak aan: ik wil echt wel voor een paar euro’s de volste, langste en meest gekrulde wimpers ooit! Vandaag heb ik er weer zo eentje, wat zeg ik: ik bespreek een duo! De W7 Big Lash mascara en het bijbehorende Big Lash Kohl potloodje. Lees snel verder!

W7 Big Lash!

De laatste tijd hoor ik steeds meer van W7. Het is het budgetmerk dat vooral bekend staat om zijn dupes voor de Naked paletten van Urban Decay. In het begin voelde ik me niet erg aangetrokken tot het merk, maar in de loop van de tijd ontdekte ik steeds vaker producten die ik leuk vond van W7. Van deze mascara verwacht ik dat hij oké is, niet supergoed, maar ook niet heel slecht. Het potloodje verwacht ik prima, het enige dat eigenlijk kan misgaan is dat het te droog is.

  • W7 Big Lash mascara en Kohl potlood, €3,99

W7 Big Lash!

Ik ben al wel fan van de verpakking: ze zien er speels uit, matchen mooi en ik hou van goud! Ergens vind ik ze er wel een beetje goedkoop uitzien, maar dat maakt niet uit want dat zijn ze ook!

W7 Big Lash!

Het kohl potloodje is vrij basic. Het ziet er gewoon uit als een zwart kleurpotloodje. Ik vind dat het hout van het potlood er erg ruw uitziet, en daar krijg ik rillingen van. Je potloodje altijd goed slijpen, zodat je niet met het hout over je ooglid schuurt zou ik dus aanraden! Verder is er niets speciaals op te merken aan het potloodje.

W7 Big Lash!

Op de foto hierboven heb ik het W7 Big Lash Kohl potloodje geswatcht.

Tijdens het swatchen van het potloodje voelde ik gelukkig dat het potlood totaal niet stroef was, maar juist heel zacht en romig. Met gemak tekende ik in één lichte veeg een intens zwarte lijn op mijn arm. De kleur is diep zwart, het pigment is goed en het potlood werkt gemakkelijk.

W7 Big Lash!

Het borsteltje van de mascara bestaat uit vezeltjes en het is aan de dikke kant. De mascara ziet er op het eerste zicht niet te nat uit: er hangen geen klontertjes aan het borsteltje zelf. Dat vind ik wel goed, want een mascara die té nat is kan wat vlekkerig worden.

W7 Big Lash!

Op de foto hierboven draag ik geen mascara.

Op het vlak van mascara ben ik geen enorm moeilijke klant. Mijn wimpers zijn van zichzelf vrij vol en lang, dus vaak werken mascara’s best goed bij mij.

W7 Big Lash!

Op de foto hierboven draag ik de W7 Big Lash mascara op mijn wimpers, en het Big Lash Kohl oogpotlood langs de buitenste helft van mijn bovenste en onderste wimperrand.

De Big Lash mascara is zoals ik had verwacht aan de droge kant, maar niet té droog. Het borsteltje grijpt mijn wimpers goed vast, en bedekt ze vanaf de eerste laag met een rijk laagje mascara. Het formaat van het borsteltje is precies goed, hij lijkt gemaakt te zijn voor mijn ogen. Bovendien droogt de mascara best snel op, waardoor de krul die in mijn wimpers zit snel wordt vastgehouden.

W7 Big Lash!

Op de foto hierboven draag ik de W7 Big Lash mascara op mijn wimpers, en het Big Lash Kohl oogpotlood langs de buitenste helft van mijn bovenste en onderste wimperrand.

Ik vind wel dat de Big Lash mascara mijn wimpers wat aan elkaar doet plakken. Het lijkt of ik maar vijftien wimpers aan mijn ogen heb hangen, omdat ze wat tegen elkaar kleven. Het kleef-effect is niet overdreven, maar ik had om eerlijk te zijn verwacht dat hij mijn wimpers toch wat meer zou separeren.

Conclusie
Het Big Lash Kohl oogpotloodje vind ik erg goed. Het is een basic oogpotlood dat erg romig en gitzwart is. Daarom geef ik het Big Lash Kohl oogpotlood een 7/10. De Big Lash mascara vind ik niet overdreven fantastisch. Hij geeft wimpers best veel volume, brengt gemakkelijk aan en geeft mijn wimpers een prachtige krul (en houdt die ook vast), maar separeert mijn wimpers niet goed, en geeft ook geen indrukwekkende verlenging. De Big Lash mascara krijgt daarom van mij een 6/10. De W7 Big Lash mascara en Kohl potlood zijn onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop.

Heb jij al iets van W7 geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.