Tags: Liebster Award & Versatile Award

Ik deed hem ongeveer een jaar geleden al, en nu ben ik opnieuw genomineerd voor de Liebster Award! Ik vind het superleuk om genomineerd te worden, dus ik doe hem met alle plezier nog eens opnieuw! Bovendien werd ik even geleden ook genomineerd voor de Versatile Award, dus ik besloot om een gecombineerde post te maken met de Liebster én de Versatile Award. Lees snel verder, want er komt heel wat randoms aan!

liebster-award

Liebster Award

Ik werd onlangs maar liefst twee keer genomineerd voor deze Award, dus natuurlijk moest ik hem doen! De eerste blogger die me tagde was Anne van Beautythingsss. Op haar blog schrijft Anne artikels over beauty, maar ook lifestyle, DIY en food! Check zeker haar blog, want hij is de moeite waard! Ik werd ook getagd door Sanne van Lifestyle Area, een blog vol beauty, fashion, en natuurlijk: lifestyle! Dankjewel voor de tag!

De regels van de Liebster Award zijn simpel:

1. Bedank degene waardoor jij genomineerd bent;
2. Beantwoord de vragen die je hebt gekregen;
3. Nomineer 11 andere bloggers;
4. Bedenk 11 vragen voor degene die jij gaat nomineren;
5. Breng de genomineerde op de hoogte.

Mijn favoriete bericht van Silkeblogs: Cameleo Kleurshampoo in 7.4 Copper Red

Mijn favoriete bericht van Silkeblogs: Cameleo Kleurshampoo in 7.4 Copper Red

Wat vind je het leukste artikel van je blog?
Moeilijke vraag, al, want ik heb ondertussen zo’n 236 berichten op mijn blog staan. Als ik snel moet antwoorden, kies ik wellicht voor de post over de Cameleo Kleurshampoo waarin ik mijn haar voor een stuk rood kleur. Ik denk zelfs dat dat mijn meest bekeken bericht is!

Wat is jouw favoriete blog?
Mijn favoriete beautyblog is volgens mij Beautylab.nl, dat was ook de allereerste blog die ik ooit volgde.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik volgde al een paar jaar andere blogs, en het leek me superleuk om zelf ook een blog te beginnen. Ik schrijf graag, heb ook een taalkundige opleiding gevolgd, en was al jaren bezig met beauty, makeup en haar. Ik ben daarom heel blij dat ik ben begonnen!

Sushi! Mijn favoriete eten!

Sushi! Mijn favoriete eten!

Wat voor eten eet je het liefst?
Ik eet het allerliefst SUSHI! Ik zou het elke dag kunnen eten, en ik ben er zelfs lichtelijk verslaafd aan.

Hoe ben je begonnen met bloggen?
Het idee zat al even in mijn hoofd, maar ik bleef het maar uitstellen. Tot ik op een bepaald moment besloot dat ik zou starten, en dat was midden in de examenperiode! Hoewel het een drukke tijd was, lukte het me vrij goed, en tot op heden doe ik het nog even graag.

Wat vind je het leukste van bloggen?
Ik ben de laatste tijd wel graag bezig met fotografie. Door mijn blog heb ik heel veel bijgeleerd, vooral over fotografie. Bovendien vind ik het leuk om mezelf te pushen. Ik stel telkens nieuwe deadlines, daag mezelf steeds opnieuw uit, en dat vind ik fantastisch!

Wat is jouw favoriete winkel?
Ik shop eigenlijk het liefst online! Zo kan je alles veel rustiger bekijken, en op je eigen tempo beslissingen nemen. En ik vind het trouwens ook super om thuis pakjes aan te krijgen, dat maakt online shoppen extra spannend!

Met wie shop jij het liefst?
Ik weet dat het wat asociaal klinkt, maar ik shop best graag alleen. Ik weet hoe ik kan zijn tijdens het shoppen: ik kan niet beslissen, dus ik sta uren bij één rek. Dat kan soms voor ongeduld zorgen bij mijn shopmaatjes. Maar met mijn vriendinnen ga ik ook graag shoppen, dan is er wel leuke sfeer, natuurlijk!

Mijn favoriete makeupmerk: Makeup Revolution

Mijn favoriete makeupmerk: Makeup Revolution

Wat is je favoriete makeup merk?
Ik denk dat mijn favoriete makeup merk op dit moment Makeup Revolution is: budget, mooie verpakkingen en goede kwaliteit!

Als je een jaar met 1 beautymiddel mag wat zou je dan kiezen?
Stel je voor dat je maar één product mag kiezen, hoe vreselijk zou dat zijn! Ik zou kiezen voor mascara. Dat vind ik toch echt een essential.

Hoelang ben je al aan het bloggen?
Ik ben nu bijna twee jaar aan het bloggen, ik begon in januari 2014 geloof ik.

Wat vind jij van lifestyle area?
Hoewel je nog maar net bent begonnen, vind ik je blog al heel leuk. Ik raad dan ook iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen!

Wat vind je het leukste aan blogger zijn?
Ik vind het superleuk om telkens nieuwe dingen te ontdekken. Ik sta ook echt bekend bij mijn vrienden als degene die alles over beauty en nieuwe producten weet. Oh, en ook de lieve reacties, ik hou van reacties!

Ik draag bijna altijd een blazer

Ik draag bijna altijd een blazer

Wat is je favoriete kledingstuk?
Ik draag heel graag blazers! Bijna elke dag draag ik een blazer. Ik heb er dan ook in alle kleuren en vormen in mijn kast hangen.

Wat is je favoriete lip kleur?
Ik heb de neiging om rood te zeggen, maar tegenwoordig vind ik bruine lipkleuren en wat donkerdere tinten ook echt wel mooi.

Welk beauty product staat op dit moment op nummer 1 van je verlanglijstje?
Om eerlijk te zijn heb ik niet echt een verlanglijstje. Ook wanneer ik in een winkel kom, vind ik het moeilijk om dingen te kopen, omdat ik al zoveel heb. Producten moeten al echt heel vernieuwend zijn om écht op mijn verlanglijstje te komen.

Wat is je favoriete liedje aller tijden?
Hm, ik ga gek doen en zeggen Allemaal van Wim Soetaer. Ik weet het, het is belachelijk en oud, maar ik word altijd zo blij als ik het hoor!

Wat is je guilty pleasure?
Het eurovisiesongfestival! Ik word gewoon al enthousiast als ik eraan denk, maar ik schaam me er een beetje voor dat wanneer mijn vrienden me vertellen waar ze op vakantie zijn geweest, ik altijd meteen weet met welk nummer ze meededen en op welke plaats ze zijn geëindigd.

Als je maar één muzieknummer zou kunnen beluisteren voor de rest van je leven, welk zou dat dan zijn?
Wow, hoe lastig! Ik denk dat ik dan voor Clair de Lune van Debussy zou gaan, omdat dat echt een stuk is dat ik niet snel beu zou worden.
Wat is de langste minuut die je ooit hebt doorstaan?
Ik ben ooit eens heel hard achterover gevallen, ik was ergens tegenaan gelopen, ofzo. De seconde dat ik aan het vallen was voelden écht als een slow motion scène uit een film, en de momenten erna leken echt veel langer te duren dan normaal. Dat was eng!
Waar zou je graag beter in willen zijn?
Er zijn zoveel dingen waar ik graag beter in zou willen zijn. Ik ben van mening dat als je iets wilt kunnen, je gewoon moet beginnen en oefenen! Het enige waarvan ik het echt jammer vind dat ik het niet goed kan is naaien. Mijn mama kan supergoed naaien, en maakt regelmatig nieuwe kleren, maar telkens ik iets probeer te maken, loopt het volledig mis.
Als ik het liedje 'Allemaal' hoor van Wim Soetaer, word ik blij!

Als ik het liedje ‘Allemaal’ hoor van Wim Soetaer, word ik blij!

Beschrijf de persoon die helemaal het tegenovergestelde van jou zou zijn in drie woorden.
Stilzittend, negatief en sportief.
Als je dertig seconden lang de aandacht had van de hele wereld, wat zou je dan zeggen of doen?
Ik denk dat ik een stukje uit het liedje Everybody’s Free (to wear sunscreen) zou citeren. Niet dat ik zou benadrukken dat ik het belangrijk dat je je huid beschermt, maar heel veel dingen die erin worden gezegd vind ik enorm inspirerend, dus ik zou zoveel mogelijk tekst in de dertig seconden proberen proppen!
Hoe oud was je toen je het beste jaar van je leven had? Waarom was dat zo goed?
Dit jaar, natuurlijk! Het lijkt wel of elk jaar van mijn leven leuker is dan het vorige! Ik heb veel gereisd, gewerkt, geblogd, gestudeerd, en superveel leuke dingen gedaan en bereikt!
Wat was je droomberoep als kind? En wat is het nu?
Ik denk dierenarts, maar ik weet het niet meer zeker. Nu weet ik het helemaal niet! De ene dag wil ik makelaar worden, maar de dag erna weer blogger en dan de week daarna wil ik weer iets hélemaal anders worden. Daarom vind ik het nu heel belangrijk voor mezelf dat ik van alles ‘proef’, en met veel verschillende dingen bezig te zijn.

En dit zijn mijn vragen:

 1. Speel je een muziekinstrument of heb je er ooit een bespeeld? Zo ja, welk instrument, hoe lang en welke soort muziek?
 2. Waarvoor ben jij bang?
 3. Welke social media heb jij?
 4. Heb je huisdieren? Wat voor?
 5. Is er iets speciaals aan je lichaam?
 6. Studeer je of werk je? Zo ja, wat doe je?
 7. Wat is jouw guilty pleasure?
 8. Waar ben jij heel goed in?
 9. Als je één ding zou moeten kiezen dat je voor de rest van je leven elke dag zou moeten eten, wat zou het dan zijn?
 10. Met hoeveel vingers typ jij?
 11. Noem één all-time beauty-favoriet!

Ik nomineer voor de Liebster Award:

versatile-blogger-award-1

The Versatile Blogger Award

Voor de Versatile Blogger Award werd ik genomineerd door Silke van The Makeup Effect. Ik volg Silke al lang en ben erg fan van haar naam (hehe) en van haar blog en werk als visagiste. Bij deze wil ik Silke ook bedanken, want door haar ben ik de opleiding visagie gaan volgen bij de Wellness Academie! Bekijk zeker haar blog, want die is echt heel mooi!

De regels van de Versatile Blogger Award:

 • Noem de persoon die je getagd heeft (met link)
 • Geef 7 feiten over jezelf
 • Nomineer 15 blogs die je onlangs of regelmatig bezoekt

Zeven feiten over mezelf

 1. Ik studeer vastgoed-makelaardij aan de Hogeschool van Gent. Ik heb momenteel net mijn tweede jaar afgemaakt, en begin binnen een paar dagen aan mijn derde jaar.
 2. Ik heb een zus, Floor, die 23 jaar oud is, en een broer, Wolf, die 19 is.
Dit is Bruno, mijn hond én BFF

Dit is Bruno, mijn hond én BFF

 1. Mijn hond, Bruno, is een halve beagle en een halve chihuahua (echt waar).
 2. Ik werk als visagiste, maar ik sta ook zelf wel eens voor de lens als model!
 3. Mijn mama heeft een stoffenwinkel, waar je ook iets kan drinken. Ik ga er vaak werken als ik me thuis niet kan concentreren!
 4. Ik speel heel graag de Sims! In mijn jonge jaren speelde ik de Sims (1), daarna in het middelbaar de Sims 2, toen de Sims 3 uitkwam schakelde ik daarop over, en de Sims 4 heb ik nu ook!
 5. Ik ben allerminst sportief. Ik ben niet lenig, heb geen conditie, ben niet goed in sporten en haatte LO.

Ik nomineer voor de Versatile Blogger Award:

Ik wens iedereen veel succes/plezier toe bij het invullen van deze tags! 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.