Blush Stack Born Pretty Store

Ik ben zonder twijfel de grootste fan van paletten. Oogschaduwpaletten kennen we allemaal, maar ook concealerpaletten, blush- en bronzerpaletten, highlighterpaletten en lipstickpaletten vind ik fantastisch. Vandaag bespreek ik echter niet echt een palette in zijn klassieke vorm. Ik kreeg namelijk een superleuk ‘torentje’ van blushes opgestuurd! Ik werd natuurlijk meteen enthousiast en begon het te testen.

Blush Stack Born Pretty store

Hierboven zie je de Blush Stack, en ziet het er niet superleuk uit? Een schattig, dik torentje met vijf blushes. Superhandig als je graag wisselt van blushkleur en je kan hem ook ergens neerzetten voor ‘blush-inspiratie’. Elke ‘verdieping’ heeft bovendien de kleur van de blush die in het doosje zit. De verpakking vind ik alvast fantastisch, het is een echte ‘eyecatcher’!

  • Blush Stack, €8,99

Blush Stack Born Pretty store

In totaal zitten er vijf tinten blush in de Blush Stack, en helemaal op de onderste verdieping zit een klein kwastje. Ik zal het maar meteen zeggen, dan weet je het: het kwastje valt niet te gebruiken. Het ziet er oké uit, maar het is veel te stroef en brengt de blush korrelig en verre van egaal aan. De blushes zelf zien er effectief hetzelfde uit als de verpakking, even fel en gepigmenteerd. Dat belooft!

Blush Stack Born Pretty store

Op de foto hierboven heb ik de blushes uit de Blush Stack op mijn arm geswatcht. Links de blush bovenin, en rechts de kleur die vanonder in het torentje zit.

Om te beginnen: wauw, dat pigment! Dat zit al helemaal goed! De textuur is een klein beetje aan de poederige kant, maar niet overdreven. Als je een zachte kwast gebruikt is er geen vuiltje aan de lucht! Op het eerste zicht denk je misschien dat kleur 1 en 5, en kleur 2 en 4 wat op elkaar lijken, maar ze verschillen toch lichtjes: kleur 1 is wat feller en veel koeler dan kleur 5, en kleur 2 is wat lichter en ook koeler dan kleur 4. En ook niet onbelangrijk om te vermelden: alle tinten zijn mat.

Blush Stack Born Pretty store

Op de foto hierboven draag ik kleur 1. Bij het aanbrengen merkte ik meteen dat de blush een sterk pigment had, maar gelukkig had ik dat verwacht en bracht ik hem zachtjes aan. Hij brengt (als je niet het kwastje gebruikt dat erbij zit) erg goed aan, en is geenszins vlekkerig of te poederig. Kleur 1 is de allerfelste kleur van de blushes, maar ik vind niet dat hij er overdreven of clownesque uitziet. Ik vind hem best mooi en zacht ogen, en hoewel hij er op de swatch vrij koel uitzag, oogt hij aan de warme kant eens hij op mijn wangen zit.

Blush Stack Born Pretty store

Kleur 2 is wat lichter en minder opvallend. Ik vind dat dit soort lichtroze kleurtjes een gezicht er altijd wat ‘popperig’ kan doen uitzien. Dat is geen negatief punt, het is maar wat je mooi vindt. Persoonlijk vind ik een wat donkerdere blush bij mezelf wel mooier staan. Ook deze blush brengt goed aan en blendt mooi uit.

Blush Stack Born Pretty store

Kleur 3 is de warmste kleur uit het ‘palette’, hij is zelfs vrij oranje. Als je voor een erg warme look wil gaan, kan dat best mooi zijn, maar ik vind hem bij mij niet fantastisch. Mijn gezicht heeft wat meer kleur nodig om er levendig en gezond uit te zien. Over de kwaliteit van de blush heb ik verder niets aan te merken.

Blush Stack Born Pretty store

Laat je niet misleiden door de mismatchte blush- en oogkleuren: ik was een oogschaduwpalette aan het testen toen ik kleur 4 uitprobeerde. Kleur 4 is de kleur uit het palette die ik mezelf het vaakst zie dragen. Een hele tijd was mijn favoriete blush een blush van Rituals, die een gelijkaardige tint had.

Blush Stack Born Pretty store

De onderste blush van de Blush Stack is een oudroze, ietwat donkerdere tint. Deze blush heeft niet helemaal dezelfde kleur als het doosje, maar is toch aan de minder felle kant. Kleur 5 is daarom ook mijn favoriet van de Blush Stack. Hij kan een typische jaren ’90 look helemaal af maken, en die look is net mijn favoriet op het moment.

Conclusie
De Blush Stack van Born Pretty Store is echt een leuk ding. Het torentje is misschien niet het gemakkelijkste om mee te nemen, maar ik merk dat ik met de Blush Stack op mijn bureau toch gemakkelijker een andere blush kies. De kwaliteit van het kwastje is allerminst goed, maar de blushes zelf zijn erg goed. Ze brengen goed aan, blijven goed zitten en blenden mooi samen met de huid. Dat de blushes mat zijn vind ik ook erg fijn: zo kan ik steeds kiezen welke highlighter ik eroverheen draag. De blushes hebben elk erg goed pigment en de kleurtjes vind ik goed gekozen, al zouden ze van mij nog wat verschillender mogen zijn. Ik geef de Blush Stack een 8,5/10, en ik neem hem tegenwoordig graag mee naar opdrachten! Je kan deze vijfdelige blushset vinden bij BornPrettyStore.com.

Ik heb bovendien ook nog een kortingscode voor jullie. Met de code BPSH10 krijg je 10% korting op alles in de webshop! 

05261

Heb jij een ‘gestapeld’ product?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.