W7 Lipsticks

Ik heb weer nieuwe lipsticks! Ik weet het, ik heb er al teveel, maar ik vind het zo leuk om telkens nieuwe kleurtjes te proberen. Ik probeer trouwens ook steeds op zoek te gaan naar de kleuren die ik nog niet heb (al is dat vrij moeilijk). Vandaag laat ik je drie lipsticks van W7 zien, in drie erg verschillende tinten. Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze budgetlipsticks vond!

W7 Lipsticks

W7 is een budget makeupmerk dat vooral bekend staat om zijn dupes van de oogschaduwpaletten NakedNaked2 en Naked3 van Urban Decay. Ze hebben veel dupes in hun assortiment, maar ook niet-dupes kan je vinden bij W7. Bijvoorbeeld de lipsticks: ze zijn vrij simpel vormgegeven, met in het groot de opdruk W7 op de huls.

  • W7 Lipsticks, €2,99

W7 Lipsticks

Ik koos drie erg verschillende kleuren: een nude tint, een roze lipstick en natuurlijk een rode kleur! Van links naar rechts zie je Suede, Kir Royale en Bordeaux. Er zijn natuurlijk nog veel andere tinten verkrijgbaar, maar van elke lijn koos ik de lipstick eruit die ik er het mooist vond uitzien. Meestal ga ik voor een rode lipstick, maar deze keer nam ik er ook een roze lipstick met een shimmerfinish en zelfs een bruin-beige nude kleur.

W7 Lipsticks

Aanschouw de swatches! Van links naar rechts zie je SuedeKir Royale en Bordeaux.

Op de swatches op mijn arm zie je al dat de lipsticks enorm dekkend en heel erg goed gepigmenteerd zijn. Kir Royale en Bordeaux zien er exact uit hoe ik ze had verwacht, maar Suede had ik iets bruiner verwacht en wat minder roze.

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

Op de foto’s hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick.

Suede

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

De eerste kleur die ik op mijn lippen aanbracht was Suede, een erg mooie nude kleur die de kleur van mijn lippen iets warmer en lichter maakt. Niet té licht zodat ik er ziek uitzie, maar toch licht genoeg om er fris uit te zien. Suede brengt erg gemakkelijk aan en voelt enorm comfortabel aan op mijn lippen. De lipstick is erg romig, maar blijft ook best goed zitten, zo’n 3 à 4 uur! Ja, dit is best een geslaagde nude kleur voor mij!

Kir Royale

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

Kir Royale baarde me wat zorgen, omdat het een paars-roze lipstick is met een metallic finish. Metallic finishes bij lipsticks kunnen er best ouderwets en goedkoop uitzien, maar Kir Royale ziet er best goed uit. De shimmers in de lipstick doen mijn lippen er enkel nog glanzender uitzien, waardoor ze mijn lippen er extra driedimensioneel uitzien. Kir Royale is best romig, maar door z’n shimmers voelt hij een beetje stroever aan op mijn lippen dan Suede. Daardoor blijft hij wel nog steviger zitten dan Suede, dus dat is best een pluspunt!

Bordeaux

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

W7 Lipsticks

Bordeaux is de kleur waar ik me het meest vertrouwd mee voel. Ik draag erg graag, en erg regelmatig, rode lipstick, hoe feller, hoe beter! En fel is hij! Bordeaux is een knallende rode kleur, met een neutrale ondertoon. Dit soort kleuren draag ik erg graag, en hoewel ik eerder zou gaan voor matte lipsticks, vind ik de glans van de W7 lipstick erg mooi en natuurlijk. Hij is erg romig, romiger dan Suede, en voelt aan als een balsem op mijn lippen. Bordeaux blijft daarom ook het minst lang zitten van de drie lipsticks, ik zou zeggen ongeveer 2 à 3 uur zonder bijwerken.

W7 Lipsticks

Conclusie

Ik heb weer drie nieuwe lipsticks, en ik heb een goede keuze gemaakt. De W7 lipsticks zijn alledrie van prima kwaliteit, hebben indrukwekkend pigment en een sterke dekking. Suede is m’n favoriet van de drie: hij is een geschikte nude lipstick voor mij, voelt zacht en glad aan op mijn lippen en blijft best goed zitten. Kir Royale is een beetje stroever, maar geeft mijn lippen een driedimensioneel effect door zijn shimmers. Bordeaux is een kleur die ik best vaak zou dragen, en heeft een prachtige glans. Ik geef Suede een 8/10 en de andere lipsticks, Kir Royale en Bordeaux een 7/10. De producten van W7 kan je onder andere kopen op MakeUpMusthaves.nl en bij Big Bazar.

Wat is jouw favoriete kleur lipstick?

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.