Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem

Geen paniek! Ik heb geen baard die ik moet scheren en waarvoor ik een aftershave gebruik. De Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem ken je misschien van Nikkietutorials. Zij gebruikte de aftershave als primer, en was dolenthousiast over het product. Ik ben zelf altijd geïnteresseerd als mensen een bepaald product gebruiken voor iets waarvoor het niet meteen bedoeld is. Ik vond dus dat ik de aftershave ook moest testen, en vandaag lees je mijn mening!

Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem

Over het algemeen ben ik niet zo’n fan van primers. Ik gebruik zelf meestal geen primer, en als ik er een gebruik, is het een matterende. Natuurlijk vind ik het wel erg interessant als ik hoor dat een primer écht werkt, en makeup effectief langer doet blijven zitten. Ik heb nog geen enkele primer gevonden die mijn makeup merkbaar langer doet blijven zitten, dus overdreven veel verwacht ik niet van deze Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem. De verpakking van de aftershave is zoals hij hoort te zijn: mannelijk. Het flesje van de balsem is van glas, dus het product weegt vrij veel, maar voelt ook best stevig aan. De dop is van plastic, en als je de dop van het flesje draait, zie je een vrij grote opening. Ik had verwacht dat dat wat onhandig zou werken, maar het product loopt erg gemakkelijk uit het flesje.

  • Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem, €7,49 bij de drogist of de supermarkt

Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem

Het ingrediënt dat deze primer zo goed maakt is glycerine, dat als tweede op de lijst van ingrediënten staat. Dat betekent dat er best veel van het ingrediënt in het product zit. Glycerine zorgt ervoor dat producten blijven kleven aan je huid, waardoor de makeup die je eroverheen draagt langer blijft zitten. Verder zitten er een aantal verzorgende ingrediënten in de balsem. In het flesje zit 100ml product, en dat is erg veel voor een primer! Je krijgt dus waar voor je geld.

Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem

Ik heb de balsem getest, natuurlijk! Tijdens het eerste aanbrengen voelde ik dat de balsem vrij vloeibaar is, hij voelt een beetje aan als een serum. Het aanbrengen voelt heerlijk glad en zacht, en ruikt enorm mannelijk. Ik hou van de geur, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige vrouwen wat raar is om een geur als deze op hun huid te smeren. Ik liet de balsem even intrekken en bracht daarna mijn makeup aan. Ik heb mijn makeup de hele dag niet bijgewerkt en bekeek mijn gezicht aan het einde van de dag. Ik moet toegeven dat mijn makeup er echt goed uitzag! Buiten hier en daar wat glans (vooral aan mijn neusvleugels) leek het alsof ik alles nog maar net had aangebracht. Deze aftershave is best een goede primer!

Conclusie

Ik had verwacht dat deze primer wel iets zou doen, maar niet dat hij zo goed zou werken als hij doet. Hij ruikt heerlijk mannelijk, voelt erg verzorgend aan op mijn huid, en bovenal: hij zorgt ervoor dat mij makeup effectief langer mooi blijft zitten. Ik ben niets dan positief over de Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem. Hij werkt enorm goed als primer, maar wat hem ideaal maakt, is dat hij ook erg verzorgend werkt. Zo is de kwaliteit van mijn huid heel wat beter geworden sinds ik mijn Effaclar Duo+ gebruik in combinatie met de Nivea Men Originals Herstellende Aftershave Balsem. Bedankt, Nikkie, wat een openbaring!

Gebruik jij soms mannenproducten?

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.