Easy Halloween Look

Me verkleden doe ik graag, maar ik vind het altijd een hele klus om een goede verkleedoutfit samen te stellen. Omdat het morgen Halloween is, vond ik dat ik toch eens iets moest uitproberen, en daar heb ik dan ook meteen werk van gemaakt. Ik zocht iets dat vooral heel gemakkelijk en snel was, en bovendien ook draagbaar. Een klassieker: de vampier, maar dan met een beetje meer glamour. Een glampire, zou je eigenlijk wel kunnen zeggen. Lees snel verder als je mijn look wilt zien!

Easy Halloween Look

Ik heb dit jaar de pech (of het geluk) dat ik geen Halloweenfeestje heb, maar als ik er een zou hebben, zou ik er zo uitzien! Het is een heel simpele look, maar zoals ik al zei wou ik gewoon gaan voor iets gemakkelijks, en snels.

Easy Halloween Look

Het enige dat ik eigenlijk heb gedaan, is een zwart-rode ombre-lip gemaakt. Ik heb eerst mijn lippen omlijnd en beschaduwd met een zwart oogpotlood, en dan de rest ingevuld met een rode lipstick.

Easy Halloween Look

Voor de outfit van de glampire, kan je kiezen tussen twee opties: ofwel ga je voor de goth look, met een zwarte of rode jurk die wat in de gothic stijl is, ofwel ga je voor een zwarte broek, wit hemd en een strikje. Natuurlijk mag je je vampierentanden niet vergeten!

Easy Halloween Look

Easy Halloween Look

Hoe ben jij verkleed voor Halloween? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.