Favorieten oktober 2015

November begint vandaag! We zitten midden in de herfst, en ik voel het: het is al enorm koud en de dagen zijn kort. Ik begin zelfs al helemaal in de wintersfeer te komen. De voorbije maand heb ik heel wat nieuwe producten kunnen uittesten, zowel goede als teleurstellende producten. Vijf favorieten uitkiezen was moeilijk, want ik heb veel meer indrukwekkende producten ontdekt deze maand! Ik moest kiezen, dus ik nam er vijf producten tussen uit die ik echt niet meer zou kunnen missen. Lees snel verder als je wilt weten wat deze maand mijn favorieten waren!

Favorieten oktober 2015

Mijn favorieten van de maand oktober waren:

  • Innocent Fruit & Veg Smoothy Perfectly Pink, geen beauty, maar wel favoriet;
  • BareMinerals Original Foundation, een minerale poederfoundation;
  • Primark Sunkissed Rapid Tan Self Tanning Mousse, een zelfbruiner in mousse-vorm;
  • MAC Strobe Cream, een glanzende, hydraterende crème;
  • La Roche-Posay Effaclar Exfoliërende lotion.

Innocent Fruit & Veg Smoothy Perfectly Pink

Favorieten oktober 2015

Blijkbaar zou je per dag vijf stukken fruit of groente moeten eten, maar daar kom ik echt nooit aan! Op mijn kot staat een blender, waar ik echt enorm graag gebruik van maak: ik gooi er wat fruit in, wat sap, melk of yoghurt, blenden en ik heb een smoothie. Zo heb ik met twee glazen smoothie toch gemakkelijk twee à drie stukken fruit binnen. Thuis hebben we geen blender (waarom eigenlijk niet? Vreemd… ) dus gaat dat niet zo gemakkelijk. De Innocent Fruit & Veg Smoothy Perfectly Pink viel me meteen op doordat hij roze is, en toen ik las dat er bieten inzaten, besloot ik hem eens te proberen. Hij is superlekker en superfelroze! I love it! Zeker nu het weer kouder wordt, is het belangrijk om gezond te eten, en deze lekkere smoothie maakt dat gemakkelijk en leuk!

  • Innocent Fruit & Veg Smoothy Perfectly Pink, €2,99 bij de supermarkt

BareMinerals Original Foundation

BareMinerals Original Foundation

Over de BareMinerals Original Foundation kwam vrijdag een artikel online, en ik zal even samenvatten wat mijn conclusie was. Deze minerale poederfoundation is gemakkelijk in gebruik, is heel goed op te bouwen en ziet er heel natuurlijk uit. Bovendien is hij verkrijgbaar in wel 18 kleuren, met verschillende ondertonen. Op dit moment is mijn favoriete foundation deze BareMinerals Original Foundation, ik vind hem echt fantastisch. Ik vraag me af waarom niet meer mensen zo enthousiast zijn over poederfoundations!

  • BareMinerals Original Foundation, €37 bij Sephora

Primark Sunkissed Rapid Tan Self Tanning Mousse

Primark Sunkissed Rapid Tan Self Tanning Mousse

Nu de zon vrijwel niet meer van achter de wolken vandaan komt, word ik stilaan bleker. Ondertussen was ik bijna niet meer te onderscheiden van een glas melk, dus kwam deze Primark Sunkissed Rapid Tan Self Tanning Mousse precies op het juiste moment. Ik gebruik graag zelfbruiner, maar het is toch altijd weer een klus om het streeploos en vlekvrij aan te brengen. Met deze Rapid Tan gaat het een stuk gemakkelijker: ik gebruik een tanning mitt om de mousse over mijn gehele lichaam aan te brengen, en omdat de mousse zelf ook getint is, zie je goed waar je hem aanbrengt. Hij bruint heel egaal, maakt mijn huid mooi glad, en ziet er niet oranje uit. Mijn favoriete zelfbruiner van het moment? De Primark Sunkissed Rapid Tan Self Tanning Mousse, en hij kost twee keer niks!

  • Primark Sunkissed Rapid Tan Self Tanning Mousse, €3,50 bij Primark

MAC Strobe Cream

MAC Strobe Cream

Dé nieuwe trend op beautygebied is strobing, oftewel ‘highlighten to the extreme‘, en hét product dat aan de oorsprong van die trend ligt is MAC Strobe CreamStrobe Cream is een hydraterende crème die de huid oplicht en glans toevoegt. Ik gebruik hem om de zijkanten van mijn gezicht mee in te smeren voordat ik aan mijn makeup begin, en zo krijg ik een stralende, natuurlijk ogende glow op mijn wangen. Lees ook het artikel waarin ik MAC Strobe Cream vergelijk met een gelijkaardig product van KIKO.

  • MAC Strobe Cream, €10 voor 30ml bij MAC

La Roche-Posay Effaclar Exfoliërende lotion

La Roche-Posay Effaclar Lotion Exfoliërende lotion

Deze laatste favoriet staat eigenlijk symbool voor mijn gehele gezichtsverzorgingsroutine. De laatste tijd heb ik wat gezondheidsproblemen, waardoor mijn huid in slechte staat is. Mijn huid was droog, ik kreeg overal onzuiverheden en verschillende plekjes waren erg ruw. Ik had dus nood aan wat extra verzorging. Ik heb een hele lijst van producten die ik heb gebruikt om mijn huid weer in orde te krijgen, maar deze La Roche-Posay Effaclar Exfoliërende lotion is daar toch een erg belangrijk onderdeel van. Ik gebruikte hem een week lang om de twee dagen, en nu gebruik ik hem één tot twee keer per week. Zo exfolieer ik mijn huid zonder mijn huid te beschadigen, want er zitten geen schurende scrubdeeltjes in. Binnenkort verschijnt er op Silkeblogs een artikel waarin ik mijn uitgebreide gezichtsverzorgingsroutine uiteenzet!

  • La Roche-Posay Effaclar Exfoliërende lotion, €14 bij de apotheek

Zo, dit waren mijn favorieten van oktober alweer. Wat waren jouw favorieten de voorbije maand?

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.