NOTD: Gold!

Als het weer zich gedraagt zoals vandaag – grijs, donker, regenachtig – dan vind ik dat ik mezelf moet opbeuren door iets speciaals te dragen. Meestal kies ik voor een felle lipstick, een andere kleur blush of een van mijn favoriete kledingstukken. Deze keer had ik behoefte aan wat glamour en ik koos voor iets speciaals. Lees snel verder als je mijn nail of the day wilt zien!

NOTD: Gold!

Ik hou van goud! Het grootste deel van mijn juwelen is goud, en voor mij zou alles goud mogen zijn! Goud heeft die mooie, warme gloed die alles mooier maakt. Ooit wil ik in het bezit zijn van een gouden spiegel. Een mens mag dromen, toch?

NOTD: Gold!

NOTD: Gold!

Al een hele tijd staat deze gouden lak van OPI op mijn nagellakschapje te pronken, en ik kon hem niet langer weerstaan. Deze lak komt uit de Ford Mustang limited edition van vorig jaar, hij heet 50 Years Of Style. Ik heb geen idee meer waar en wanneer ik hem heb gekocht, maar ik bleef hem maar uitstellen voor een ‘speciaal moment’. Toen ik besloot dat ik van elke dag een speciale dag kan maken, vond ik ook dat het tijd werd om hem op mijn nagels te zetten.

NOTD: Gold!

50 Years Of Style is een gouden lak met metallic finish. Hij lakt erg gemakkelijk, ondanks het wat smallere kwastje. Hij dekt volledig, zelfs in één laagje, en is een heel klein beetje streperig, maar dat zie je enkel als je heel dichtbij komt.

NOTD: Gold!

Ik vind goud op je nagels dragen echt fantastisch. Op de foto’s hierboven ging ik all the way en zelfs over the top en droeg ik er nog méér goud bij, maar met gouden nagels hoef je niet eens meer juwelen te dragen: je nagels zijn je juweeltjes!

NOTD: Gold!

Normaal gezien ben ik niet zo’n grote fan van metallic lakjes, maar als ze goud zijn is dat natuurlijk een ander verhaal. De gouden lak voegt een vleugje glamour toe aan een alledaagse dag, en dat vind ik heerlijk. Telkens als ik naar mijn handen kijk, voel ik me een ster!

Wat draag jij vandaag op je nagels?

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.