Caudalie Eau De Beauté

Ik ga enorm graag naar de apotheek voor mijn beautyproducten. Toen ik onlangs online wat dingen bestelde, keek ik nog even rond op de webshop, en op aanraden van een paar andere beautybloggers keek ik even naar het Caudalie Eau De Beauté gezichtswater. Het is een soort verfrissende spray die je onder en over je makeup kan aanbrengen. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind!


Caudalie Eau De BeautéToen ik mijn pakje aankreeg, was ik meteen onder de indruk van het flesje waarin het Caudalie Eau De Beauté gezichtswater verpakt zit. Het is een echt glazen flesje, dat zwaar en luxueus aanvoelt, en een matte finish heeft. Ik kocht een flesje van 30ml, maar je kan ook een groter flesje kiezen van 100ml. Ik vind dit formaat wat handiger, het kleine flesje stop je gemakkelijk weg in je tas.

  • Caudalie Eau De Beauté, €10,77 voor 30ml bij de apotheek

Caudalie Eau De Beauté

Het Caudalie Eau De Beauté is een verzorgende spray die fijne lijntjes glad maakt, poriën verkleind en een instant radiance boost geeft aan de huid. Bovendien kan je het ook over je makeup heen sprayen als setting spray. Een spray als deze vind ik superfijn: het werkt heel gemakkelijk en snel, en je kan het meenemen voor verfrissing doorheen de dag.

Caudalie Eau De Beauté

Je kan het Caudalie Eau De Beauté gezichtswater aanbrengen onder je dagcrème, voor een verstevigend en gladmakend effect, maar ook over je makeup heen als setting spray. Ik gebruik hem bijna elke dag onder én boven mijn makeup.

Het Caudalie Eau De Beauté gezichtswater is niet alleen heel fris en gemakkelijk, het ruikt ook echt héérlijk, naar citrus! Ik heb zelfs een paar keer een compliment gekregen over mijn ‘parfum’. Qua gladmakend effect vind ik het geen wondermiddel, maar ik vind wel dat mijn huid er net wat stralender uitziet als ik het gezichtswater heb gebruikt. Ook als setting spray werkt hij erg goed, mijn makeup ziet er frisser uit na een spray van het Caudalie Eau De Beauté gezichtswater.

Caudalie Eau De Beauté

Conclusie

Zou ik het Caudalie Eau De Beauté opnieuw kopen? Ja, zeker. Ik ben aan het overwegen om de 100ml fles te kopen om op mijn bureau te zetten, zodat ik het kleine flesje in mijn tas kan meenemen. Heel goedkoop is hij niet (een flesje van 100ml kost zo’n €32) maar je doet er best wel lang mee, en ik vind hem echt heerlijk. Vooral het verfrissende effect vind ik erg aangenaam. Ik geef de Eau De Beauté een 9/10. Ik zal snel weer in de apotheek staan!

Gebruik jij soms beautyproducten uit de apotheek?

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.