Chanel Rouge Coco 430 Marie

Hoewel ik een enorme fan ben van budgetmakeup, vind ik het toch soms fantastisch om te splurgen aan een high-end product. De verleider was dit keer een lipstick van Chanel, die er in de huls al echt prachtig uitziet: de Rouge Coco. Na bijna elke kleur te swatchen en een halfuur alles te vergelijken, koos ik er de kleur 430 Marie. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind!

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Chanel is toch wel een van mijn favoriete high-end merken. Alle producten zien er zo stijlvol uit! Ook de Rouge Coco zit in een stijlvol, zwart doosje met een gouden onderkant, en gouden en witte letters. Je zou ze met gemak herkennen!

  • Chanel Rouge Coco 430 Marie, €31,50 bij de parfumerie

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Ziehier de prachtige huls van de Chanel Rouge Coco. Een balkvormige, glanzend zwarte huls met een gouden ring in het midden. Ik kan er wel naar blijven kijken!

Chanel Rouge Coco 430 Marie

En natuurlijk zit aan de bovenkant het Chanel logo. De huls is echt een klein kunstwerkje, en ik word alweer blij door er enkel naar te kijken!

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Ik wou kiezen voor een draagbaar kleurtje, dat mijn lippen er fris en vol doet uitzien, maar dat niet té opvallend is. Ik koos dus de kleur 430 Marie, een mooi, neutraal kleurtje voor elke dag.

Chanel Rouge Coco 430 Marie

De kleur van de lipstick is moeilijk vast te leggen. In het ene licht ziet hij er namelijk donkerder uit dan in het andere licht. Soms is hij bruin, soms rood, en soms een beetje paarsig. Het is op z’n minst een interessante tint, en ik moest me bedwingen om hem nog niet te swatchen voordat ik er foto’s van had genomen.

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Op de foto hierboven heb ik Chanel Rouge Coco 430 Marie geswatcht op mijn arm. De kleur is in dit licht vrij paars, en dat is hoe ik hem ook wel zou omschrijven: bruin met een paarse ondertoon. Het pigment is echt top, en de dekking is ook perfect. De kwaliteit van de lipstick zit al goed!

Essence XXXL Longlasting Lipgloss Matt Effect

Op de foto hierboven draag ik geen lipstick. Mijn lippen zijn van nature vrij hard gepigmenteerd, en daardoor is een neutrale lipstick vinden nogal een gedoe: hij mag niet te donker zijn, niet te fel, maar zeker ook niet te licht.

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Op de foto hierboven heb ik de Chanel Rouge Coco 430 Marie op mijn lippen aangebracht. Hij is wat donkerder dan ik had verwacht, maar ik vind hem wel erg mooi. Marie geeft mijn lippen een frisse uitstraling, voegt kleur toe aan mijn gezicht, maar is niet overdreven. Ik zou hem best kunnen dragen voor gewoon overdag, maar ook voor ’s avonds is hij erg gepast. Dit is echt een mooi in between kleurtje.

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Tijdens het aanbrengen merk ik meteen hoe zacht de lipstick is. Hij glijdt als boter over mijn lippen, en voelt enorm comfortabel aan, het lijkt wel of ik een balsem op mijn lippen draag. Door zijn romige textuur blijft hij wel niet overdreven goed zitten. Na zo’n 3 uur is hij grotendeels van je lippen.

Chanel Rouge Coco 430 Marie

Conclusie

Wat ben ik blij met mijn Chanel Rouge Coco in de kleur 430 – Marie! Hij gaat vanaf nu altijd mee in mijn tasje, en ik draag hem supervaak. Misschien wordt dit wel mijn signature lipkleur! Voor zijn indrukwekkend pigment en goede dekking, zijn romige textuur en uiteraard zijn prachtige kleur, geef ik de Chanel Rouge Coco lipstick in de kleur 430 – Marie een 9/10. Ik vind enkel dat hij iets goedkoper zou mogen zijn, maar dan was het natuurlijk niet zo’n luxeproduct geweest!

Heb jij de Rouge Coco lipsticks van Chanel al eens geprobeerd?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! 

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.