Mijn Blush Stash

Ik heb thuis twee kasten vol met makeup staan. De meest girly lade in die kasten – en ook de rommeligste, om eerlijk te zijn – is natuurlijk mijn lade met blushes! Pink overload! Overal mooie doosjes, gels, crèmes, ik ga er zowaar van blozen. Voor mezelf vind ik blush heel belangrijk: zonder blush zie ik er ongezond en kleurloos uit. Vandaag laat ik je mijn verzameling blushes zien! Lees snel verder!

Mijn Blush Stash

Voor een erg uitgesproken beauty-addict als ik vind ik dat mijn blush-stash best nog bescheiden is. Ik denk dat ik in totaal 16 losse blushes heb, en ook nog twee paletten met blush. Dat valt best mee, niet?

Mijn Blush Stash

Ik heb echt een mengeling van alles: ik heb natuurlijk poederblushes, maar ook blushes in gelvorm, en crèmeblushes. Ze gaan van felroze naar rood, naar perzikkleurig naar terracotta. Koel of warm, ik vind ze allemaal fantastisch! En omdat ik natuurlijk ook vaak andere mensen opmaak dan mezelf, vind ik het belangrijk dat ik veel kleurtjes heb waar ik uit kan kiezen.

Mijn Blush Stash

Hierboven zie je al mijn poederblushes. Het zijn er in totaal negen, en dat vind ik persoonlijk niet overdreven veel. Links zie je mijn koele blushes (die ik vaak in de winter gebruik) en rechts mijn warme blushes. De blush die momenteel mijn favoriet is, en die ik dan ook bijna elke dag gebruik, is Hot Mama van TheBalm, een warme peachy kleur met gouden shimmers.

Mijn Blush Stash

Ik heb ook een aantal crème- en gelblushes. Ik werk heel graag met crèmeblushes, omdat je ze echt prachtig onzichtbaar kan inblenden in de huid. Ook hier heb ik weer een aantal koele en een aantal warme tinten.

Mijn Blush Stash

Ten slotte heb ik nog twee blushpaletten. Links een palette dat ik ooit eens van iemand kreeg, het merk staat niet op het palette, maar er zitten wel tien mooie blushkleurtjes in. Dit palette neem ik vaak mee als ik een opdracht heb, maar ik gebruik het verder niet vaak. Het ‘stapeltje’ rechts besprak ik onlangs, en heb ik opgestuurd gekregen van BornPrettyStore (klik hier voor het artikel). Van het torentje vind ik vooral de onderste blush prachtig!

Zo, dit waren al mijn blushes. I <3 blush, dus ik twijfel er niet aan dat het er binnenkort nog veel meer worden, zeker met al die prachtige kerstcollecties die ik de laatste tijd tegenkom.

Hoe ziet jouw blush-stash eruit? 

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen!

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.