FOTD: Not Guilty

Het is een wonder: ik ben dit jaar helemaal in de herfstsfeer. Ik geniet zowaar van de herfstkleuren, sjaals, hoeden en het weer. Daarom is mijn Face of the Day een ode aan de herfst. Ik zou het al bijna jammer gaan vinden dat de herfst voorbij gaat. Stel je voor! Lees snel verder als je mijn makeup of the Day wilt zien!

FOTD: Not Guilty

Om er herfstig uit te zien, koos ik voor een brons-bruine oogschaduw, die ik combineerde met een wat donkerdere lipkleur. Ik hou wel van donkere lippen, en herfst is daar toch echt wel hét seizoen voor.

FOTD: Not Guilty

Op mijn lippen draag ik de Rimmel Provocalips Lacquer in de kleur 410 – Not Guilty, een donkerrode kleur met een paarse ondertoon. Ik vind de kleur erg mooi en herfstig: hij is vrij donker, maar niet té donker, en hij is vrij mat!

FOTD: Not Guilty

De Provocalips Lacquer is een liquid lipstick die er echt niet af gaat zonder makeupremover. Het is een stain met twee uiteinden: eerst breng je de kleur aan op je lippen, laat die even drogen en vervolgens breng je de balsem over de kleur heen zodat je lippen niet droog aanvoelen. Ik kan het je verzekeren: haal een oogmakeup remover in huis voordat je deze opdoet, want anders krijg je hem er niet af!

FOTD: Not Guilty

Voor de ooglook nam ik nog eens mijn Naked palette van Urban Decay uit de kast, het originele palette. Ik besloot om echt het simpelste van het simpelste te doen, en bracht smog aan op mijn bewegend ooglid, en blendde die kleur in de crease met een fluffy kwastje.

FOTD: Not Guilty

Zo heeft mijn ooglid toch een beetje kleur, zonder dat de look te zwaar wordt en er overdreven gaat uitzien. Zeker met een donkere lipkleur vind ik dat de ooglook vrij licht mag blijven.

FOTD: Not Guilty

Welke look draag jij vandaag?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! 

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.