TheBalm Betty Lou-Manizer

Ik hou van een dewy finish, voor mij kan er niet genoeg glans zijn. Ik heb dan ook een snel groeiende collectie highlighters en mijn jukbeenderen shinen regelmatig als een discobol. Ik besprak eerder al de Mary-Lou Manizer van TheBalm en die vond ik echt prachtig, nooit eerder gebruikte ik zo’n mooie highlighter. Mary-Lou heeft er tegenwoordig twee zusjes bij, en Betty-Lou vond ik er zo mooi uitzien, dat ik me niet kon bedwingen. Lees snel verder als je wil weten of ik Betty-Lou even indrukwekkend vind als Mary-Lou!

TheBalm Betty Lou-Manizer

De Betty-Lou Manizer zit in een kartonnen doosje, dat in dezelfde stijl is vormgegeven als dat van de Mary-Lou Manizer. De Betty-Lou Manizer wordt omschreven als een all-in-one bronzer, shimmer and eyeshadow. Ik gebruik hem natuurlijk in eerste instantie als highlighter, maar je kan hem dus blijkbaar ook als oogschaduw gebruiken. Ik hou van multifunctionele producten, dus Betty-Lou heeft haar eerste punt al gescoord!

  • TheBalm Betty Lou-Manizer, €19,00

TheBalm Betty Lou-Manizer

Betty-Lou zit in eenzelfde ronde potje als Mary-Lou. Het grote verschil tussen de Betty-Lou Manizer en de Mary-Lou Manizer is dat Betty-Lou ook als bronzer gebruikt kan worden. Het is dus een bruine, gouden highlighter.

TheBalm Betty Lou-Manizer

Al bij de eerste blik zie je dat Betty-Lou inderdaad veel meer brons heeft dan Mary-Lou. In eerste instantie denk ik: werkt dit wel als highlighter? Is hij daar niet te donker voor?

TheBalm Betty Lou-Manizer

Hierboven zie je de Betty-Lou Manizer in het zonlicht. Hij bevat ultrafijne, gouden shimmers en zit er erg mooi uit in de pan. Toch vraag ik me af wel effect hij geeft op de huid, dus laten we hem swatchen!

TheBalm Betty Lou-Manizer

Hierboven heb ik de TheBalm Betty Lou-Manizer op mijn arm geswatcht. Links met flits, rechts zonder flits. Hij is een stuk meer gepigmenteerd dan de Mary-Lou Manizer, en ik kan me dan ook voorstellen dat deze best als blush te gebruiken is, voor een subtiel effect.

TheBalm Betty Lou-Manizer

Op de foto hierboven (die met flits genomen is) heb ik de TheBalm Betty Lou-Manizer over mijn gezicht aangebracht. Ik heb hem niet enkel op mijn jukbeenderen aangebracht, maar over de volledige zijkanten van mijn gezicht. Als échte highlighter op enkel mijn jukbeenderen geeft hij voor mij nét wat te weinig glans.

TheBalm Betty Lou-Manizer

Maar voor een waas van glow over mijn gezicht werkt hij wel perfect. Ik focus vooral op mijn wangen en op de zijkanten van mijn voorhoofd, eigenlijk de plekken waar ik bronzer zou aanbrengen, want hij geeft ook wel een beetje kleur af.

TheBalm Betty Lou-Manizer

Als bronzer-highlighter is hij ideaal. Hij voegt warmte toe aan mijn gezicht, geeft dimensie, en voegt die gewilde gezonde glans toe. Het is best een multifunctioneel product, want je zou hem kunnen gebruiken om je bronzer, contour én highlighter te vervangen.

TheBalm Betty Lou-Manizer

Er werd beweerd dat de TheBalm Betty Lou-Manizer ook als oogschaduw zou kunnen werken, dus dat moest ik uiteraard ook even uittesten. Bij deze wil ik dat graag bevestigen: hij geeft een subtiele kleur, die mijn ogen er fris doet uitzien en het blauw in mijn ogen goed doet uitkomen. Multifunctionaliteit ten top!

TheBalm Betty Lou-Manizer

Conclusie

De TheBalm Betty Lou-Manizer riep eerst wat twijfel op: zou hij wel goed werken als highlighter? Ik moet toegeven dat hij mijn Mary-Lou Manizer niet kan vervangen, omdat het concept net een beetje anders is. Wel combineer ik de twee Manizer zusjes graag: ik gebruik Betty-Lou om mijn bronzer uit te blenden en glans toe te voegen aan de zijkanten van mijn gezicht, en Mary-Lou op de absolute hoogtepunten van mijn gezicht (jukbeenderen, boven wenkbrauw, cupidoboog). Met de twee zusjes is mijn glow echt on fleek. Ik geef de Betty-Lou Manizer voor zijn prachtige glans en textuur, en natuurlijk ook zijn multifunctionaliteit (want hij is ook stunning als oogschaduw) een 9/10. Ik zou hem zo opnieuw kopen!

Wat is volgens jou het meest multifunctionele product?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen!

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.