Bourjois Rouge Edition Pink Catwalk

Lipstick maakt mij zo blij! De leuke kleurtjes, mooie hulsjes en zachte texturen. Ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Onlangs mocht ik een nieuw exemplaar toevoegen aan mijn almaar groeiende collectie. Het was een lipstick van Bourjois, een van mijn geliefde budgetmerken. Ik vond hem meteen aantrekkelijk: de Rouge Edition lipstick in de kleur 41 – Pink Catwalk. Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze lipstick vond!

SONY DSC

Ik heb niet heel veel producten van Bourjois, maar ik merk dat ik vaak toch onder de indruk ben als ik dan toch iets van het merk uitprobeer. De Rouge Edition lipstick is een pareltje: de huls is modern, en ziet er schattig uit. Onderaan de huls kan je ook zien welke kleur het is; dat vind ik altijd een pluspunt. De lipstick bevat 1/4 kleurpigment, waardoor hij sterk gepigmenteerd zou moeten zijn, en is verrijkt met orchidee-extract.

  • Bourjois Rouge Edition Pink Catwalk, €13,90

SONY DSC

De kleur die ik opgestuurd kreeg is nummer 41: Pink Catwalk. Het is een diepfuchsia kleurtje, dat er zelfs in de huls al prachtig uitziet. De bullet van de lipstick heeft een speciale vorm: bovenaan eindigt hij niet in een puntje, maar recht. Ik weet niet of dat effectief een voordeel biedt, maar het ziet er wel cool uit!

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik de Bourjois Rouge Edition Pink Catwalk op mijn arm geswatcht. Allereerst: hij is echt ongelooflijk zacht! Ik zou mezelf er helemaal mee willen insmeren, zo romig is de textuur! Het pigment is ook echt om over naar huis te schrijven, en de dekking is bovendien ook prima.

SONY DSC

SONY DSC

Op de foto’s hierboven draag ik geen lipstick.

SONY DSC

De Bourjois Rouge Edition Pink Catwalk glijdt als boter over mijn lippen, en zo voelt hij ook aan. Hij maakt mijn lippen echt enorm zacht, en voelt heel verzorgend aan. Dat romige zie je ook aan de finish: hij heeft een intense glans.

SONY DSC

Pink Catwalk is echt een heel mooi kleurtje: de tint is erg fris en zomers, en hij staat tegelijkertijd ook erg chique. Hij zit heel erg comfortabel, maar doordat hij zo zacht is, moet hij wat inboeten aan ‘draagduur’. Toch blijft hij beter zitten dan andere lipsticks die even zacht zijn. Ik denk dat hij het zon drie tot vier uur uithoudt voordat ik hem moet bijwerken. En dan nog trekt hij relatief goed in mijn lippen, zodat de kleur best goed blijft zitten.

SONY DSC

Conclusie

Wat vind ik het leuk als ik producten als deze mag uittesten. De Bourjois Rouge Edition lipstick in de kleur Pink Catwalk stelt me tevreden op elk vlak: het pigment is indrukwekkend, de dekking is hoog, de kleur is fris en stijlvol, hij zit superlekker op mijn lippen en hij blijft ook nog eens goed zitten. Enkel goede punten, dus! Daarom krijgt de Bourjois Rouge Edition Pink Catwalk van mij een 9/10. De Rouge Edition lipsticks zijn verkrijgbaar in 18 kleuren, en ze zijn verkrijgbaar bij de drogist en de parfumerie.

Heb jij al een Rouge Edition lipstick van Bourjois getest?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen!

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.