Hema Herfst Stick Blushes

Onlangs liet ik je nog mijn verzameling blushes zien, maar ondertussen zijn er al heel wat nieuwigheden bijgekomen! Ik wou graag mijn collectie crèmeblushes wat uitgebreider maken, en toen ik deze twee schatjes zag liggen bij de herfstcollectie van Hema moest ik uiteraard niet lang nadenken. Ik ging naar huis met twee kleurtjes van de Stick Blushes, lees snel verder als je wilt weten hoe ze me bevielen! 

SONY DSC

De Stick Blushes van Hema zien er heel schattig uit: kleine, dikke sticks in een glanzend zwarte verpakking, met witte tekst en op het dopje kleeft een sticker met de kleur erop. Ik vind dit soort sticks handig, je neemt ze zo mee én ze bevatten enorm veel product.

  • Hema Herfst Stick Blushes, €6 bij Hema

SONY DSC

Hoe schattig zien deze sticks eruit? Ze zijn echt super bubbly! Zie die glanzende bolletjes, ik kan er wel naar blijven kijken. De kleur van de sticks is identiek aan de stickertjes op de dop, en ze zien er allebei heel mooi uit. Kleur 03, die je links ziet, is een bruin-roze kleur die er heel natuurlijk zal uitzien, en kleur 02, rechts, is een dieprode kleur die voor een mooie blos op de wangen zorgt.

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik de Hema Herfst Stick Blushes geswatcht op mijn arm. Links zie je kleur 02 en rechts kleur 03. Beide kleuren zijn echt heel goed gepigmenteerd, en hebben bovendien ook een hoge dekking. Het lijken wel lipsticks! Ik kan nog steeds niet kiezen welke kleur ik het mooist vind, ze zijn allebei zo leuk. Laten we ze eens testen op mijn wangen!

SONY DSC

Op de foto hierboven draag ik geen blush. Mijn gezicht heeft nu weinig kleur en ziet er wat ongezond uit.

Hema Herfst Stick Blush – 02

SONY DSC

Hema Herfst Stick Blush 02 is een mooie kleur die mij meteen aan koude winterdagen doet denken. ’s Winters draag ik graag dit soort rode blushes, omdat die echt het effect nabootsen dat de koude winterlucht aan mijn wangen geeft.

SONY DSC

Ik bracht een paar streepjes van de blush aan op mijn wangen.

SONY DSC

Op de foto heb ik blush nummer 02 geblend op mijn wangen. In het begin lijkt de kleur wat te intens te worden, maar eens hij goed is uitgeblend ziet hij er heel natuurlijk uit. Dat is ook wat ik zo leuk vind aan crèmeblush: het natuurlijke effect. Ook deze Stick Blush smelt mooi samen met mijn huid en geef een natuurlijke, maar zichtbare blos aan mijn wangen.

SONY DSC

Laten we ook even de multifunctionaliteit van deze blush aantonen door de crème aan te brengen op mijn lippen. Als lipstick werkt hij perfect: goed pigment, leuke kleur, en hij zit erg lekker zacht op mijn lippen. Handig als je blush en lipstick wil matchen!

Hema Herfst Stick Blush – 03

SONY DSC

Hema Herfst Stick Blush 02 is echt dé trendkleur van dit moment. Het is een licht roze-bruine kleur die een subtiel effect geeft.

SONY DSC

Hierboven bracht ik enkele streepjes blush aan op mijn wangen.

SONY DSC

Het effect van blush 03 is een stuk minder opvallend. De kleur is heel zacht en geeft een mooie gloed aan mijn huid. Ook 03 smelt mooi samen met mijn huid en ziet er na het blenden heel natuurlijk uit.

SONY DSC

Op mijn lippen werkt kleur 03 eerder als een balsem, aangezien de kleur van de blush erg lijkt op de natuurlijke kleur van mijn lippen. Ik zou hem zelfs net iets lichter kunnen noemen. Toch vind ik dat de kleur mijn lippen opfrist en vooral heel zacht maakt. Bovendien blijft hij best goed zitten voor zo’n zachte balsem.

Conclusie

De Hema Herfst Stick Blushes zijn best leuke producten. Ze zijn goed gepigmenteerd, zijn ultrazacht en smelten mooi samen met mijn huid. Ook qua multifunctionaliteit kom ik hier niets te kort: op mijn lippen werken ze als een zachte gekleurde lippenbalsem. Bovendien zien ze er echt superleuk uit, en ze zijn heel handig om mee te nemen. Dit product is echt iets voor jou als jij houdt van een natuurlijk effect, of als je een manier wilt vinden om je blush langer op je wangen te doen zitten. Als je namelijk een poederblush over een crèmeblush aanbrengt, blijft je blush de hele dag zitten! Ik geef de Hema Herfst Stick Blushes een 9/10, ik ben blij dat ik sinds lang weer eens iets heb geprobeerd van Hema!

Wat vind jij van de makeup van Hema?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen!

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.