Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Als je wilt dat je makeup er mooi uitziet, moet je huid in goede conditie zijn. Je makeup er afhalen, en je huid deftig reinigen. Op het gebied van reinigers ben ik niet uiterst ervaren: als een reiniger mild is, is het voor mij al genoeg. Toen ik onlangs kennis maakte met het instituutmerk Babor, was ik geïntrigeerd. Ik kreeg de Refine Cellular Detox Lipo Cleanser mee naar huis, en ik heb hem nu een kleine week getest. Lees snel verder als je wilt weten wat ik van deze reiniger vind!

SONY DSC

Babor is een instituutmerk. Dat wil zeggen dat je de producten kan kopen bij schoonheidsinstituten. Je vindt ze ook wel online, maar er wordt aangeraden dat je ze bij een schoonheidsinstituut haalt, zodat je persoonlijk advies kunt krijgen. Babor heeft een heel uitgebreide skincare-lijn, met erg uiteenlopende prijzen.

  • Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser, €39,50

SONY DSC

De Refine Cellular lijn bestaat uit twee producten: de cleanser en de peeling. De lijn is speciaal ontworpen om je huid diep te reinigen, en de poriën te verfijnen. De verpakking is al fantastisch! Zowel het flesje, als het doosje waarin de cleanser verpakt is. Het geheel ziet er heel futuristisch uit, en daardoor geeft het een vernieuwende indruk.

SONY DSC

De Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser is een gel, die met water verandert in een reinigende melk. De verpakking is heel handig: met één druk op de kop van het flesje heb je precies genoeg product om je gezicht mee te reinigen.

SONY DSC

Hierboven zie je hoe de gel eruitziet. De gel voelt echt enorm zacht en glad aan, dit wil je echt op gezicht smeren!

SONY DSC

Je gebruikt de Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser door nadat je je makeup hebt weggehaald, je huid wat vochtig te maken en de cleanser over je gezicht te masseren. Hij voelt niet alleen heerlijk zacht aan, hij heeft ook een opwarmend effect. Je verzorgt niet alleen je huid, je creëert eigenlijk ook een verwenmoment voor jezelf.

SONY DSC

Conclusie

Ik gebruik de Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser nu al ongeveer een weekje, en ik moet toegeven dat hij het verschil maakt. Mijn huid is diep gereinigd, maar voelt niet trekkerig aan, en het opwarmend effect is echt heerlijk. Hoe lastig het soms is om je huid te reinigen, deze heerlijke cleanser maakt er echt een wellness-moment van! Mijn huidverzorgingsroutine heeft met de Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser een upgrade gekregen. Mijn huid voelt zachter en schoner aan. Wie had gedacht dat een reiniger zoveel kon veranderen? Ik geef de Babor Refine Cellular Detox Lipo Cleanser een 10/10. Mijn huid is me dankbaar!

Heb jij al producten van Babor geprobeerd?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen!

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.