PLOG: Groen Haar?!, Press Days At The Market & Nieuwe Videoclip,

De voorbije dagen heb ik zo veel gedaan en meegemaakt, en dat wil ik vandaag graag met je delen. Ik ging naar Press Days At The Market, miste mijn trein en speelde mee in een videoclip. Allemaal superspannende gebeurtenissen, de ene al wat leuker dan de ander. Lees snel verder als je mijn verhalen wilt lezen!

Beginnen doe ik deze PLOG met een hele lelijke food-foto. Mijn vriendinnen kwamen op bezoek bij mij op kot in Gent, maar ik moest eerst nog even een hapje sushi eten! Rechts zie je mijn schattige kat, Zizip. Zizip is echt een vreemde kat: de ene keer mag je haar met geen vinger aanraken, maar soms komt ze zo op je schoot liggen en dwingt ze je zowat om haar te strelen.

Linksboven zie je hoe mijn haar eruitzag nadat het gekleurd was met een semi-permanente kleuring. De oorspronkelijke kleur was diepblauw, maar na twee keer wassen kreeg ik deze pastelgroene kleur. Ik vond het er superleuk uitzien; green hair for the win!

De foto eronder moest genomen worden, omdat het de eerste kerstboom was die ik dit najaar zag! Prachtige pose, ook.

Even geleden was het weer de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen, en al voor de vierde keer bemande ik daar een kassa. Elke dag gebeurde het wel een aantal keer dat ik me bekeken voelde, en wanneer ik op keek zag ik dat het dit kartonnen bord van Mister Grey was. Op de laatste dag wou ik toch een foto met meneer.

Tijdens het willekeurig rondsurfen op het internet, kwam ik deze twee superleuke opbergideetjes tegen, en die wou ik uiteraard delen met mijn lieve lezers! Links: na het opvouwen van je donsovertrekken, kan je ze in een kussensloop stoppen zodat ze ordelijk blijven. Rechts: hang een magnetische strip op aan een kastje waar je je haar doet, en bewaar zo gemakkelijk je schuifspeldjes, pincet of nagelvijl!

Maandag had ik nog eens opnames voor een videoclip. Het was superkoud, en sommige scènes werden in nogal ongebruikelijke hoeken gefilmd, maar uiteindelijk ging alles vlot. Het duurt nog even voor de clip online komt, want nog niet alle scènes zijn gefilmd.

Vorige week was ik uitgenodigd op het Press Days @ The Market event. Ik keek mijn ogen uit naar de glimmende producten, en kon maar niet genoeg foto’s nemen. Iedereen was enorm vriendelijk en ik heb heel wat bijgeleerd. Het horloge dat je rechts bovenaan ziet is van Esprit, en ik vond het echt prachtig!

Yves Rocher Kerstcollectie

Het laatste dat ik even wou delen is de kerstcollectie van Yves Rocher. Wat een prachtige etalage! Overwegend goud met rode accenten. Ik wil het allemaal!

Zo, ik heb weer alles gedeeld wat ik met je wou delen! Wat heb jij zoal meegemaakt de laatste tijd?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! Je kan nog meedoen tot 10 december!

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.