e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum

De trend die me de laatste tijd erg bezig houdt op het gebied van beauty, is dat alles steeds extremer wordt. De foundation moet dekkender, we beginnen allemaal te contouren als gekken, de wenkbrauwen worden tot in de puntjes bijgetekend, … Daarom vind ik het belangrijk dat we nu en dan eens back to basics gaan, en kiezen voor de meer natuurlijke look. Met de Beautifully Bare Foundation Serum van EyesLipsFace moet dat lukken: de foundation belooft een natuurlijke dekking, alsof je geen makeup draagt. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond!

SONY DSC

Eyeslipsface is echt dé webshop waar je goedkope makeup vindt met een prima kwaliteit. Al vanaf 1 euro kan je er producten kopen. Aanschouw de e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum in zijn verpakking. Hoewel e.l.f best budgetproof producten maakt, ziet deze foundation er erg luxueus uit. Het flesje is transparant, zodat je de kleur goed kan zien, en heeft een pompje om de foundation er gemakkelijk en hygiënisch uit te krijgen.

SONY DSC

Uit de naam kan je al veel opmaken, maar de e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum is meer dan enkel een foundation. De foundation zou de huid hydrateren en ervoor zorgen dat poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar worden, en met zijn SPF 25 beschermt hij de huid van je gezicht ook tegen schadelijke invloeden van de zon. Hij zit bovendien ook vol verzorgende ingrediënten zoals vitamine A, C en E, druivenpitolie, granaatappelolie en goji bessen.

SONY DSC

Toevallig kreeg ik ook de Ultimate Blending Brush van elf opgestuurd, die me ideaal leek om de foundation mee aan te brengen. Natuurlijk kan je hem ook gewoon met je vingers aanbrengen, of met een sponsje, maar ik vind het zelf aangenaam om een dikke kwast te gebruiken. Deze Ultimate Blending Brush is heel zacht, en de haartjes staan dicht op elkaar.

SONY DSC

Op de foto hierboven draag ik geen makeup.Voor een alledaagse dag gebruik ik liefst een niet al te dekkende foundation. Ik heb hier en daar wel een plekje waar ik wat meer dekking wil, maar daarvoor gebruik ik liever een concealer.

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik de e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum aangebracht met de Ultimate Blending Brush. De foundation is iets meer vloeibaar dan andere foundation, en heeft een erg lage dekking. De foundation voelt inderdaad een beetje als een serum op mijn huid. Dit is volgens mij de foundation met de laagste dekking die ik ooit heb geprobeerd, maar dat vind ik niet erg. Op de plekjes die wat meer dekking vergen, gebruik ik concealer, en zo bereik ik het meest natuurlijk effect.

SONY DSC

Op deze foto draag ik de e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum. De foundation heeft een vrij glanzende finish, dus afpoederen is wel nodig. Met wat poeder blijft de foundation erg goed zitten: aan het einde van de dag glimt mijn huid lichtjes, maar de foundation zit er nog steeds op.

SONY DSC

Conclusie

De e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum is voor mij dé ideale foundation voor overdag: de dekking is heel licht, en daardoor geeft hij een ultranatuurlijk effect, hij verzorgt mijn huid, en met zijn SPF 25 beschermt hij mijn huid tegen de zon. Als je op zoek bent naar een wat dekkendere foundation, kan ik je deze foundation niet aanraden, maar als je houdt van een natuurlijk effect moet je deze proberen! Ik geef de e.l.f Beautifully Bare Foundation Serum daarom een 9/10, en ik gebruik hem heel graag! Vooral voor een no makeup makeup look is hij echt perfect. De Ultimate Blending Brush is een heel zachte kwast die je voor heel veel doeleinden kan gebruiken: foundation aanbrengen, bronzer, blush, highlighter of poeder aanbrengen, of het geheel uitblenden. De kwaliteit is zeker te vergelijken met de kwasten van Real Techniques. De Ultimate Blending Brush krijgt ook een 9/10. Alle producten van Eyeslipsface vind je op hun webshop.

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! De winactie loopt nog tot 10 december.

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.