Sleek MakeUP Blush Flamingo

Hallo. Ik ben Silke, ik ben 22 jaar oud en dus volwassen. Maar als ik de kleur roze zie voel ik mij meteen weer 12 jaar oud en een prinsesje! Ik probeer altijd mijn liefde voor roze te verbergen, maar soms moet ik eraan toegeven. Mijn zwakke plek zijn daarom ook blushes. Hoe rozer, hoe enthousiaster ik ervan word. De blush die ik je vandaag toon is echt de ultieme roze blush, en dat hoor je zelfs al aan z’n naam. Ik bespreek vandaag de Sleek MakeUp Blush in de fantastisch klinkende kleur Flamingo. Lees snel verder!

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Sleek MakeUP is niet het meest bekende merk, hoewel het de laatste jaren steeds meer verkrijgbaar is geworden, en dus meer naam heeft gemaakt. Ik weet dat ik mijn eerste Sleek producten ooit kocht in een winkel met extensions in een stationsbuurt, waar meer dan de helft van de producten al geopend was, en soms zelfs uitgedroogd. Gelukkig hoeft dat nu niet meer, want ze zijn op verschillende webshops verkrijgbaar. Oef!

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Ziehier de prachtige Sleek MakeUP Blush Flamingo! Wat is hij fel, dit is echt een droomblush. Anderzijds denk ik wel dat dit een ‘gevaarlijke’ blush is: met een blush zo fel als deze moet je opletten voor het clown- of het poppetjeseffect. Toch moet ik zeggen dat ik felle blushers gemakkelijk kies boven lichte blushers. Flamingo is zonder twijfel de felste blusher die ik in mijn collectie heb, en elke keer dat ik het doosje open word ik weer het prinsesje dat diep in mij schuilt.

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Flamingo is een erg felle, koele, roze kleur. Meestal kies ik voor wat warmere kleuren, omdat ik vind dat die mij beter staan, maar omdat mijn huidskleur vrij neutraal is van ondertoon (zelfs eerder koel dan warm) vind ik het niet erg om af te wisselen tussen warme en koele blushes. Het doosje waar de blush in zit vind ik erg mooi: vrij simpel, compact en het voelt ook erg stevig aan. Het enige waarmee ik een beetje een probleem heb is het feit dat ik het doosje erg moeilijk open krijg. Bijna elke keer dat ik het doosje open, krijg ik een chip in mijn nagellak. Lastig!

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Op de foto hierboven heb ik de Sleek MakeUP Blush Flamingo geswatcht op mijn arm en WOW: de blush heeft enorm veel pigment, zelfs met één zacht veegje. Ook de textuur ziet er heel goed uit. Hij ziet er heel zacht uit, maar misschien wel een heel klein beetje poederig. Over het algemeen ben ik heel erg onder de indruk van Flamingo, en met deze swatch ben ik gewaarschuwd: gebruik een zachte borstel en een zachte hand!

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Op de foto hierboven draag ik geen blush, enkel foundation en poeder.

Zonder blush heeft mijn gezicht helemaal geen kleur of diepte. Ik zie eruit of ik ziek ben en al in geen dagen de zon heb gezien. Laten we daar verandering in brengen!

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Op de foto hierboven heb ik heel voorzichtig de Sleek MakeUP Blush in de kleur Flamingo op mijn wangen aangebracht.

Ik vind het fascinerend om te zien hoeveel ook maar het kleinste beetje blusher kan veranderen aan mijn uitstraling. Ik zie er meteen gezond en glowy uit. Het aanbrengen van Flamingo was een beetje tricky, omdat hij zo fel is. Ik heb met een zachte blush kwast gewerkt, heel voorzichtig een heel klein beetje van de blusher aangebracht, en na het aanbrengen de blush goed uitgeblend met een buffer kwast.

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Hoewel de blush er in de pan superfel uitziet, kan je hem ook op een erg subtiele en natuurlijke manier aanbrengen, mits je hem goed blendt. De blush is vrij koel, maar niet overdreven. Het ziet eruit alsof het mijn eigen huid is die zachtjes bloost. Voor de winter vind ik koele blushers altijd heel gepast, en hoewel ik verre van klaar ben voor de winter, maakt deze blusher me iets meer comfortabel met het uitzicht naar koude winterdagen.

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Op de foto’s hierboven kan je goed het verschil zien tussen mijn huid zonder blush (links) en mijn huid met blush (rechts).

Hoewel de blush niet ‘schreeuwerig’ is, is het verschil toch groot. Door hem subtiel aan te brengen, ziet Flamingo er heel natuurlijk uit, en geeft hij mijn gezicht veel kleur.

Sleek MakeUP Blush Flamingo

Conclusie

De Sleek MakeUP Blush Flamingo is een plaatje: de verpakking voelt stevig en kwaliteitsvol aan, de blush zelf is een echte eyecatcher, en de textuur is zacht. Positieve punten zijn er genoeg, maar er zijn ook een paar nadelen: de blush is een klein beetje poederig, dat merk je vooral als je je kwast door het poeder swirlt: er komt nogal veel poeder af. Bovendien is de blush erg fel, dus ‘blush-beginners’, wees gewaarschuwd: gebruik de zachtste kwast die je hebt, en breng de blush aan met een zachte hand. Ook uitblenden na het aanbrengen is erg belangrijk, zeker als je er niet als een clown of een popje wilt uitzien. Ik geef de Sleek MakeUP Blush Flamingo een 7/10. Ik weet dat dit niet een product is dat bij iedereen past, maar als je graag koele blushes draagt en je wilt een heel buildable product, kan ik je deze Flamingo zeker aanraden.

Gebruik jij het liefst felle blushes, of kies jij eerder voor een lichte blush?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.