Favorieten november 2015

Eindelijk is het december, hier heb ik het hele jaar op gewacht. Ik kijk al vol spanning uit naar de kerstperiode, oud- en nieuw, en het leukste: nog geen examens! Laten we hopen dat het snel begint te sneeuwen en dat ik niet meer te vaak naar buiten moet, want de temperaturen beginnen snel te dalen. De voorbije maand kreeg ik zoveel nieuwe producten opgestuurd, ik heb heel wat leuks ontdekt. Vandaag krijg je mijn vijf favorieten van de maand november. Lees snel verder!

SONY DSC

Hierboven mijn vijf favorieten van november. Ik koos er geen winterse producten uit, blijkbaar, maar toch zijn ze stuk voor stuk echte aanraders!

  1. Rituals parfum Eau des Indes;
  2. Wimperkruller;
  3. TheBalm Betty-Lou Manizer;
  4. Chanel Coco Rouge 430 – Marie;
  5. Kwast uit Barcelona.

Rituals Eau Des Indes

SONY DSC

Als eerste een favoriet die echt helemaal niet bij deze koude winterse maanden past: het parfum Eau Des Indes van Rituals. Het is een typische zomergeur, met sprankelende gember, citrusachtige bergamot en frisse witte thee. Het is echt een superfris geurtje, dat me met dit grijze weer telkens weer wat opbeurt als ik hem opspray. Ik kreeg dit miniatuurtje van mijn zus, en na verliefd te worden op het prachtige flesje, viel ik uiteraard ook voor de heerlijke geur.

  • Rituals Eau Des Indes, €9,50 voor een reisflacon

Wimperkruller

SONY DSC

Ik heb echt geen enkel idee waar ik deze wimperkruller ooit kocht, maar wat ik wel weet is dat hij mijn leven heeft veranderd. Vroeger geloofde ik niet in wimpers krullen. Ik krulde mijn wimpers enkel als ik extra veel tijd in mijn makeuproutine wou steken, maar anders gebruikte ik enkel een likje mascara. Omdat ik door wat problemen met mijn gezondheid merkte dat mijn wimpers wat minder vol werden, besloot ik om ze toch eens wat meer glamour te geven met een wimperkruller. Dat is nu al meer dan een maand geleden, en sindsdien gebruik ik echt élke dag een wimperkruller. Als je nog geen wimperkruller gebruikt, kan ik je zeker aanraden om er toch eens eentje te proberen. Het kan echt een enorm verschil maken.

  • Wimperkruller, geen idee van waar, geen idee welke prijs

TheBalm Betty-Lou Manizer

SONY DSC

Wie is er tegenwoordig geen fan van dewy skin, glanzende jukbeenderen, discobol wangetjes? Voor mij kunnen jukbeenderen niet genoeg glanzen, en met deze Betty-Lou Manizer wordt het wel erg gemakkelijk om die gezonde glow te krijgen. Ik gebruik hem als bronzer: op mijn wangen, mijn voorhoofd, de brug van mijn neus en mijn kin. Hij geeft een subtiele bronzen kleur, en een prachtige glans. Ik zou niet meer zonder kunnen.

  • TheBalm Betty-Lou Manizer, €19,00 bij DI of online

Chanel Coco Rouge 430 – Marie

SONY DSC

Ik schreef een volledig artikel over deze prachtige lipstick. Coco Rouge van Chanel in de kleur 430 – Marie is niet alleen een ultraluxueuze lipstick, waar je graag mee gezien wil worden, maar de kleur en finish van dit prachtstuk is echt perfect. Ik ga nergens meer heen zonder mijn Coco Rouge!

  • Chanel Coco Rouge 430 – Marie, €31,50 bij de parfumerie

Kwast uit Barcelona

SONY DSC

Het duurde even voordat ik hem durfde gebruiken, maar wat vind ik deze kwast fijn! Ik weet niet meer van welk merk hij is, maar ik kocht hem in een klein winkeltje in Barcelona. Het is mijn enige kwast met natuurlijk haar, en ik merk het verschil met synthetisch haar. Hij werkt niet enkel superfijn, maar hij is echt de mooiste borstel die ik heb: dat prachtige handvat. Ik kan er wel naar blijven kijken!

  • Kwast uit Barcelona

SONY DSC

Zo, dit waren mijn favorieten van de maand november. Wat waren jouw favorieten?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! De winactie loopt nog tot 10 december.

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.