Review Naturialis: natuurlijke, handgemaakte producten

Dagcrème, shampoo, lippenbalsem, handcrème, zeep: ik zou niet meer zonder kunnen. Toch onderschat ik vaak hoeveel schadelijke chemische ingrediënten in mijn verzorgingsproducten zit. Wat is het een opdracht om telkens de ingrediëntenlijst door te lezen om te zien hoe artificieel een product eigenlijk is, ik sla het meestal over. Als iemand me dan vertelt over producten die 100% natuurlijk en handgemaakt zijn, moet ik niet lang twijfelen: waar vind ik ze? Ik kreeg onlangs een pakketje met zulke producten opgestuurd, en ik kon niet wachten om ze te testen. Lees snel verder als je wilt weten wat mijn ondervindingen waren!

SONY DSC

Eleni, de eigenares van de webshop Naturialis.be, is een ervaren gediplomeerd aromatherapeut. Ik ben echt gefascineerd door aromatherapie, ik denk dat geuren echt veel invloed kunnen hebben op hoe je je voelt. Zij maakt alle producten op haar webshop met veel liefde zelf, met enkel natuurlijke producten en essentiële oliën. Haar producten zijn dus heel erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid, of met allergieën.

Lippenbalsem

SONY DSC

De lippenbalsem zit verpakt in een schattig blikje of potje, dat heel handig is om mee te nemen. Het blikje zit stevig vast, dus ik kan erop vertrouwen dat het niet openvalt in mijn tas.

SONY DSC

De lippenbalsem is vrij vast in het blikje, maar voelt zacht aan. Om de balsem zacht te maken, warm je hem even op tussen je vingers om daarna de balsem over je lippen te smeren. De balsem heeft een subtiel geurtje, en voelt lekker vet op mijn lippen. Hij trekt heel snel in, en laat geen vettig laagje achter.

 Zeep met walnoot en havermout

SONY DSC

Superleuk verpakt is deze zeep met walnoot en havermout. Een leuk stukje zeep is ideaal om cadeau te geven, en komt altijd van pas. Als de zeep nog eens honderd percent natuurlijk is, is het al helemaal perfect. Het zeepje komt in een leuk kartonnen doosje, en ziet er zelf ook heel leuk uit.

SONY DSC

De zeep ruikt heel subtiel, voelt lekker zacht en maakt mijn handen niet droog. Bovendien staat het stukje zeep superleuk op de wastafel!

Gezichtsscrub

DSC06866.jpg

Je gezicht scrubben is echt heerlijk: het haalt de dode huidcellen weg en haalt de onderliggende ‘nieuwe’ huid naar boven, waardoor je gezicht er weer stralend en zacht uitziet. Op de webshop van Naturialis vind je een gezichtsscrub in twee verschillende geuren: de geur van zachte kersenbloesem, en een frisse citrusgeur.

SONY DSC

Het is al een hele tijd geleden sinds ik laatst een gezichtsscrub gebruikte, de laatste was de fantastische, maar dure Microdelivery Peel. Mijn eisen voor een goede gezichtsscrub zijn dus hoog, maar de scrub van Naturialis doet me een radicale uitspraak doen: hij scrubt zo zacht maar grondig, dat ik hem kan vergelijken met de scrub uit de Microdelivery Peel. Na gebruik is mijn huid zachter dan ooit, ik kan je dus zeker vertellen dat ik deze gezichtsscrub kan aanraden!

Argan shampoo

SONY DSC

Het laatste product dat ik uittestte, was een shampoo met argan. De shampoo zit in een schattig rond flesje met pompsysteem. Ik had verwacht dat de shampoo wat ongemakkelijk zou aanbrengen, maar dat is niet het geval. Hij schuimt vrij goed, ruikt lekker, en maakt mijn haar schoon terwijl het ook zacht blijft.

SONY DSC

Conclusie

Ik vind het super om nieuwe producten te ontdekken die ik leuk vind. Producten die 100% natuurlijk én handgemaakt zijn, kunnen niet anders dan goed zijn, en dat heb ik vandaag mogen merken. Vooral de gezichtsscrub vind ik heerlijk, samen met de shampoo heeft de scrub een vast plekje verdiend in mijn douche. De zeep staat te pronken op de wastafel, en de lippenbalsem redt mijn lippen als ik aan mijn bureau zit. Ik geef de lippenbalsem een 7/10, de shampoo en de zeep krijgen van mij een 8/10 en de scrub geef ik een 9/10. Webshop-ontdekking van de maand: Naturialis.beAls jij ook graag natuurlijke producten wil testen, surf dan snel naar de webshop!

Gebruik jij soms 100% natuurlijke producten?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! De winactie loopt nog tot 10 december.

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.