e.l.f. Mineral Lipstick

Lipsticks. Ik kan er niet genoeg van krijgen! Onlangs ontving ik een prachtexemplaar van eyeslipsface, een webshop waar je de meest budget makeup kunt vinden, al vanaf 1 euro vind je er producten. De Mineral Lipstick is de lipstick uit de Mineral lijn, en ik kreeg de kleur Rich Raspberry. Ik ben de allergrootste fan van budget makeup, dus ik kon uiteraard niet wachten om deze lipstick uit te proberen. Lees snel verder als je wil weten wat ik ervan vond!

SONY DSC

Ik ben al jaren vaste klant bij eyeslipsface. Ik ben zelfs zo’n grote fan dat, als eyeslipsface een fysieke winkel zou hebben, ik ervan overtuigd ben dat ik élk product in mijn bezit zou hebben. De kwaliteit van de producten op de website is op korte tijd enorm gestegen, ik ben steeds onder de indruk van de producten. Onlangs reviewde ik ook al de Beautifully Bare foundation, die ik heel erg fijn vond. Hopelijk bevalt deze Mineral Lipstick me even goed!

SONY DSC

De verpakking van de Mineral Lipstick is echt heel erg mooi. Hij ziet er erg professioneel uit, met de matte, zwarte huls en de minimalistische details. Je zou echt niet kunnen zeggen dat deze lipstick maar vijf euro kost, door naar de huls te kijken!

SONY DSC

De kleur die ik opgestuurd kreeg is Rich Raspberry, een roze-bruine kleur. In de huls ziet de kleur er echt prachtig uit: dit is echt zo’n my lips but better kleur voor mij.

SONY DSC

Op de swatchfoto komt de kleur helemaal tot zijn recht. Een beetje roze, een beetje paars, een héél klein beetje bruin. De textuur is heel zacht en glad, hij heeft enorm goed pigment en een perfecte dekking.

SONY DSC

SONY DSC

Op de foto’s hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick. Ik heb enkel een dun laagje foundation over mijn lippen.

SONY DSC

Op de foto hierboven het ik de elf Mineral Lipstick in de kleur Rich Raspberry aangebracht. Ik vind de kleur echt heel mooi. Hij is niet te licht, maar ook niet te donker, hij is echt perfect. Doordat hij een wat bruinere ondertoon heeft, is hij bovendien ook supertrendy!

SONY DSC

De textuur van de lipstick is heerlijk, mijn droge lippen zijn in één veeg gehydrateerd en voelen zacht en glad aan. De lipstick is heel romig, dus hij blijft niet even lang zitten als een matte lipstick. Toch neem ik dat graag voor lief, want hij voelt echt als een lippenbalsem!

intro

Conclusie

De elf Mineral Lipstick die ik testte in de kleur Rich Raspberry is hemels. De kleur is echt perfect voor mij, de lipstick voelt op mijn lippen als een balsem. Ik ben nog steeds gefascineerd door de kleur: hij is niet te licht, maar ook niet te donker. Dit is een perfecte my lips but better kleur, een ideale tint voor elke dag. Wat is het toch leuk als je zo’n mooie lipstick vindt voor zo’n klein prijsje! De Mineral Lipstick krijgt van mij een 9/10, ik wil hem ook in de andere acht kleurtjes!

Heb jij de Mineral Lipstick al geprobeerd?

Doe je al mee met mijn winactie? Je kan een makeuppakket ter waarde van meer dan €150 winnen! De winactie loopt nog tot 9 december.

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.