Mijn oogschaduwstash!

Ik hou van makeup, dat is geen geheim, en dat is al lang zo. Ik kan echt niet gaan shoppen zonder iets van makeup mee naar huis te nemen, en bovendien krijg ik ook heel wat producten opgestuurd. Daardoor is mijn makeupcollectie de laatste tijd sterk in omvang toegenomen. Het is zelfs zo erg dat ik soms door het bos de bomen niet meer kan zien, en vergeet wat ik eigenlijk allemaal wel niet heb. Vandaag laat ik je, na mijn blushes en mijn kwasten, mijn collectie oogschaduw zien. Lees snel verder!


SONY DSC

Tijdens het uitladen van mijn oogschaduwschuif, besefte ik pas hoe veel ik eigenlijk heb. Ik ben ervan overtuigd dat ik echt élke kleur oogschaduw die je je maar kan inbeelden in mijn bezit heb. Ik heb vooral veel paletten, maar ook een aantal losse oogschaduws.

SONY DSC

Om te beginnen heb ik zeven paletten van Makeup Revolution, waarvan ik er ééntje zelfs niet kan meetellen omdat het in Gent ligt. Toch ben ik nog steeds elke keer superhard verleid om er nog eentje te kopen, omdat ik ze zo mooi vind!

SONY DSC

De pronkstukken uit mijn verzameling zijn wellicht de Naked paletten van Urban Decay. Ik heb de originele Naked versie, Naked 2Naked 3 en Naked Basics. Ik mis enkel nog Naked Smokey en Naked 2 Basics, geloof ik. De Naked paletten komen regelmatig uit mijn kast, ze zijn echt fantastisch!

SONY DSC

Verder is het palette met luipaardprint een super oud palette van Claire’s, dat ik vroeger vaak gebruikte, en waar ik nog steeds geen afscheid van kan nemen. Daaronder zie je het Nude on Nude palette van Bobbi Brown, dat ik eigenlijk nooit gebruik. Misschien moet ik dat eens weggeven. Rechts ligt nog een palette van Revolution, en onderaan ligt een palette van Frontcover, met daarnaast het W7 In The Mood (dupe van Naked 2 basics, geloof ik).

SONY DSC

Op de foto hierboven zie je nog het Amber Times Nine palette van MAC dat ik onlangs besprak, een palette van NYC met paarse tinten, een Glamour To Go palette van Too Faced, een Smokey Eyes palette met paarse tinten, en daaronder nog de Revlon crème oogschaduwpaletten.

SONY DSC

Ten slotte heb ik ook nog enkele losse oogschaduws. Helemaal links bovenaan zie je nog een highlighter/bronzer/oogschaduw palette van essence waarvan ik de highlighter vaak gebruikte. Daaronder vier pigmenten, twee van Gosh, ééntje van Makeup Revolution en ook ééntje dat ik eens voor kerst kreeg. Verder heb ik negen losse oogschaduws van Catrice, waarvan er drie een limited edition zijn, en ééntje zelfs nog in de oude verpakking! Daaronder liggen ook nog een zwarte oogschaduw van 2B, een oogschaduw van Top Model, een oogschaduw van Hype en een crème oogschaduw van Bourjois. Helemaal onderaan ligt nog een bronzer van een limited edition van CATRICE, die echt véél te oranje en te glanzend is om als bronzer te gebruiken, dus die heb ik tot oogschaduw benoemd.

SONY DSC

Zo, dit waren zowat al mijn oogschaduws! Als ik er een paar favorieten moet uitkiezen, zeg ik Naked 2 van Urban Decay, het Iconic Pro 1 palette van Makeup Revolution, en ook een losse oogschaduw van Catrice uit een limited edition, die donkerblauw is met subtiele glittertjes. Mijn conclusie is dat ik best genoeg oogschaduw heb, en dat oogschaduw echt leuk is om te verzamelen!

Bekijk ook mijn blushstash en mijn kwastenstash!

Hoe ziet jouw oogschaduwverzameling eruit?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.