e.l.f. Blush Palette

Onlangs toonde ik je mijn verzameling blushes, en merkte ik dat mijn blushstash eigenlijk nog vrij bescheiden is. Ik vind blush echt enorm belangrijk, een beetje kleur in je gezicht kan je meteen een gezonde uitstraling geven. Vandaag bespreek ik daarom twee blush paletten, met elk vier kleurtjes. Lees dus snel verder als je wil weten wat ik van de eyeslipsface BlushPalettes vond!

SONY DSC

De Blush Palettes zitten stevig verpakt in een zwart kartonnen doosje. Ook op de doosjes kan je de kleurtjes van de blushes al zien. De Blush Palettes komen uit de Studio lijn en zijn verkrijgbaar in twee kleuren: Light en Dark.

SONY DSC

De verpakking van de blush paletten ziet er echt super uit: ze zijn strak en zien er professioneel uit, met zwarte doosjes en witte letters. Ik ben echt fan van deze verpakking! Je zou helemaal niet zeggen dat ze maar €6,90 kosten!

SONY DSC

Het lichtste palette van de twee heet Light. Toepasselijk! Ik dacht even dat de kleur rechtsboven wat loszat, en na wat gepruts merkte ik dat de pans er elk uitgeklikt kunnen worden. Ik weet niet heel goed of dat de bedoeling is, maar omdat ik de beide paletten heb, denk ik dat ik mijn vier favoriete kleuren in één palette ga stoppen. Handig!

SONY DSC

De blushes hebben apart geen namen, dus ik benoem ze even tot 1 (linksboven), 2 (rechtsboven), 3 (linksonder) en 4 (rechtsonder). Kleur 1 is een lichtroze tint met koele ondertoon, kleur 2 is een bruine kleur met warme ondertoon, kleur 3 is een wat donkerdere roze-paarse blush met een koele ondertoon, en kleur 4 is een roze-perzik kleur met wat warmere ondertoon.

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik de blushes uit het Light palette geswatcht op mijn arm. De blushes zijn mooi gepigmenteerd, en best zacht. Enkel kleur 3 is lichtjes poederig.

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik geen blush op.

SONY DSC

Kleur 1 uit het Light palette is ideaal voor lichte huidjes. De blush is erg subtiel en koel, en geeft een natuurlijke, roze blos aan mijn wangen. Het pigment zit goed, waardoor hij niet vlekkerig aanbrengt, maar een heel egaal effect geeft.

SONY DSC

Kleur 2 is een beetje een kruising tussen een blush en een bronzer. Dit is een kleur die ik in de zomer vooral graag draag, want hij geeft een mooie, zongekuste gloed. Als bronzer denk ik dat hij nog kàn werken, als ik wat getinter ben, maar voor een contourkleur is hij zeker te donker. Als blush vind ik hem momenteel heel mooi.

SONY DSC

Kleur 3, vervolgens, is een wat donkerdere tint met een vrij koele ondertoon. Ik sta beter met warme tinten, maar omdat kleur 3 niet overdreven koel is, ziet het er niet afschuwelijk uit. Kleur 3 is, net als de eerste twee kleuren, mat, dus een highlighter vind ik hier wel op z’n plaats!

SONY DSC

De laatste kleur uit het palette, kleur 4, is een roze-perziktint met een subtiele shimmer. Deze blush lijkt een beetje op mijn favoriete blush Hot Mama van The Balm, hij heeft enkel geen gouden shimmers. De shimmers van kleur 4 uit het Light palette zijn net iets koeler en grover dan die van Hot Mama, dus een echte glow geeft kleur 4 niet. Over deze blush zou ik dus ook een highlighter dragen!

SONY DSC

Het Dark palette is duidelijk voor de wat donkerdere huidjes, en als eerste vallen uiteraard de bordeaux tinten op. Ook het Dark palette ziet er heel mooi uit, ik kan niet wachten om het te testen!

SONY DSC

Kleur 1 is een erg lichte perziktint, die wat warmer van ondertoon is. Daarnaast, kleur 2, is een felroze blush, die duidelijk koel is. Kleur 3 is een wat warmere berry kleur en kleur 4 is dan weer een koelere berry tint.

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik de vier blushes uit het Dark palette geswatcht. Deze kleuren zijn een stuk donkerder dan de kleuren uit het andere palette (uiteraard) dus ik kies een zachte kwast uit, en breng de blushes aan met zachte hand.

SONY DSC

Op de foto hierboven draag ik blush 1. Ik vind hem echt heel mooi, hij is niet te donker, maar zeker ook niet te licht, en hij heeft een warme, maar niet te warme ondertoon. Ik denk dat deze blush mijn favoriet is.

SONY DSC

Kleur 2 vind ik ook heel mooi, hij lijkt heel erg op de blush van Rituals die ik superlang heb gebruikt! Ik had verwacht dat hij een tikje te donker zou zijn, maar als je met zachte hand werkt, en mooi blendt, geeft hij echt een mooie, koele blos!

SONY DSC

Kleur 3 is een stuk donkerder. Ik had wat moeite met het blenden, maar uiteindelijk kreeg ik hem toch op een vrij natuurlijke manier op mijn wangen.

SONY DSC

De laatste kleur uit het palette lijkt erg op kleur 3, maar is iets bruiner van ondertoon. Daarom vind ik hem nét iets mooier dan kleur 3.

Conclusie

Zou ik de eyeslipsface Blush Palettes opnieuw kopen? Zeker! Voor maar €6,90 krijg je een palette met vier kleuren, dat is maar €1,73 per blushkleur. De blushes zijn mooi gepigmenteerd en de kleuren zijn goed samengesteld. Als ik één palette van de twee moet kiezen, zou ik de Light versie nemen. Het Dark palette is net wat moeilijker aan te brengen omdat de kleuren best donker zijn. Toch ben ik blij dat ik de beide paletten heb gekregen, want kleur 1 van het Dark palette vind ik echt héél mooi. Ik geef de e.l.f. Blush Palettes een 9/10. Ze zijn mooi, handig en ze zien er professioneel uit! En voor de prijs hoef je ze zeker niet te laten!

Heb jij de blush palettes van elf al geprobeerd?

P.S.: volg je Silkeblogs al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.