Lush Feeling Younger Skin Tint

Onlangs liep ik wat rond bij de Lush. Ik heb al eerder dingen van Lush geprobeerd, maar nooit eerder heb ik er iets van gereviewd. Vandaag breng ik daar graag verandering in, want Lush heeft buiten bad-, douche- en verzorgingsproducten ook makeup! Ik koos voor de Feeling Younger Skin Tint. Lees snel verder!

SONY DSC

Ik vind de potjes waarin de Lush makeupproducten verpakt zitten echt superleuk. Ze zien er echt uniek uit, je herkent ze uit de duizend. Bovendien zien ze er best luxueus uit. De Feeling Younger Skin Tint zit in een schattig, klein, glazen potje met een zwarte dop. Ik moest even de beschrijving lezen om erachter te komen wat het eigenlijk was, maar het is dus wel degelijk een crème highlighter.

  • Lush Feeling Younger Skin Tint, €14,95

SONY DSC

Dit is wat Lush zelf over de Feeling Younger Skin Tint:

Een schitterende creme waarmee je huid extra kunt laten stralen door de reflecterende pigmenten die we hierin verwerkt hebben.

Meng een klein beetje door je favoriete moisturiser of Colour Supplement. Of laat je huid extra stralen door een dun laagje over je moisturiser en onder je Colour Supplement aan te brengen. Door de lichtreflecterende eigenschappen geeft het je huid extra glans. Breng aan op je wenkbrauwbot, jukbeenderen, oogleden, cupidoboog of sleutelbeenderen. Een heel klein beetje onder je ogen maakt donkere kringen minder opvallend.

Uit deze uitleg kan ik concluderen dat het een highlighter in crèmevorm is, die je kan gebruiken onder je foundation, of mengen met je foundation. Ik zou hem daarentegen niet onder mijn ogen gebruiken om mijn donkere kringen minder opvallend te maken, daar glanst hij écht te hard voor!

SONY DSC

In het potje ziet de Lush Feeling Younger Skin Tint er heel wit en glanzend uit. Hij doet me heel erg denken aan MAC Strobe cream, waar ik echt fan van ben! Mijn verwachtingen zijn dus hoog. Ik had verwacht dat het wat moeilijk zou zijn om de crème uit het potje te krijgen, maar dat gaat al bij al nog vrij vlotjes.

SONY DSC

Langs de ene kant lijkt de Lush Feeling Younger Skin Tint best op de MAC Strobe Cream, want het is een hydraterende crème die een mooie glans achterlaat. Maar langs de andere kant is er wel een groot verschil: in de Lush Feeling Younger Skin Tint zitten shimmers! Gelukkig zijn de shimmers echt ultrafijn, zodat ze een vrij natuurlijke glans achterlaten. Door de shimmers in de crème zou ik hem niet over mijn gehele gezicht aanbrengen, maar echt enkel op de plekjes waar ik ook highlighter zou aanbrengen.

output_tl7UYB

De glans van de Lush Feeling Younger Skin Tint was echt enorm moeilijk vast te leggen op foto, dus besloot ik er maar een gifje van te maken. Ik bracht de Lush Feeling Younger Skin Tint aan op mijn jukbeenderen, waar ik normaal gezien highlighter zou aanbrengen. De glans die de crème achterlaat is goed zichtbaar, maar niet onnatuurlijk. Ik breng hem aan onder mijn foundation, en zo geeft hij ongeveer hetzelfde effect als de MAC Strobe Cream, het enige verschil is dat je de subtiele shimmers op mijn jukbeenderen ziet zitten.

Conclusie

Ik ben echt heel blij met mijn Lush aankoop. De Feeling Younger Skin Tint is een prachtige crème highlighter die een mooie glans achterlaat en héle subtiele shimmers achterlaat. Het is echt de perfecte highlighter voor onder de foundation, om de trendy glowy look te krijgen. Ik had verwacht dat het potje niet gemakkelijk zou werken, maar uiteindelijk viel dat wel mee. Bovendien heb je maar héél weinig nodig om een subtiele glans op je wangen te krijgen, dus is hij best zuinig. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding heel goed, als de crème nu nog in een pompflacon zat, was hij écht perfect geweest! Ik geef de Lush Feeling Younger Skin Tint een 9/10. Glowy skin is voortaan geen uitdaging meer!

Heb jij de makeupproducten van Lush al geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.