Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie

De kans is groot dat je al van Pink Ribbon hebt gehoord. Het is namelijk het symbool dat internationaal wordt gebruikt om betrokkenheid bij borstkanker uit te drukken. Vooral in de cosmetica-industrie worden vaak limited edition producten uitgebracht die in het thema van Pink Ribbon staan. Zo ook de Estée Lauder Evelyne Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie, een set van drie minilipsticks van Estée Lauder, waarvan 20% van de prijs naar de Breast Cancer Research Foundation gaat. Ik heb de lipsticks uiteraard getest! Lees snel verder!

SONY DSC

De Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie is een superleuke giftset met drie Pure Color Envy Sculpting lipsticks in de best verkopende tinten Rebellious RosePowerful en Tumultuous Pink. Drie statement roze lipsticks, verpakt in een roze tasje. Ideaal om cadeau te geven, als je het mij vraagt, én je steunt een organisatie die borstkanker onderzoekt. Twee vliegen in één klap!

  • Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie, €33,11 bij de parfumerie

SONY DSC

De set zit in een schattig, zéér roze kartonnen doosje. In dat kartonnen doosje zit het roze tasje zorgvuldig verpakt, met daarin de drie mini lipsticks en een bandje voor het tasje. De verpakking is echt heel leuk: zowel het doosje als het roze tasje als de hulsjes van de lipsticks zijn prachtig. Qua prijs ben ik ook best te spreken: de full-size lipsticks kosten allemaal ongeveer €30 per stuk, dus drie kleine lipsticks voor diezelfde prijs plus een schattig tasje, is best een goede deal.

SONY DSC

De Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie is een limited edition, en online zijn ze al uitverkocht. Als je ze nog wilt scoren, moet je je dus haasten!

SONY DSC

Ik vind het tasje dat erbij zit, trouwens, best nog mooi. Het voelt heel kwaliteitsvol aan, en ziet er afgewerkt uit. De rits, en de andere details zijn goud, en dat geeft het tasje een erg luxueuze uitstraling. Ik draag supervaak dit soort kleine tasjes, dus deze roze variant is zeker welkom!

SONY DSC

En dan nu de lipsticks. Het zijn echte miniatuurtjes, ik denk dat ze nog geen vier centimeter hoog zijn, en ze zien er ongelooflijk schattig uit. Ik heb nog niet veel producten van Estée Lauder geprobeerd, ooit wel eens een mascara, maar daar bleef het bij. Estée Lauder heeft een luxe bijklank, ik verwacht dus dat deze lipsticks een heel mooi effect zullen geven.

SONY DSC

Hierboven zie je de drie roze lipsticks die in de Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie zitten. Van links naar rechts zie je Tumultuous Pink, een donkerroze, bijna rode lipstick, Powerful, een lichtroze, barbietint, en Rebellious Rose, een bruinroze kleur.

Tumultuous Pink

SONY DSC

Tumultuous Pink is een felle, donkerroze lipstick met een koele ondertoon. Deze kleur is best gewaagd, zelfs voor mij, maar écht statement. Op mijn lippen ziet hij er bijna rood uit, maar de koele ondertoon geeft hem toch een eerder fuchsia schijn.

SONY DSC

Tumultuous Pink is heel sterk gepigmenteerd, met één laagje zijn mijn lippen perfect egaal en fél-, félroze. Deze roze lipstick doet me heel erg denken aan zomer, heerlijk fris en fel. Ook qua draagcomfort scoort Tumultuous Pink hoog: door zijn vrij glanzende finish maakt hij mijn lippen glad en zacht. Hij blijft zo’n 3 à 4 uur zitten, prima voor een glanzende lipstick.

Powerful

SONY DSC

Powerful is een veel lichtere roze lipstick, en ik was uiteraard weer bang dat hij té licht zou zijn voor mijn lippen. De tint bleek uiteindelijk best oké te zijn, maar dit is echt geen kleur voor mij: de ondertoon is véél te koel voor mijn warme ondertoon, en de roze kleur haalt mijn barbie-gehalte fel naar boven. Op zich is het dus een superfijn kleurtje, maar hij staat me gewoon niet.

SONY DSC

De kwaliteit van Powerful is daarentegen wél heel goed. Hij dekt prachtig en het pigment is ook echt fantastisch. Hij voelt heerlijk zacht aan én blijft goed zitten. Als je dus goed staat met koele, lichte tinten, is dit écht iets voor jou!

Rebellious Rose

SONY DSC

Ten slotte hebben we Rebellious Rose, een roze lipstick met een bruine ondertoon. Deze tint bevalt me héél goed: de ondertoon is warm, en hij is wat donkerder. Qua kleur is Rebellious Rose mijn favoriet van de drie.

SONY DSC

Conclusie

De Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie is een superleuke set om cadeau te geven, maar ook als je zelf van roze lippen houdt, is hij ideaal. In de set zitten niet enkel drie roze lipsticks, maar ook een felroze schoudertasje. Bovendien gaat 20% van de opbrengst naar de Breast Cancer Research Foundation. Het is dus ook een heel mooi gebaar. Mijn favoriete kleur van de drie lipsticks is Rebellious Rose, een roze-bruine tint. De kwaliteit van de lipsticks is zoals je zou verwachten van het merk Estée Lauder: heel goed. Het enige nadeel aan de set is dat je de kleuren zelf niet kan kiezen, maar dat is natuurlijk eigen aan giftsets. Ik geef de Estée Lauder Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley Dream Pink-collectie een 9/10. Vooral qua prijs-kwaliteit een aanrader!

Gebruikte jij al lipsticks van Estée Lauder? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.