Sally Hansen Miracle Gel Nailpolish

Ik vind het belangrijk om verzorgde nagels te hebben, maar ik vind het altijd zo’n vreselijke opdracht om elke drie of vier dagen mijn nagels te lakken. Je moet heel precies werken, en vooral superlang wachten tot je nagels droog zijn! Ik heb er vaak zelfs helemaal geen tijd voor, en dan loop ik alsnog rond met gechipte nagels. Ik had al vaker over de Miracle Gel Nailpolish van Sally Hansen gehoord, maar omdat hij niet overal verkrijgbaar is, was het nog nooit in me opgekomen om hem uit te proberen. Onlangs verschenen de lakjes van Sally Hansen in de rekken bij Kruidvat, en ik hoefde niet na te denken: ik nam Pinky Promise en uiteraard de Top Coat mee naar huis. Lees snel verder!

SONY DSC

De Miracle Gel Nail Polish van Sally Hansen staan bekend als hét product als je op zoek bent naar een nagellak die lang blijft zitten. Het idee is simpel: je lakt je nagels eerst in een kleurtje, en dan ga je eroverheen met de top coat. Ze beloven tot wel 14 dagen goed te blijven zitten, en gemakkelijk te verwijderen te zijn. Wauw, als dat waar is, dan heb ik mijn match gevonden!

  • Sally Hansen Miracle Gel Nailpolish, €11,99 per stuk bij de drogist, de parfumerie of online

SONY DSC

Ik koos voor de kleur 160 – Pinky Promise, omdat ik een zacht kleurtje zocht, dat ik bij zowat alles kon dragen. Pinky Promise is een melkroze kleurtje, dat er in het flesje echt superleuk uitziet! Ik kocht er uiteraard ook de top coat bij, om ervoor te zorgen dat mijn nagellak stevig blijft zitten.

SONY DSC

Ik vind de flesjes van de nagellak er echt heel mooi uitzien. Ze zijn vrij groot, en hebben een vorm waarmee je ze gemakkelijk van de andere lakjes onderscheidt. Aan de onderkant van de dop zit een rubberen ring in de kleur van de lak. De lakjes zijn niet heel goedkoop, ze kosten rond de elf euro, maar als ze echt zo goed blijven zitten als ze beloven, vind ik ze dat zeker waard.

SONY DSC

De kwastjes van de lakjes zijn allebei heel breed. In principe zou je zelfs met één strijk je volledige nagel kunnen lakken. Ik hou van dit soort brede kwastjes, dat maakt het lakken een stuk sneller! De Top Coat is transparant, en zou twee keer meer volume aan je nagel moeten geven, zodat ze op échte gelnagels lijken!

SONY DSC

Op de foto hierboven heb ik de Sally Hansen Miracle Gel Nailpolish in Pinky Promise op mijn nagels gelakt, met daaroverheen de Top Coat. Ik vind de kleur echt fantastisch. Pinky Promise dekt in twee laagjes perfect en brengt gemakkelijk en egaal aan. De Top Coat glijdt er zonder moeite overheen en geeft mijn nagels inderdaad veel volume.

SONY DSC

Mijn eerste indruk is zeker positief: het is een mooi kleurtje, en mijn nagels zien er dik en sterk uit. Ik heb ook effectief het gevoel dat mijn nagels sterker zijn als de lakjes erop zitten, ze voelen harder aan en breken minder snel af. Dat is een groot voordeel!

SONY DSC

Op de foto hierboven zie je hoe mijn nagels eruitzien na de lakjes 8 dagen gedragen te hebben. Aan de tipjes is de nagellak er best wel wat afgekomen, en dit is dan nog mijn linkerhand. Aan mijn rechterhand was de lak er voor een derde af. 14 dagen is dus een beetje overdreven, maar ik kan wel zeggen dat hij beter blijft zitten dan andere lakjes. Ik zou het schatten op zo’n vijf à zes dagen, en dat is best indrukwekkend voor op mijn nagels! Wat het verwijderen betreft: je bent iets langer bezig met het verwijderen van de Top Coat, maar je krijgt de lak er perfect af met nagellakremover. Na het dragen van de lak heb ik ook effectief het gevoel dat mijn nagels steviger aanvoelen. Top!

SONY DSC

Conclusie

Ik ben heel tevreden over de Sally Hansen Miracle Gel NailpolishPinky Promise is een supermooie kleur die helemaal bij mij past, de Top Coat geeft mijn nagels veel volume en zorgt ervoor dat de lak stevig blijft zitten. Bovendien voelen mijn nagels tijdens én na het dragen sterker en harder aan. Ik zou echter niet kunnen zeggen dat de lak 14 dagen op je nagels blijft. Ik droeg hem acht dagen, en dat was voor mij al nét iets te lang. Voor mij blijft hij zo’n vijf à zes dagen mooi zitten, wat eigenlijk ook al indrukwekkend is. Ik geef de Sally Hansen Miracle Gel Nailpolish set een 7/10: ik vind hem mooi en de kwaliteit is goed, maar de belofte om 14 dagen te blijven zitten, maakt hij jammer genoeg niet waar.

Heb jij de lakjes van Sally Hansen al geprobeerd?

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.