FOTD: Christmas

Wat is de tijd snel gegaan. Is het jaar écht al bijna voorbij? Overmorgen is het alweer Kerstmis, en ik ben er helemaal klaar voor! Ik hou van de kerstdagen, en daarom ben ik al dagen bezig met het creëren van de perfecte kerstlook. Lees snel verder als je wilt weten hoe ik eruit zal zien voor kerst; hopelijk doe je wat inspiratie op!

SONY DSC

Voor Kerstmis mag het altijd iets meer zijn. Ik kies daarom met de feestdagen voor een beetje meer glam, met een statement top en een grove krul in mijn haar.

SONY DSC

Ik ging voor een ooglook met wat kleur. Kerstmis betekent voor mij vooral warmte, en daarom gebruikte ik vooral bordeaux-tinten voor mijn ogen.

SONY DSC

Voor mijn ooglook gebruikte ik het Iconic Pro 1 palette van Makeup Revolution. Ik gebruikte Must (lichtbruin) in mijn arcadeboog als transitiekleur, en bracht daarna Stage (een donkere bordeaux kleur) aan over mijn gehele bewegend ooglid en langs de buitenkant van mijn onderste wimperrand. Ik blendde alles mooi uit en zette met zwart oogpotlood mijn bovenste wimperrand aan. Ten slotte highlighte ik onder mijn wenkbrauw met Ghost (wit) en blendde opnieuw.

SONY DSC

De ooglook is best simpel te creëren, maar ziet er toch speciaal uit zonder over the top te zijn. Ik combineerde mijn bordeaux ooglook met een nude lipstick. Op de foto’s hierboven draag ik de essence XXXL Longlasting Lipgloss Matt Effect in de kleur Soft Nude.

SONY DSC

Als je het geheel nog glamoureuzer wilt maken, kan je er gemakkelijk een donkerdere lipstick bij dragen. Op de foto hierboven combineerde ik de ooglook met Fusion van Makeup Revolution.

SONY DSC

Ik zou de nude lipstick overdag dragen, en ’s avonds overschakelen op een wat donkerdere lip. Zoals je ziet geeft dat een heel ander, maar ook mooi effect.

SONY DSC

Wat mijn haar betreft: ik heb met een dikke krultang willekeurige lokken van mijn haar gekruld. Zo is het geheel messy genoeg om trendy te zijn, maar neat genoeg om er toch chic uit te zien.

Hoe zie jij eruit met Kerstmis? 

P.S.: volg je Silkeblogs al?

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.