Lierac Sunific Zelfbruiner Gel

Ik gebruik heel vaak zelfbruiner. Zonder een laagje zelfbruiner vind ik al snel dat ik er wat flets uitzie, dus ongeveer één keer in de week ga ik aan de slag met een fles ‘zon in een potje’. Tot voor kort gebruikte ik enkel zelfbruiner op mijn lichaam, want ik zag het nut er niet van in om het ook op mijn gezicht te gebruiken: als je elke ochtend en elke avond je gezicht reinigt, is je huid meteen weer wit. Bovendien vind ik dat de mousse die ik op mijn lichaam gebruik geen mooi effect geeft op mijn gezicht. Maar wat als je een dagverzorging kan combineren met een zelfbruiner? Vandaag review ik de Lierac Sunific Zelfbruiner Gel, lees snel verder!

DSC_0084

Ondertussen ben ik al vrij bekend met de producten van Lierac. Ik reviewde eerder al de producten van de Hydragenist lijn, en een masker van het merkLierac heeft me nog nooit teleurgesteld, en als het op verpakking aankomt, doet het dat ook deze keer niet: de Lierac Sunific Zelfbruiner Gel zit in een elegante, bruine flacon, die je meteen herkent als zelfbruiner.

  • Lierac Sunific Zelfbruiner Gel, €25,00 bij de apotheek

DSC_0085

De gel zit in een handige en hygiënische pompflacon die overigens niet doorschijnend is. De zelfbruiner zou voor een natuurlijk ‘3 dagen zon’ effect zorgen, terwijl het de huid ook goed hydrateert. Ik heb de ingrediëntenlijst grondig bekeken, en ik moet zeggen dat die mij heel blij maakt. Er zitten heel veel hydraterende ingrediënten in (glycerine, caprylyl glycol) en helemaal aan het einde van de lijst zit het pigment. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat het effect té opvallend wordt!

DSC_0214

De Lierac Sunific Zelfbruiner Gel is effectief een gel, en voelt vrij vloeibaar en licht aan. De substantie zelf is lichtjes getint, en dat vind ik heel belangrijk aan zelfbruiners. Zo kan je goed zien waar je hem al hebt aangebracht en waar niet.

DSC_0208

Op de foto hierboven draag ik geen makeup, en ook geen zelfbruiner. Deze foto is genomen in erg warm licht, dus het valt (gelukkig) niet echt op hoe bleek ik ben!

DSC_0215

Op de foto hierboven heb ik de Lierac Sunific Zelfbruiner Gel aangebracht. Ik merk best wel verschil, al is het écht niet opvallend. Zo zou ik er inderdaad uitzien als ik drie dagen zon zou hebben gehad. De gel voelt heel zacht op mijn huid en verzorgt ze ook. Ik heb de zelfbruiner een paar weken getest, en ik merk dat ik hem elke dag kan gebruiken. Ik reinig mijn huid elke ochtend en avond, waardoor ik altijd heel snel weer wit word. Hij kleurt wel een stuk minder dan de Marc Inbane Natural Tanning Spray die ik onlangs reviewde, maar dat maakt hem zeker niet minder goed. Ik hou namelijk wel van een stevig kleurtje, maar ik weet dat er veel onder jullie zijn die liever een erg subtiel effect hebben.

Conclusie

Ook deze keer heeft Lierac mij niet teleurgesteld. Met een indrukwekkende ingrediëntenlijst, een mooie verpakking en een subtiel effect, scoort hij zowel punten bij mij als bij hen die graag een heel subtiele zelfbruiner willen. Ik zie echt geen nadelen aan dit product, ik kan het zeker aanraden. Ik geef de Lierac Sunific Zelfbruiner Gel een 10/10. Een heel fijne aanvulling op je huidverzorgingsroutine als je graag een gezond kleurtje wil!

Ga jij hem proberen? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.