iWhite Advanced Gift Box + winactie! (GESLOTEN)

Een glimlach kan je uitstraling meteen mooier maken, en onbewust word je van veel glimlachen écht gelukkig. Ik lach enorm graag en vaak, en dat mag eigenlijk ook wel: ik heb de ongemakken van een beugel dragen zelf best lang mogen ervaren. Dat heb ik niet voor niets gedaan: nu mogen ze best gezien worden. Qua kleur ben ik ook best tevreden met mijn tanden, ze zijn niet echt geel, maar echt stralend wit zou ik ze ook niet kunnen noemen. Ik was dan ook super enthousiast toen ik de iWhite Advanced Gift Box mocht uittesten. De slogan van iWhite is instant teeth whitening. Laat maar komen! Lees snel verder, want als je positief bent over het resultaat, kan je de Gift Box zélf winnen!

DSC_0002

Tadaa! Hier is hij dan: de iWhite Instant Teeth Whitening Advanced Complete Kit for a beautiful smile. Het is een grote kartonnen doos van ongeveer 20cm hoog, 15cm breed en 10cm diep. Dit is echt een fantastisch cadeau om iemand te geven, of nog beter: om zelf te krijgen! Je kan bijna alle producten uit de doos ook apart kopen, maar de Gift Box is een stuk voordeliger dan wanneer je de producten apart zou kopen. Je kan de producten van iWhite online kopen, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij Di.

DSC_0007

De iWhite Advanced Gift Box bevat vijf producten:

 • iWhite Instant Whitening Mondwater;
 • iWhite Instant Whitening Tandpasta;
 • iWhite Instant 2;
 • iWhite Instant Tooth Polisher;
 • iWhite Instant Interdental Whitener.

De producten van iWhite zijn 100% veilig: ze bevatten geen bleekmiddel of waterperoxide. Ik heb vooraf wat onderzoek gedaan en de resultaten bekeken. Het resultaat is niet te vergelijken met een bleekbeurt bij de tandarts, maar dat is ook helemaal niet wat ik wou bereiken. Ik wou natuurlijk witte tanden, die niet zo wit zijn dat ze wel glow in the dark lijken! Met de iWhite Instant zouden je tanden tot 8 tinten witter kunnen worden. En dat heb ik getest!

iWhite Instant 2

DSC_0015

Laat ik beginnen met het sterproduct van iWhite: de iWhite Instant 2. Ik zal je de ingrediënten besparen, maar ik vertel wel alvast dat er geen schadelijke stoffen inzitten. Dit is wat de iWhite Instant 2 doet:

 • Actieve vlekkenverwijderaar;
 • Versterkt de tanden;
 • Herstelt het glazuur;
 • Bleekt de voor- én achterkant van de tanden.

DSC_0020

In de doos zitten 10 bitjes met gel. Het is de bedoeling dat je eerst je tanden poetst, dan de bitjes over je tanden plaatst, 20 minuten wacht en dan de bitjes verwijdert. Je kan ze voor je boven- én ondertanden gebruiken, of enkel bovenaan. Ik heb ze één keer op mijn boven- én ondertanden gebruikt, en daarna enkele keren op mijn bovenste tanden. Ze zijn écht heel gemakkelijk: je opent de verpakking en stopt het bitje in je mond. Ga 20 minuutjes een serie kijken en je tanden stralen! Ze zitten niet heel oncomfortabel in de mond, en ik kan normaal écht niet tegen plastic in mijn mond.

 • iWhite Instant 2, €34,94

iWhite Instant Whitening Tandpasta

DSC_0022

Ik gebruikte natuurlijk ook de bijgeleverde iWhite Instant Whitening Tandpasta. Hij heeft geen speciale smaak of andere speciale eigenschappen die ik heb opgemerkt, maar het is een fijne tandpasta! Het wordt aangeraden om deze tandpasta te gebruiken om je witte tanden te onderhouden.

 • iWhite Instant Whitening Tandpasta, €9,50

iWhite Instant Whitening Mondwater

DSC_0024

Normaal vind ik mondwater echt vreselijk onaangenaam, maar deze iWhite Instant Whitening Mondwater valt best mee van smaak. Voordat je hem gebruikt moet je hem goed schudden om hem te activeren. Hij zou je tanden witter maken na slechts één gebruik.

 • iWhite Instant Whitening Mondwater, €11,50

iWhite Instant Whitening Interdental Whitener

DSC_0029

De iWhite Instant Whitening Interdental Whitener is echt gewoon een flosdraad, die gecoat is met witmakende stof. Hij werkt fijn, en ik mijn tanden voelen perfect schoon nadat ik hem heb gebruikt. Top!

iWhite Instant Whitening Tooth Polisher

DSC_0033

Als laatste zit er in de  Gift Box ook de iWhite Instant Whitening Tooth Polisher, een soort tandenborstel met een polijstkopje. Deze polisher mag je slechts één keer per week gebruiken, en hij verwijdert vlekken van je tanden. Bij de polisher zit een tube polijstpasta, die je ook apart kan kopen als hij op is.

 • iWhite Instant White Tooth Polisher, €44,95
 • iWhite Instant White Navulling Polijstpasta, €11,95

DSC_0034

Dit is hoe het kopje eruitziet. Je brengt gewoon wat polijstpasta aan op het kopje en je polijst voorzichtig je tanden. Na gebruik voelden mijn tanden meteen gladder aan, en het effect vond ik niet slecht. Hier zijn de resultaten!

De resultaten

DSC_0037

Dit is hoe mijn tanden eruitzagen voordat ik de iWhite Instant Whitening Gift Box gebruikte. Mijn tanden waren niet echt geel, vond ik zelf, maar je ziet op bepaalde plekken toch wat verkleuring als je dichtbij gaat kijken.

DSC_0710

En dit is hoe mijn tanden er nu uitzien. Ik gebruikte alle producten ongeveer twee weken. De iWhite Instant 2 gebruikte ik ongeveer om de drie dagen, de Tooth Polisher heb ik één keer gebruikt en de andere producten gebruikte ik elke dag.

Ik schrok toen mijn moeder plots zei dat mijn tanden veel witter waren. Ik had helemaal niet verwacht dat het resultaat zo snel zichtbaar zou zijn. Ook van andere mensen kreeg ik die opmerking, en toen ik na een week me aan het opmaken was zag ik het ook. En heel duidelijk: mijn tanden zijn écht veel witter!

Op de foto hierboven zie je linksboven mijn tanden voor gebruik, daaronder na één keer de iWhite Instant 2 gebruikt te hebben, en daaronder en rechts mijn tanden hoe ze er nu uitzien, na twee weken. Voel je zeker vrij om de foto te openen en in te zoomen!

Kijk nu hoe mooi het resultaat is met rode lipstick! Sinds ik de iWhite Instant Whitening Gift Box glimlach ik nòg veel meer, ik ben er zo blij mee!

DSC_0738

Conclusie

Ik moet toegeven dat mijn verwachtingen niet echt hoog waren. Ik dacht dat mijn tanden een beetje egaler zouden worden, maar toen ik na week 1 in de spiegel keek, was ik echt al onder de indruk. De producten in de iWhite Instant Whitening Gift Box werken heel gemakkelijk, maken mijn tanden helemaal niet gevoeliger, en geven een zichtbaar resultaat. Heel goedkoop zijn de producten niet, maar voor dit resultaat vind ik ze zeker niet te duur. Ik geef de iWhite Instant Whitening Gift Box een 10/10. Ik weet het nu al: van zodra mijn producten op zijn, koop ik ze meteen opnieuw. Wat is het toch heerlijk om producten te ontdekken die écht resultaat geven.

Winactie!

DSC_0036

Ik ben oprecht enthousiast over deze kit, en ik heb echt superleuk nieuws: ik mag een iWhite Instant Whitening Gift Box weggeven! Je hoort het goed: alle producten op de foto hierboven kunnen van jou zijn!

Wat moet je doen?

Er zijn geen verplichte stappen: kies zelf welke stap jij wil doen, maar je maakt uiteraard meer kans als je meer stappen doorloopt!

 • Laat hier een originele reactie achter waarom jij het iWhite pakket wilt winnen
 • Share de winactiefoto op Facebook en tag @Silkeblogs
 • Repost de winactiefoto op Instagram en tag @Silkeblogs

Door mee te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

DSC_0724

Veel succes!

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

 • Suzanne schreef:

  Ziet er heel goed uit!

 • Caro schreef:

  Oh wauw, dit werkt echt! Ik sta altijd heel sceptisch over dit sorry producten maar nu,ben ik wel overtuigd.

  Ik denk,al lang na om mijn tanden te laten bleken maar ze zijn nu al zo gevoelig. Dit zou de perfecte tussenoplossing zijn! Dan ka. Ik eindelijk terug rode lippenstift dragen zonder dat ik als maar denk hoe geel dit mijn tanden maakt:)

 • bloggerkimmetjekims schreef:

  Oh wauw, je ziet echt verschil! Ik wil dit ook zo graag, en al een hele tijd. Alleen ik moet eerst maar van mijn beugel af, dan pak ik zeker dit artikel er weer bij 🙂

 • Rebecca Hensman schreef:

  Wauw something i need! Ur teeth are shining bright like a diamond girl! haha X

 • Sophia_GetFit schreef:

  Wil ik wel winnen! 😀 Heb zelf ook heel erg veel stappen doorlopen van beugels en blokjes, op mijn 16e was ik er eindelijk vanaf! Het zou dan ook heel leuk zijn om wat wittere tanden te hebben als kers op de taart. Ze hebben momenteel jammer genoeg geen mooie witte kleur, zit in de familie :s
  Dus zo’n chique pakket zal mij zeker heel erg blij maken 😀

 • wanda berg schreef:

  Zou dit pakket heel erg graag willen winnen zodat het lachen met wittere tanden kan beginnen en dan krijg ik zeker leukere reacties binnen ?

 • Sherry schreef:

  Wat een leuke actie. Succes allemaal.

 • rachelkromdijk schreef:

  wauw het ziet er sowieso prachtig uit! ik heb nu al heel veel dingen geprobeerd maar mijn tanden worden nergens witter van! Ik wil dit sowieso graag winnen!! liefs

 • Katrien schreef:

  Geweldig leuke actie! Zou een bekroning zijn op een transitieperiode om het oude los te laten en het nieuwe vol met nieuw enthousiasme tegemoet te gaan ❤ “every girl needs to sparkle!”

 • Ellen schreef:

  Ik ben best onzeker over mijn tanden en merk dat ze na het drinken van koffie echt geler zien! Jammer want ik drink graag koffie haha! Het lijkt mij leuk om deze set te testen en wat wittere tanden te krijgen!

 • J.S. schreef:

  Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik net gestopt ben met roken! 😀 (oh ja, doe je zus maar de groetjes van mij! Ze zat vorig jaar bij mij in de klas!)

 • gittevanroeyen schreef:

  Niet dat ik geen witte tanden heb maar toch ben ik er nog niet gelukkig mee. Tanden blijven iets ‘belangrijk’ denk ik zelf en ik vind dat je deze moet kunnen onderhouden. ‘Life is short’ smile if you still have teeth!

 • Dino Neutel schreef:

  Zou toch geweldig zijn om dit te winnen en met zo’n mooi resultaat

 • aaannelot schreef:

  Oehh, wat een ontzettend mooi resultaat! 😀

 • Saraya schreef:

  Wauw je ziet inderdaad het verschil!
  X

 • Anita te Gussinklo schreef:

  Ik zie echt verschil, wat goed.
  Ik doe graag mee en heb de actie via Facebook gedeeld.

 • Tamara TS schreef:

  Dat ziet er idd goed uit! Ik doe heel graag mee! Ik ben al een hele tijd gestopt met roken, maar heb het idee dat het nog steeds aan mijn tanden te zien is dat ik ooit een kettingroker was. Ik zou me veel zelfverzekerder voelen als mijn tanden er weer netjes uit zouden zien.
  Ik heb gedeeld via FB (Tamara Mara Großmaul) en gerepost via Instagram (paramara1982)

 • nicoleswereld schreef:

  WoW dit zit er heel goed uit zeg! Vroeger als kind ben ik met mijn tanden op een put gevallen en daardoor zijn mijn voortanden “dood” en worden ze langzaam steeds geler zonder dat ik er wat aan kan doen. Dit zou ik dol graag willen uitproberen zeg!

 • ilse niekerk schreef:

  doe graag mee voor een mooie glimlach

 • Riekie Bos schreef:

  jaaaaaa ik wil onwijs graag ook zo’n mooie stralende witte lach en waag een kansje!
  duim duim duim. fijne dag en groetjes van Riekie

 • Neetu schreef:

  Ik doe mee voor een stralende lach!
  Ik ben al een tijdje opzoek naar zo’n verzorgingsset
  En ben zeer benieuwd!!
  En mijn vriend stiekem ook
  Ik doe mee op facebook en instagram
  Liefs Neetu

 • Noa schreef:

  Wow super vet! Wat jij zei, had ik ook een beetje toen ik het artikel aan het lezen was! Ik had alle foto’s van de producten bekeken en dacht bij mezelf ook zo van dit gaat toch nooit werken. Maar inderdaad! Op de foto’s zie je toch echt dat je tanden veel witter zijn! Ik doe dus graag mee met de winactie want ik zou het zelf ook wel willen ervaren.

  Ik had nog wel een vraagje: Hoe lang blijven je tanden na gebruik ongeveer wit? Voor altijd of vervaagd het na verloop van tijd weer?

 • Nadia Alhosni schreef:

  Echt een mooi resultaat! Witte tanden, wie wil dit niet? Ik doe graag mee met deze leuke actie want ik wil wel veilig en op mijn eigen tempo stralend witte tanden. ? Ik volg je op Facebook (geliked&gedeeld)en Instagram.

 • Myrthe schreef:

  Wauw wat een gaaf pakket! Ik zou graag willen winnen om dan eindelijk van die onzekerheid af te komen met mijn tanden.. Nu lach ik niet graag op foto’s, en ik hoop dat dit het kan veranderen! Misschien durf ik dan ook eindelijk wat vaker lipsticks te dragen!

 • Hilde VE schreef:

  Wauw, dit klinkt als een droom. De stap naar de tandarts zetten om mijn tanden te bleken zie ik niet zitten. Andere middeltjes blijken niet veel uit te halen…. maar dit lijkt wel te werken ! Hoe cool is dat ! Ik volg op Twitter, Bloglovin’ en heb de actie op Facebook gedeeld. Instagram gebruik ik niet… sorry.

 • Nicky Fox schreef:

  Amai na het lezen van jouw verslagje ben ik super enthousiast om dit product uit te testen!!! De IWhite klinkt echt veelbelovend !!! Groetjes, Nicky

 • Pien schreef:

  Wow, een whitening kit verkrijgbaar in België/Nederland die echt werkt; dat is nog eens iets nieuws, haha!! Daar zou ik graag gebruik van willen maken, dat kunnen mijn tandjes best gebruiken… :p Echt een hele leuke en nuttige winactie Silke! Kus Pien

 • Caitlyn schreef:

  Wauw, ik had het niet verwacht, maar het effect is heel mooi zichtbaar. Mijn tanden kunnen ook wel een gebruik maken van die kit, een paar tintjes witter laat mijn lippenstift toch altijd mooier uitkomen dus ik doe graag mee.
  xx

 • lizieliz schreef:

  Wat een gaaf verschil! Ik ben heel benieuwd wat dit kan doen voor mijn tanden. Maar, girl, wat staal je ook! Je moet vaker op foto’s je tanden ontbloten (wat een vies woord, haha) Je lach is zo mooi! X

 • Myrthe schreef:

  Wanneer trek je de winnaar?

 • Monica Sofia schreef:

  Jeetje ik vind het resultaat echt heel mooi. Ik doe graag mee met de winactie. Zou dit super graag willen testen. X

 • Jan schreef:

  Let’s go for white !!!

 • Iris schreef:

  zooooo wat een resultaat, wat bijzonder!!! Dacht ook dat zulke dingen nooit echt werkte 🙂 Ik zou het zelf ook graag eens willen proberen!!

 • Mol Nina schreef:

  Jeetje ik vind het resultaat echt heel mooi. Ik doe graag mee met de winactie. Zou dit super graag willen testen.

 • maris schreef:

  super handig! ik ga op1 juni trouwen en heb zitten denken om mn tanden te laten bleken, maar de kosten hiervoor zijn heel hoor. Dus dit pakket zou ideaal zijn!

 • yvonne schreef:

  Zou graag mee willen doen, want met het steigen van de leeftijd verkleuren mijn tanden, maar ik heb helaas geen Facebook oid

 • Jozef Victor schreef:

  Zou het graag uitproberen want mijn tanden zijn wat vergeeld door de ouderdom.

 • WNijssen schreef:

  Dit zou ik ook graag willen! Ik loot onwijs graag mee, fingers crossed!!

 • Anja schreef:

  Wat een geweldige set, dit wil ik ook graag proberen #duimen

 • El de Jong schreef:

  Ik zou heel graag dit iWhite pakket willen winnen want als ik het resultaat bij jouw zie ben ik best (een beetje) jaloers. 🙂

 • Lin van de Werf schreef:

  Normaal geloof ik niet zo in dit soort producten, maar het resultaat is erg mooi geworden bij jou. En dat al na 2 weken! Binnenkort moet ik weer gaan solliciteren en met een stralende witte lach voel ik me vast en zeker een stuk zekerder! Dus ik maak graag kans op deze set.

  Fijne paasdagen! Groetjes Lin

 • Anna Wienen schreef:

  Ja wie wil nou geem wittere tanden he… Ik doe graag mee..

 • Bodil schreef:

  Wat super om een review te lezen over een whitening product dat écht lijkt te werken! Fijne foto’s er ook bij, je mag zeker vaker lachen! 😀 Zelf twijfel ik al een poos. Mijn tanden zijn ook niet erg geel, maar wel wat verkleuringen, vergelijkbaar met jouw beginfoto’s. In mijn geval geef ik de thee de schuld 😛 Ik zou dit dus heel graag willen proberen en hoop net zo enthousiast ervan te worden als jij!

 • Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee, ziet er prachtig uit de witte tanden, zou ik erg mooi vinden zulke witte tanden !! 🙂

 • Jan schreef:

  Waag graag een kans op een mooi wit resultaat

 • Sanne schreef:

  Als mijn tanden weer eens wat witter zouden worden ga ik mij een stuk zelfverzekerder voelen!

 • Erika van koert schreef:

  Wauw wat een goed resultaat zeg.
  Ik lag al zolang ik me kan herinneren op foto’s altijd met mijn mond dicht. Naast dat ik een hekel heb aan een spleetje tussen mijn voortanden zijn mijn tanden in de loop der jaren best verkleurd. Vooral door koffie en thee gebruik.
  Ik zou graag wittere tanden krijgen en daardoor hopelijk ook meer zelfvertrouwen zodat ik gewoon spontaan op de foto kan.

 • Simone schreef:

  Graag wil ik ook mee doen met de win actie! Wat een prachtige witte tanden en wat een verschil! Wie wil dat nou niet?! Ik wel in ieder geval! Ik zou graag wat tinten witter willen…

 • Angelique schreef:

  Met veel interesse je blog gelezen , mijn zoon en ik willen ook graag wat wittere tanden,maar net wat jij schreef ” geen glow in the dark ” vind het resultaat erg mooi geworden, zou echt iets voor ons zijn , doe dus graag mee met de verloting

 • will schreef:

  Wittere tanden? Kunnen mijn gele tanden dan witter?
  Will wil wel!
  Eindelijk weer lachen met de mond los.
  Grapje.

 • Een witte stralende glimlach is toch je visitekaartje en dat kan ik als management assistente erg goed gebruiken! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • anica aarts schreef:

  nooit niet echt me eigen druk gemaakt om de kleur van mijn tanden. maar nu dat ik binnenkort voor de eerste moeder ga worden vind ik t wel belangrijk zodat ik mijn zoon of dochter straks wel mee geef hoe belangrijk hun tanden zijn

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.