Maybelline Baby Lips Sugar Cookies & Intense Care

Ik denk dat mijn favoriete lipbalsems echt de Maybelline Baby Lips zijn. Ze zijn klein, schattig, en maken mijn lippen heel zacht. Bovendien zijn verkrijgbaar in enorm veel kleuren en smaken. Eerder had ik al de Cherry Me en de Pink Punch variant, waarvan Cherry Me – de rode, wat dacht je – mijn favoriet was. Toen ik onlangs de Winter Delight lijn zag liggen, vond ik dat het tijd werd voor een nieuw kleurtje, omdat die van mij stilaan op beginnen raken. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind!

DSC_0077

Ik weet niet of je mij ondertussen al een beetje kent, maar dit is dus typisch Silke: beslissen dat je een nieuwe lippenbalsem nodig hebt, en met twee balsems naar huis komen! Ik koos voor Sugar Cookies omdat die echt superlekker rook – naar koekjes, hm! – en ik nam ook Intense Care mee, omdat mijn lippen wel wat intense verzorging kunnen gebruiken.

  • Maybelline Baby Lips Intense Care, €3,79 bij de drogist
  • Maybelline Baby Lips Winter Delight Sugar Cookies, €3,79 bij de drogist

DSC_0079

De balsempjes zien er gewoon al superleuk uit. Ik weet niet waarom, maar ik word echt altijd blij als ik deze balsems zie! Misschien omdat ze me doen denken aan de zomer.

Intense Care is een volledig transparante balsem, die mijn lippen in één beweging zacht en glad maakt. Ik moet altijd een lippenbalsem in mijn tasje hebben, en vaak is dat deze: ik gebruik hem over eender welke lipkleur, want dat gaat!

Sugar Cookies heeft wel een kleurtje: roze. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meteen gek ben op het kleurtje, want ik weet uit ervaring dat dit soort koele kleuren mij niet altijd even goed staan. Toch gebruik ik hem regelmatig, want de geur is echt zalig!

DSC_0586

Dit is hoe de Maybelline Baby Lips Winter Delight Sugar Cookies eruit ziet op mijn lippen. Je ziet duidelijk hoe romig en zacht hij is, en hij geeft mijn lippen een frosty kleurtje. Op zich ben ik van die kleur niet echt fan, maar ergens heeft het wel iets!

Conclusie

Ik ben blij dat ik weer een voorraadje Babylips heb aangelegd! Ze stellen me nooit teleur, net als mijn nieuwste Intense Care en Sugar Cookies uit de Winter Delight lijn. Mijn favoriet is Intense Care, want doordat hij transparant is, is hij altijd goed. De geur van Sugar Cookies is echt héérlijk, maar zijn kleurtje vind ik iets te frosty. Ik geef Sugar Cookies een 7/10 en Intense Care krijgt van mij een 9/10. Eigenlijk kan je met een fijne lippenbalsem nooit iets verkeerd doen!

Heb jij Babylips, en hoeveel? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.