OOTD: Blueprint

Mijn mama heeft een stoffenwinkel, waar ze ook naaicursussen geeft (Stoffe & Koffe in Schoten). Als mensen dat horen, zeggen ze vaak dat ik geluk heb, en dat is ook zo! Het gebeurt niet overdreven vaak, maar als mijn mama wat extra tijd heeft, krijg ik een nieuw, handgemaakt kledingstuk! Zo maakte ze een paar weken geleden een lichte lentejas voor mij, maar voordat ik hem kan dragen hing hij eerst een tijdje in de etalage, én ik moest wachten op wat beter weer. De voorbije week is het zo nu en dan echt heel fijn weer geweest: de zon scheen, de temperaturen werden wat hoger, en ik begon helemaal in lentesfeer te raken. Het werd dus tijd om mijn nieuwe jas voor de eerste keer te dragen! Lees snel verder!

DSC_0667

DSC_0554

DSC_0656

DSC_0589

DSC_0673

DSC_0663

DSC_0585

DSC_0671

DSC_0670

DSC_0672

DSC_0573

DSC_0690

DSC_0677

 

Jas: gemaakt door mijn mama – Stoffe & Koffe // Top: Uniqlo // Broek: Primark // Pumps: New Look // Horloge: Twice as Nice // Halsketting: Ebay // Zonnebril: New Look // Lipstick: essence Velvet Matt Stick lipstick Cherry Crush

Wat doe jij aan op deze bijna-lentedagen? 

Heb je deze al gelezen?

30 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.