Paula’s Choice Calm Redness Relief

Sinds mijn eerste kennismaking met Paula’s Choice was ik al fan van het merk, en als ik iets goeds ontdek, wil ik dat altijd graag delen. Mijn zus voert de laatste tijd een strijd tegen roodheid, en ze heeft al alles geprobeerd: van een zalf op voorschrift tot antibiotica. Wat waren mijn zus en ik dus blij toen we de producten van Paula’s Choice mochten testen die roodheid verminderen: lees snel verder als je wilt weten wat de Calm Redness Relief producten van Paula’s Choice hebben gedaan voor Floortje!

DSC_0050

Wat een prachtige lijn! De lijn bevat zes producten die de huid kalmeren, en roodheid verminderen. Alleen al door de prachtige verpakkingen ben ik fan! De producten van Paula’s Choice zijn niet heel goedkoop, maar de producten die ik zelf al heb getest zou ik zo opnieuw kopen: ze zijn de investering waard. In de starter set zitten vier van deze zes producten.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief starter set, €115,00 via Paula’s Choice

DSC_0051

De eerste stap in je huidverzorgingsroutine is uiteraard een goede, maar zachte cleanser. De Paula’s Choice Calm Redness Relief Cleanser reinigt op een milde manier de gevoelige huid, maar – zo zegt Floor – haalt wel gemakkelijk alle vuil en makeup weg.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief Cleanser, €22,90

DSC_0056

Na je cleanser, gebruik je liefst een toner. De Paula’s Choice Calm Redness Relief Toner voedt en kalmeert meteen, reduceert ontstekingen en haalt de laatste resten makeup weg. De toner heeft een melkachtige textuur die ideaal is voor de droge huid.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief Toner, €23,90

DSC_0058

Een product waar ik zelf echt heel erge fan van ben – en zelf ook gebruik – is de exfoliant met BHA. In de Redness Relief lijn zit een exfoliant met 1% BHA. Dat is iets minder dan in die van mij zit, en daarom is hij juist heel geschikt voor de gevoelige huid. BHA is salicylzuur, en dat zorgt ervoor dat een ruwe huid weer glad wordt, terwijl het ook ontstekingsremmend werkt.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant, €29,90

DSC_0060

Het serum is een extraatje, en zit niet mee in het starterspakket. Je gebruikt hem na je exfoliant en voor je dagcrème. Het Paula’s Choice Calm Redness Relief Repairing Serum vermindert tekenen van ontsteking en irritatie, en herstelt en versterkt de beschermende huidbarrière.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief Repairing Serum, €36,90

DSC_0061

Om je huidverzorgingsroutine af te sluiten, bevat de Paula’s Choice Calm Redness Relief lijn ook een dagcrème met spf 30. De dagcrème beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van de zon, terwijl hij ook vochtregulerend werkt én hij is bovendien ook ideaal voor onder je makeup.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30, €32,90

DSC_0062

’s Nachts heb je uiteraard geen zonnebescherming nodig, en daarom bevat de Paula’s Choice Calm Redness Relief ook een nachtcrème. De Paula’s Choice Calm Redness Relief Moisturizer heeft een rijke textuur die de huid ’s nachts extra voedt.

  • Paula’s Choice Calm Redness Relief Moisturizer, €29,90

Voor

DSC_0106

Net voordat Floortje begon met het gebruik van de producten, is dit hoe haar huid eruit zag. Ze verzorgde haar huid al goed, ze gebruikte elke dag een dagcrème, maar ze heeft wel wat last van roodheid.

DSC_0108

Vooral rond de ogen en de neus heeft Floor roodheid, die waarschijnlijk veroorzaakt wordt door irritatie of ontstekingen.

Na

DSC_0001

Floor heeft de producten flink elke dag gebruikt. Enkel het serum heeft ze soms overgeslagen. Zoals je kan zien is haar huid er een stuk op vooruitgegaan!

DSC_0017

Er is wel nog enige roodheid te zien, maar over het algemeen heeft haar huid een egalere uitstraling. Haar huid is een stuk rustiger dan voorheen, en ook de textuur van haar huid is prachtig geworden.

Ik merk nog steeds in bepaald licht op dat ze de meest gezonde glow heeft! Het resultaat is echt fantastisch, en dat vindt ze zelf ook. Waar Floor vroeger last had van droge huid en zelfs velletjes, is haar huid nu overal glad en zacht.

DSC_0066

Conclusie

Na een bezoek aan de huisdokter, de dermatoloog, na tientallen crèmes, een zalf van de apotheek en zélfs een antibioticakuur, dachten we dat niets zou helpen. Bij het begin van de test wisten we niet wat we konden verwachten, maar het verschil is echt groot. Ik ben jaloers op Floor haar huid! Als ik twee producten uit de lijn mag aanraden, zou ik de exfoliant en de dagcrème met SPF aanraden. Als je net als Floor last hebt van een rode, geïrriteerde huid, kan je de investering zeker overwegen! Je kan trouwens ook  samples van de producten bestellen, zo kan je zelf ervaren hoe fijn de producten werken. Floortje geeft de hele Paula’s Choice Calm Redness Relief lijn een 9/10. Deze producten bewijzen dat je niet op zoek moet gaan naar hét wondermiddel, maar dat een goede huidverzorgingsroutine de oplossing is tegen alle huidproblemen. Als ik vraag of ze de producten opnieuw zou kopen, zegt Floor: de meeste wel! En dat begrijp ik.

Probeer de producten zeker uit, en laat me weten wat je ervan vindt!

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.