Silkesnaps & Instablogs Maart 2016

Wat was maart een leuke maand. Ik heb enorm veel leuke dingen gedaan, veel gewerkt en veel kansen gekregen. Ik kan mijn verjaardagsmaand met een fijn gevoel afsluiten! Vandaag wil ik dan ook mijn meest interessante Snapchats en instagramposts delen, zodat je een blik kan werpen op wat ik zoal gedaan heb deze maand. Als je wilt weten wat me in maart heeft beziggehouden, lees dan snel verder!

1

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over flip in extensions (klik hier om dat artikel te bekijken), en postte ik deze foto op Instagram. Ik ben nog altijd enthousiast over hoe de extensions eruitzien als ik ze vlecht!

2

Ik wil jullie ook even voorstellen aan mijn nieuwe grote liefde: de Nikon D5200. Ik ben echt superblij met mijn aankoop, en heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik ben van plan om binnenkort een artikel te posten waarin ik uitleg hoe ik foto’s maak en met welke apparatuur ik dat doe. Laat maar weten of je zo’n artikel graag wil zien!

3

De laatste weken heb ik ook weer een paar keer meegedaan met reclamespotjes, en mijn favoriete moment is uiteraard het opmaken! Ik vind het fantastisch om andere mensen op te maken, maar zelf opgemaakt worden vind ik zo nu en dan ook best fijn!

5

Mijn tante is al heel lang bezig met het in elkaar prutsen van juwelen, en sinds kort staan er enkele van haar juweeltjes online. Bekijk zeker haar website (LUTjuwelen) als je houdt van zelfgemaakte juwelen, samengesteld uit oude voorwerpen!

6

Kennen jullie Zizip al? Ze woont al bij ons van toen ze een superkleine baby was en nog melkje uit een flesje moest drinken. Meestal wilt Zizip helemaal niet knuffelen en houdt ze van bijten en krabben, maar zo nu en dan komt ze opdringerig op je schoot zitten en MOET je haar strelen!

In het begin van de maand werd ik ook uitgenodigd voor het openingsfeest van de kledingwinkel Uniqlo, waar we allerlei hapjes kregen en lekkere drankjes. Ik dacht eerst dat de kleding niets voor mij zou zijn, maar ik bleef maar stukken ontdekken die ik fantastisch vond! Ik ben sinds het event al twee keer teruggegaan, het is een nieuwe favoriet!

9

Ik had deze maand ook een date met Cailin. We gingen namelijk weer eens een food artikel maken, dat je hier kan lezen. We maakten heerlijke, gezonde Bliss Balls!

8

Ik kreeg een superleuk armbandje opgestuurd, dat ik voor Jordi liet personaliseren. Het bandje deed me namelijk heel erg denken aan klimtouw, en Jordi houdt van muurklimmen! Je kan zelf een bandje personaliseren, en het zelfs laten graveren voor een extra persoonlijke touch, via vdtern.com. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk cadeau!

10

Even geleden had ik een dagje vrij, en besloot ik eens te experimenteren met makeup. Ik zat meer dan een uur bezig aan deze mannen-look. Ik kreeg te horen dat ik wel leek op Johnny Depp en Daniel Radcliffe. Ik vond het een heel interessant experiment, want mannenmakeup is écht helemaal anders dan makeup bij vrouwen!

11

Op een donderdagavond maakte ik samen met Floortje zelf sushi. We maakten een bord vol, echt een grote stapel, en het was best goed gelukt! De dag erna waren er nog heel wat ingrediënten over, dus maakte ik deze sushi bowl. Lekker!

Zoals jullie misschien wel weten, werk ik nu en dan als hostess. Onlangs moest ik werken op een event waar ik een jurkje voor moest dragen. Ik voelde me heel ongepast met m’n chique outfit op de tram! Gelukkig maakte een lekkere smoothie op de trein veel goed en later op het evenement kwam Sven Nijs zelfs binnenlopen!

16

Onlangs was ook nog het verjaardagsfeestje van mijn zus, Floortje, en een vriendin van haar, Silke. Erg verwarrend, zo twee Silkes! Het was een verkleedfeest met als thema Studio 100 en Disney. Ik was verkleed als de burgemeester van Samson & Gert.

15

Bruno vindt het altijd belangrijk dat hij onder een dekentje ligt. Het liefst zit hij helemaal opgerold, zo ligt hij lekker warm!

17

Ik kwam mijn naam in een boek tegen. Grappig, dit zou ik echt nog gezegd kunnen hebben toen ik 10 was!

Ik heb ondertussen weer een nieuwe favoriete techniek om mijn haar te krullen. Je zag hem al eerder voorbijkomen in deze outfitpost. Willen jullie een tutorial zien? Laat het me vooral weten!

20

Ik kreeg een choker opgestuurd van @Lolaleezchokers op Instagram. Ze verkopen superfijne, unieke chokers. Ik koos voor de Velvet S variant, ik vind hem zo cool staan!

22

Het werd nog eens tijd om mijn lipsticks uit te zoeken. Binnenkort laat ik je mijn lipstash zien!

23

En gisteren was het Pasen! Mijn ouders hadden heel veel paaseitjes verzameld, chocolade maar ook suikereitjes omdat de vriend van mijn zus allergisch is aan chocolade, de arme jongen!

Wat heb jij zoal gedaan in maart? 

 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.