CATRICE Blush Artist Shading Palette 010 – Bronzéclat

Bij de vernieuwingen van de assortimenten van essence en CATRICE was ik meteen enorm benieuwd naar de blush paletten die bij het assortiment van CATRICE zouden komen. Die paletten waren dan ook de eerste producten waar ik naartoe snelde, en wat was het moeilijk om een keuze te maken! Ik hou van blush, je kan er nooit genoeg van hebben, dus eigenlijk wou ik alle tinten meenemen. Uiteindelijk ging ik naar huis met de tint 010 – Bronzéclat. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vind!

DSC_0104

Als eerste moet ik dit zeggen: wat een superleuke verpakking, vind je ook niet? Drie superleuke kleurtjes, in een professioneel ogend palette. Het palette heeft de echte CATRICE look: modern, strak en trendy. Handig ook dat het palette doorzichtig is, zo hoef je het palette niet te openen om te weten welke tinten erin zitten.

  • CATRICE Blush Artist Shading Palette 010 – Bronzéclat, €4,59

DSC_0120

In het CATRICE Blush Artist Shading Palette 010 – Bronzéclat zitten twee blushtinten – één matte en één glanzende – en een highlighter. Vooral de donkerste tint in het palette spreekt mij aan, ik hou namelijk wel van een opvallende blush op mijn wangen. De middelste tint uit het palette is vrij licht, maar heeft een mooi glansje.

DSC_0064

Op de foto hierboven heb ik de drie tinten uit het palette geswatcht.

De eerste en donkerste tint vind ik fantastisch: hij is goed gepigmenteerd en is perfect zacht van structuur. De lichte blushtint is minder sterk gepigmenteerd, dus op mijn huid is die wat minder zichtbaar. De highlighter heeft zo goed als geen kleur, maar glanst op een subtiele manier.

DSC_0042

Op de foto hierboven draag ik geen blush of bronzer.

DSC_0048

Op de foto hierboven heb ik de drie tinten uit het CATRICE Blush Artist Shading Palette 010 – Bronzéclat op mijn wangen aangebracht. Ik gebruikte de donkerste kleur om te contouren. Ik vind hem daar best geschikt voor, hij geeft een erg natuurlijk resultaat, maar toch heb je wat extra definitie. Net daarboven gebruikte ik de middelste tint uit het palette om wat extra kleur toe te voegen, en om het geheel wat glowy te maken, bracht ik daarboven ook nog de highlighter aan.

DSC_0051

Ik vind het resultaat heel erg mooi, vooral de donkerste kleur vind ik fantastisch – maar dat had ik al verwacht. De middelste kleur is niks voor mij, maar als je meer houdt van een subtiele blush kan ik me voorstellen dat hij wel bij je huidskleur past.

DSC_0116

Voordelen

  • Mooie verpakking
  • Erg budgetvriendelijk
  • Handig, multifunctioneel
  • De donkere tint kan je gebruiken als bronzer

Nadelen

  • De middelste kleur is amper zichtbaar op mijn huidskleur
  • De highlighter is vrij subtiel

Conclusie

Ik ben erg blij met het CATRICE Blush Artist Shading Palette 010 – Bronzéclat, ik zou het zo opnieuw kopen. Toch vind ik het jammer dat de middelste kleur niet heel goed gepigmenteerd is, maar misschien ligt dat gewoon aan mijn huidskleur. Ik geef het palette een 8/10. Ik ben zeker van plan om ook de andere paletten eens uit te proberen!

Heb jij al een van de Blush Artist Shading Palettes geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.