Golden Rose BB Cream, Dream Eyebrow Pencil & Matte Lipstick Potlood

Een nieuw beautymerk ontdekken maakt me altijd zo enthousiast. Zeker als het een lijn is waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Dat was het geval toen ik rondkeek op de website van Golden Rose, een budgetmerk dat een groot aanbod van makeup, gezichtsverzorging en zelfs parfum heeft. De mooie verpakkingen en uitgebreide webshop spraken me tot de verbeelding, en ik was daarom ook erg blij toen ik een aantal producten mocht uitproberen. Vandaag test ik daarom de Golden Rose BB Cream, de Dream Eyebrow Pencil en het Matte Lipstick Potlood. Lees snel verder!

DSC_0035

De verpakkingen van de Golden Rose producten zijn niet cliché, ze hebben echt een eigen stijl, en dat kan ik appreciëren. De look is professioneel, strak en tijdloos. De prijzen van de producten van Golden Rose variëren van ongeveer vijf tot twintig euro. Best budgetvriendelijk, dus. De producten zijn online verkrijgbaar, maar ook bij een aantal schoonheidsspecialisten!

Golden Rose BB Cream Beauty Balm

DSC_0040

Als eerste toon ik je een bb-crème: de Golden Rose BB Cream. Ik hou van bb-crèmes: ze hebben een lichte textuur, en bevatten voeden de huid terwijl ze de huid ook egaliseren. Deze BB Cream bevat een SPF 25, top! De foundation die ik hiervoor vaak gebruikte heeft ook een factor 25, en jullie weten het: je huid beschermen tegen de zon is echt dé manier om rimpels en verkleuringen te voorkomen.

DSC_0043

De BB Cream wordt omschreven als een All In One crème die de huid onmiddellijk perfectioneert. De dekking wordt beschreven als licht maar op te bouwen, en de crème hydrateert de huid de hele dag.

DSC_0054

De BB Cream is verkrijgbaar in 6 kleuren, waarvan ik kleur nummer 3 opgestuurd heb gekregen: Natural. De kleur is een beetje aan de donkere kant voor mijn huid, maar de ondertoon is gelukkig warm. De textuur is vrij stevig, en niet heel vloeibaar. Hij voelt een beetje zwaarder aan omdat er SPF in zit en hij de huid voedt. Hij verdeelt wel fijn op de huid.

DSC_0071

Op de foto hierboven draag ik geen makeup. Ik ben momenteel nogal aan de lichte kant, maar de ontsteking aan mijn oog is gelukkig zo goed als weg!

DSC_0089

Op de foto hierboven heb ik de Golden Rose BB Cream aangebracht. De dekking is erg laag, maar hij is wel gemakkelijk te blenden én smelt mooi samen met de huid. Ik hou wel van een lage dekking, zeker voor overdag. De kleur is momenteel net wat te donker voor mijn huid, maar ik denk dat één tintje lichter perfect zou zijn. Even alles op een rijtje:

  • Dekking: laag
  • Finish: semi-mat, erg natuurlijke finish
  • Blijft de hele dag moeiteloos zitten

Golden Rose Dream Eyebrow Pencil

DSC_0048

Wenkbrauwpotloodjes zijn enorm handig. Ze zijn snel, je hebt er geen extra kwastje voor nodig, en vaak geven ze een strak maar toch natuurlijk effect. Ook Golden Rose heeft een wenkbrauwpotlood: het Dream Eyebrow Pencil, verkrijgbaar in 9 kleuren. Dat is best veel, dus jouw ideale kleur zit er ongetwijfeld tussen.

DSC_0049

Het potlood dat ik opgestuurd kreeg, heeft kleur nummer 303. Op de website is het nogal moeilijk om de kleuren te beoordelen, maar ze zijn bijna allemaal vrij koel, dus je kan niet enorm veel fout doen. Toch was ik een beetje bang dat het kleurtje te donker zou uitvallen, ik ging dus meteen swatchen.

DSC_0051

Het potlood is erg droog en stroef, maar zo hoort een wenkbrauwpotlood nu eenmaal te zijn. Op het eerste zicht kreeg ik niet heel veel pigment van het potlood, al vond ik de textuur van het potlood meteen goed zitten.

DSC_0096

Op de foto hierboven heb ik niets op mijn wenkbrauwen.

DSC_0098

Op de foto hierboven heb ik mijn wenkbrauwen lichtjes bijgetekend met het Golden Rose Dream Eyebrow Pencil. Waar ik eerst bang was dat er niet genoeg pigment van het potlood zou komen, had ik geenszins moeite om mijn wenkbrauw bij te tekenen. Met een paar lichte veegjes was mijn volledige wenkbrauw ingevuld.

Golden Rose Matte Lipstick Potlood

DSC_0045

Matte lipkleuren zijn helemaal in, en daar speelt Golden Rose prima op in. De Matte Lipstick is verkrijgbaar in 14 kleuren, waarvan je hierboven de donkerste kleur (03) ziet.

DSC_0047

De lipstick is verrijkt met hydraterende ingrediënten en vitamine E, waardoor je lippen gevoed worden tijdens het dragen van de lipstick.

DSC_0052

Ziehier een swatch van de lipstick. De kleur is dieppaars, en heeft een beetje een warme ondertoon. Op de swatchfoto ziet de lipstick er niet heel dekkend uit, maar het pigment is wel heel mooi.

DSC_0146

Wauw, check de intensiteit van de lipstick! Hij is erg donker, bijna zwart, maar geeft toch een heel mooi effect. Het is een iets meer gewaagde kleur, maar uiteindelijk vind ik hem best draagbaar. Wat denk jij?

DSC_0137

Op de swatchfoto leek het of de dekking een probleem zou vormen, maar dat vind ik op mijn lippen niet het geval. Ik vind de kleur echt intens dekkend en gepigmenteerd. Bovendien voelt de lipstick erg romig aan, maar heeft hij toch een vrij matte finish. Hij droogt mijn lippen echt niet uit, maar voelt eerder aan als een gewone lipstick. Ik hou van dit soort producten!

DSC_0150

Conclusie

Wat heb ik me vermaakt tijdens het testen van deze producten. Ik had nog nooit iets gehoord over Golden Rose, maar mijn indruk is erg positief. De BB Cream is iets te donker voor mij op dit moment, maar geeft wel een mooie natuurlijke finish. De dekking is erg laag, daar moet je van houden. Gelukkig hou ik van lichtdekkende foundations! Ik geef de BB Cream  daarom een 8/10. Het wenkbrauwpotlood heeft me ook positief verrast. De kleur is perfect voor mijn wenkbrauwen, de textuur is lekker stroef en blijft goed zitten, en het pigment is niet overdreven, maar net sterk genoeg. De Dream Eyebrow Pencil krijgt van mij een 9/10. Ten slotte testte ik nog het Matte Lipstick Potlood en daar kan ik ook niks negatiefs over zeggen. De kleur is mooi, hij dekt perfect én voelt comfortabel aan. De lipstick krijgt ook een 9/10Golden Rose heeft er alvast een nieuwe fan bij!

Had jij al ooit van Golden Rose gehoord? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.