Essence Colour & Shape Eyebrow Gel

Sinds kort vind ik het fijn om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Vroeger vond ik dat overbodig, want ik heb erg donkere en volle wenkbrauwen, maar sinds ik het eens voorzichtig uitprobeerde ben ik helemaal fan. Ik vul mijn wenkbrauwen niet volledig in, maar verscherp de randjes en vul gaatjes op. Ik probeerde al stiftjes, poeder, wenkbrauwpotloodjes, maar vandaag probeer ik een heel nieuwe manier om mijn wenkbrauwen bij te tekenen: de essence colour & shape eyebrow gel! Lees snel verder als je wilt weten of hij voor mij werkt!

DSC_0095

De Essence eyebrow gel colour & shape vormt en accentueert de wenkbrauwen perfect. Tenminste, volgens essence. Op de site staat nog te lezen: ‘de gel biedt een prettig gevoel, poederachtig effect en langdurig resultaat.’ Ik heb nog nooit een wenkbrauwgel geprobeerd, maar al wel eyeliners in gelvorm, en daarvan vond ik dat ze echt fijn werkten! Bovendien heb ik al zoveel goeds gelezen over de Anastacia Dipbrow, dat ik deze Essence eyebrow gel een goede eerste stap naar de wenbrauwgels vind!

  • Essence eyebrow gel, €2,99

DSC_0103

De Essence Colour & Shape Eyebrow Gel is slechts verkrijgbaar in één kleur: 01 – Brown. Aanvankelijk dacht ik helemaal niet dat deze kleur bij mijn wenkbrauwen zou passen, maar toen ik bij het essence schap stond bekeek ik snel even het potje, en toen begon ik toch te twijfelen. De kleur is namelijk vrij licht én heel erg koel. Daarom denk ik dat deze kleur gemakkelijk kan matchen met een heel aantal wenkbrauwkleuren. De verpakking vind ik top: simpel, clean en hij zit in een glazen potje. Compact, maar geeft toch een luxueuze feel.

DSC_0043

Op de foto hierboven draag ik niks op mijn wenkbrauwen.

Mijn wenkbrauw is momenteel vrij dun en mist vanboven wat scherpte. Ook de arch is niet goed te zien.

DSC_0047

En dit is hoe mijn wenkbrauw eruitziet nadat ik het heb bijgetekend met de Essence Colour & Shape Eyebrow Gel.

Ik vind het resultaat echt supermooi: de kleur lijkt wel voor mijn wenkbrauwen gemaakt! Hij matcht echt perfect nu mijn wenkbrauwen aan de donkere kant zijn.

DSC_0049

Ik gebruikte een klein, schuin oogschaduwkwastje om de gel mooi op mijn wenkbrauwen te krijgen. De textuur is niet heel vet, maar zeker ook niet heel droog. Moeiteloos krijg ik het product op mijn kwastje en op mijn wenkbrauwen, en het resultaat lijkt op het resultaat dat je krijgt met een poeder: clean en scherp, maar toch erg natuurlijk. Het pigment is erg goed, dus met een mini beetje product kan je al heel veel doen. Mijn wenkbrauwen blijven er de hele dag on fleek uitzien, want de gel is bovendien ook waterproof.

DSC_0087

Voordelen

  • Fijne verpakking
  • Kleur is erg koel
  • Goede pigmentatie
  • Werkt gemakkelijk, gemakkelijk scherp resultaat
  • Natuurlijk effect
  • Zeer budgetproof!
  • Gemakkelijk verkrijgbaar

Nadelen

  • Slechts verkrijgbaar in één kleur
  • Je hebt nog een extra kwastje nodig om de gel aan te brengen

Conclusie

Ik ben meteen overtuigd door de Essence Colour & Shape Eyebrow Gel, en ik hoop dat ze snel een aantal nieuwe kleuren uitbrengen! Ik zou de wenkbrauwgel zeker aanbevelen en opnieuw kopen, en ik geef hem een 9/10. Topproduct! Tenminste, als de kleur bij jouw wenkbrauwen past.

Heb jij de Essence Colour & Shape Eyebrow Gel al getest?

Heb je deze al gelezen?

13 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.