Sleek i-Divine Vintage Romance Palette

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik jarig was! Meestal krijg ik geen makeupproducten voor mijn verjaardag, omdat niemand me iets durft te geven – waarschijnlijk heb ik het al, of misschien heb ik er iets negatiefs over gelezen – maar nu en dan wagen enkelen zich eraan om dat toch te doen. Voor mijn verjaardag kreeg ik een nieuw oogschaduwpalette, het Sleek i-Divine Vintage Romance Palette, en wauw wat vond ik het er mooi uitzien! Lees snel verder als je wilt weten wat ik vond van dit vintage, romantisch palette!

DSC_0057

Ondertussen zijn de meeste van jullie al wel bekend met de i-Divine paletten van Sleek. Ze zijn erg budgetproof, het pigment is vaak prachtig en de kwaliteit is meestal super. Bovendien bestaan ze in bijna 20 varianten. Ik had vroeger het Acid palette, maar omdat dat palette enkel vrij lichte, felle kleuren bevatte nam ik dat niet heel vaak uit de kast. Ik vond de kwaliteit van het palette wel erg goed, dus ik ben erg benieuwd naar deze Vintage Romance variant!

  • Sleek i-Divine Vintage Romance Palette, ongeveer €10

DSC_0062

De verpakking van het Sleek i-Divine palette is exact hoe we van Sleek gewend zijn: het voelt licht, en het ziet er strak en modern uit. Het palette is volledig mat zwart, enkel de letters zijn glanzend zwart. Ik vind het jammer dat de naam van het palette niet op de bovenkant staat, maar gelukkig kan je dat wel op de onderkant lezen. Bovendien is het palette – zoals de meeste paletten van Sleek – erg moeilijk te openen. Ik breek telkens bijna mijn nagel als ik het palette wil openmaken!

DSC_0064

Dit zijn de kleuren uit het Sleek i-Divine Vintage Romance Palette. Zoals je kan zien zijn ze erg romantisch, met veel paarstinten. Ik vind paars een ongelooflijk mooie kleur, maar toch bezit ik vrijwel geen paarse oogschaduw. Een schande, dus ik ben blij dat daar eindelijk verandering in is gekomen! Alle kleuren in het palette hebben een eigen naam, en dat is heel handig om tutorials te maken! Elke kleur is vernoemd naar een romantische stad. Ik krijg er echt zin van om te reizen!

DSC_0069

Het palette bevat zowel matte als glanzende kleuren, en bevat zowel warme als koele tinten. Vooral de paarse tinten spreken me aan, maar ook de lichte highlighter en de donkere zwarte kleur, die een goed oogschaduwpalette nog beter maken!

DSC_0070

Op de foto hierboven heb ik alle kleuren geswatcht. Kijk eens wat een prachtig pigment! Zowel de glanzende als de matte tinten presteren erg goed op de huid. Vooral de zwarte matte tint met een paar fijne glitters maakt veel indruk op mij. Ook de textuur van de oogschaduws zijn heel fijn, niet korrelig maar echt zacht. Wat een kwaliteit!

Ooglook Sleek i-Divine Vintage Romance Palette

DSC_0127

Ik heb natuurlijk ook een ooglook gemaakt met het Sleek i-Divine Vintage Romance Palette, en zonder veel moeite te doen maakte ik bovenstaande look.

DSC_0126

De oogschaduws werken ook heel fijn op de ogen: ik had geen fallout, en ze blendden heel gemakkelijk.

DSC_0132

Meestal gebruik ik de typsiche ooglookkleuren: bruintinten, beige, zwart, grijs. Ik ben echt blij dat ik eens met een iets meer ‘gewaagde’ kleur aan de slag ben gegaan, want ik vind het resultaat erg mooi.

DSC_0178

Ik heb de paarse ooglook ook gecombineerd met een donkerpaarse lipkleur. Nog wat gewaagder, maar ik vind het zelf echt mooi! Je kan echt veel kanten op met dit palette. Dit is hoe een palette hoort te zijn!

DSC_0067

Voordelen

  • Budgetproof
  • Prachtig pigment
  • Zachte textuur
  • De combinatie van kleuren in het palette is perfect
  • Het palette bevat een lichte highlighter en een donkere zwarte, matte kleur

Nadelen

  • Het palette klemt, je krijgt het niet gemakkelijk open zonder ja nagels te breken

Ideaal voor

  • Groene ogen! Als je het groen in je ogen wilt doen poppen, is dit écht het palette voor jou
  • Mensen die houden van een gevarieerd palette, dat budgetproof is en waar je veel kanten mee uit kan

Conclusie

Ik zou dit palette zéker aanraden, en ik geef het Sleek i-Divine Vintage Romance Palette dan ook een 10/10. Waarom zijn niet alle oogschaduwpaletten even fijn als deze?

Heb jij een Sleek i-Divine Palette? 

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.