Catrice Denim Divine Limited Edition

Het is altijd feest als ik bij Kruidvat kom en er is een nieuwe limited edition bij essence of CATRICE. Een paar dagen geleden was dat het geval, en wauw; ik was onder de indruk. De nieuwe limited edition van CATRICE heet Denim Divine, en is geïnspireerd op het tijdloze van jeans. De producten zien er stuk voor stuk luxueus uit, maar één product sprong er voor mij meteen uit. Lees snel verder, want ik bespreek vandaag de Powder Blush en het Eye Shadow Palette uit de Denim Divine collectie!

Catrice Denim Divine Limited Edition

De producten uit de Denim Divine Limited Edition zien er erg mooi uit, en ze doen me vooral denken aan de textuur van jeans. De verpakkingen zijn voor mij alleszins al geslaagd, ze hebben die luxueuze look, en het koperkleurige thema spreekt mij altijd heel erg aan.

  • Catrice Denim Divine Limited Edition Powder Blush, €3,99
  • Catrice Denim Divine Limited Edition Eye Shadow Palette, €6,99

Catrice Denim Divine Limited Edition

De Catrice Denim Divine Limited Edition Powder Blush is verkrijgbaar in één kleur: C01 – Stone Blushed, een zacht perziktintje.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Het reliëfje in de Powder Blush is supermooi, ik kan er wel naar blijven kijken. De kleur is lichtjes aan de warme kant, en is volledig mat. Ik hou van dit soort zachte kleurtjes voor op mijn wangen.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Het poeder is enorm zacht en heeft erg goed pigment. De kleur is prachtig, echt iets voor mij.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Op de foto hierboven draag ik geen blush, enkel bronzer.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Hierboven heb ik de Catrice Denim Divine Limited Edition Powder Blush op mijn wangen aangebracht. Ik werkte met een zachte kwast, want ik wou het zachte van de blush ook overbrengen op mijn wangen. En dat is gelukt, want de blush geeft een heel natuurlijk blosje op mijn gezicht.

Catrice Denim Divine Limited Edition

De textuur van het poeder is prachtig: hij smelt volledig samen met mijn huid en het lijkt alsof ik niet eens iets op mijn wangen heb. De kleur is voor mijn vrij lichte huid erg geschikt, zo fijn. Ik vind enkel dat er nog een highlighter bij moet, want ik hou van een stevige glow.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Hét statement product uit de collectie is zonder twijfel het Eye Shadow Palette in de kleur C01 – Injeanious. Het palette is echt ongelooflijk mooi, zonder het te openen ben ik er al verliefd op!

Catrice Denim Divine Limited Edition

Ook wanneer ik het palette opende was ik onder de indruk. De kleurencombinatie is echt ideaal: een matte highlighter, een glanzende highlighter, een kleurtje, twee medium tinten én en matte donkere kleur. Ik blijf de verpakking echt prachtig vinden!

Catrice Denim Divine Limited Edition

Zelfs het pigment is supergoed! Kijk nu hoeveel kleur er uit het palette komt met één veegje. De oogschaduws zijn enorm zacht en zelfs de matte highlighter heeft veel pigment.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Ik heb een ooglook gemaakt met het Catrice Denim Divine Limited Edition Eye Shadow Palette. Ik maakte een subtiele look voor overdag en gebruikte daarvoor alle kleuren uit het palette. De kleuren zijn heel goed op te bouwen, en blenden mooi uit.

Catrice Denim Divine Limited Edition

Met het palette kan je echt veel kanten uit. Het is niet echt een basic palette, maar toch kan je er gemakkelijk een overdag-look mee maken. Ik ben verkocht!

Catrice Denim Divine Limited Edition

Conclusie

Yes! Weer een Limited Edition waar ik blij van word! De twee producten uit de Catrice Denim Divine Limited Edition zijn fantastisch. De Powder Blush heeft een prachtig kleurtje en een heerlijk zachte structuur. Hij brengt niet vlekkerig aan en geeft een prachtig natuurlijk effect. Ik geef de blush daarom een 9/10. Het is even geleden dat ik onder de indruk was van een oogschaduwpalette, en al helemaal van een budget palette! Toch is het vandaag weer eens gebeurd. Het Catrice Denim Divine Limited Edition Eye Shadow Palette heeft een prachtige verpakking en oogt enorm luxueus. Bovendien is de kwaliteit van de oogschaduws fantastisch, dus ik geef het Catrice Denim Divine Limited Edition Eye Shadow Palette een 10/10. Een nieuwe favoriet!

Heb jij al iets gekocht uit de Catrice Denim Divine Limited Edition? Ga je er iets van kopen? 

 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.