Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

Gezichtsverzorging is mijn nieuwste passie, en daarom vind ik het superleuk en interessant om producten uit te testen die mijn gezicht verzorgen. Een echte hype tegenwoordig zijn de zwarte peel-off maskers die je poriën zouden vrijmaken, en trends als deze moet ik uiteraard een beetje volgen! Daarom was ik erg blij toen ik het masker van Pilaten mocht uitproberen. Vandaag review ik de Pore Strip en de Lip Membrane van Pilaten. Lees snel verder als je wil weten wat ik van de maskers vind!

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

Pilaten is een Chinees merk dat bekend is door zijn zwarte maskers, die tegen mee-eters en oneffenheden werken. Sinds kort zijn de maskers ook bij ons verkrijgbaar, en er zijn ook een aantal producten bij gekomen. Zo verkopen ze via de webshop niet enkel het zwarte masker, maar ook een lip- en oogmasker. Ik mocht de Pore Strip uitproberen, en kreeg ook het lipmasker opgestuurd, samen met een schattige kwast.

  • Pilaten Black Head Pore Strip, €2,50 via Pilaten.nl
  • Pilaten Lip Membrane, €2,50 via Pilaten.nl

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

De Pore Strip is verpakt in een klein zakje, erg handig. Ik vond het even moeilijk om het open te krijgen, maar dat vind ik altijd met dit soort zakjes. Meestal knip ik het zakje open, en giet ik de inhoud in een klein potje. Zo krijg ik het masker gemakkelijk en zonder morsen op mijn gezicht, en zo heb ik het deze keer ook gedaan. Ik wist niet heel goed of ik het masker enkel op mijn neus zou moeten gebruiken of over heel mijn gezicht, maar de bijgevoegde gebruiksaanwijzing verzekerde me dat het masker over het gehele gezicht aangebracht moest worden. En zo geschiedde…

 

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

Het masker is pikzwart, en ziet er heel charmant uit. De structuur van het masker is vrij dik, maar met een paar penseelstroken krijg je een mooi egale laag op je huid. Het is de bedoeling dat je het masker 20 à 25 minuten laat zitten, totdat het opgedroogd is.

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

Als het masker droog is, verandert het in een laagje dat op je huid ‘kleeft’. Het is gemakkelijk om het masker er in één keer af te halen, al is het even peuteren langs de zijkant om het los te krijgen. Ik vind dat het masker best stevig aan mijn huid vastkleeft, misschien net iets té hard, maar dat zou dus komen omdat het masker al het vuil uit je poriën moet trekken.

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

En dit is het masker nadat ik het van mijn huid heb getrokken. Check hoe vies! Je ziet echt het ‘vuil’ dat het masker uit mijn poriën heeft getrokken. Ik vind het wel heel satisfying om het masker zo te zien, het lijkt écht alsof al het vuil weg is! Ik merk dat mijn huid na het gebruik van dit masker echt héél zacht is, en een stuk gladder dan ervoor. Qua mee-eters zie ik niet enorm veel verschil, maar mijn poriën zien er wel effectief wat fijner uit. Al bij al vind ik dat het resultaat er mag zijn, ik zou het zeker opnieuw gebruiken!

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

Natuurlijk ga ik ook het Lip Membrane uitproberen, een erg vreemd lipmasker dat ervoor zou zorgen dat je lippen diep gehydrateerd worden. Het bevat hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat je huid jong blijft, en verder ook collageen, aloë vera en honing. Dat kan niet slecht zijn!

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

En dit is hoe het masker eruitziet op mijn lippen. Het is echt een soort velletje, dat erg raar en flubberig aanvoelt, en bevochtigd is met de ingrediënten waarover ik eerder vertelde. Het masker is uiteraard véél te groot voor mijn lippen – ik word er even met m’n neus opgedrukt dat ik dunne lippen heb – maar het kan geen kwaad dat het ook op de huid rond je lippen ligt. Na gebruik voelen mijn lippen zacht aan, maar het effect is niet overdreven opvallend. Je kan het vergelijken met een goede lippenbalsem.

Pilaten Pore Strip en Lip Membrane

Conclusie

Wat een grappige maskertjes zijn de Pilaten Pore Strip en Lip Membrane. Over de Pore Strip ben ik best te spreken: het ziet er fantastisch uit, en na gebruik voelt mijn huid zacht en gladder aan. De Pore Strip zou ik zeker opnieuw gebruiken. Het is geen must-have, maar zeker een leuke extra als je je huid een boost wilt geven. Het lipmasker – de Lip Membrane – is echt heel grappig, en al is het resultaat niet overdreven opvallend, is het zeker een leuke verzorging om samen met vriendinnen te gebruiken. Ik geef de Pore Strip een 8/10, en de Lip Membrane krijgt van mij een 6/10. Ik blijf ze echt grappig vinden!

Heb jij al dit soort grappige maskers gebruikt?

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.