Mijn lipstickstash

Ik ben erg trots op mijn makeupcollectie, maar het onderdeel waar ik altijd het meest opgewonden van word zijn uiteraard de lipsticks! In alle kleurtjes, met elke soort finish die je maar kan bedenken; ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Vandaag laat ik je daarom mijn lipstickstash zien. Ik heb onlangs mijn verzameling wat opgeruimd en een heel aantal lipsticks weggedaan, en dit is mijn current lipstickstash! Lees verder als je mijn collectie lipsticks wil zien!

Mijn lipstickstash

Ik bewaar mijn lipsticks in de bovenste lade van mijn makeup kast. Ik zet ze ondersteboven, en tussen een doosje van Dior en een doosje waarin ik mijn lipgloss en lipstains bewaar. Op deze manier heb ik een goed overzicht van mijn lipsticks en hoef ik niet te zoeken welke kleur ik wil: ik zie meteen welke kleur waar staat! Ik toon vandaag enkel mijn ‘gewone’ lipsticks, en niet mijn lipstains en lipgloss, anders zou je echt een lip-overload krijgen!

Mijn lipstickstash

Laat ik beginnen met mijn M.A.C lipsticks. Ik ben best onder de indruk van hoeveel ik er eigenlijk heb. Het is de voorbije jaren mijn traditie geworden om telkens als ik iets ‘goeds’ heb gedaan (een examen ge-aced, een hele dag gewerkt, …) even langs de M.A.C counter te gaan om mezelf te belonen met een lipstick. Ik had tot op dit moment geen idee hoeveel ik er had, maar blijkbaar heb ik er wel zestien. Dat zijn zestien dingen waar ik trots op kan zijn, haha! Gelukkig heb ik een M.A.C student kaartje, waarmee ik telkens 20% korting krijg, dus ik mag van mezelf nu en dan wel eens een lipstick kopen!

Mijn lipstickstash

Ik heb allerlei kleurtjes: nieuwe, oude, nude, felgekleurde, koele, warme, lichte en donkere. Ik vind ze allemaal supermooi, maar onlangs heb ik besloten dat ik het beste sta met warme lipsticks, dus de warme kleurtjes neem ik er net iets vaker bij!

Mijn lipstickstash

Ook van de Makeup Revolution heb ik zestien lipsticks, hoe toevallig! Ik ben fan van de lipsticks van Makeup Revolution omdat ze behalve de klassieke kleurtjes ook opvallende en minder draagbare kleurtjes hebben zoals groen, paars en oranje!

Mijn lipstickstash

Links zie je de Atomic lipsticks, in het midden de Scandalous Shades, met daarnaast de Matte Shades en rechts de ‘gewone’ tinten. Heerlijk om naar al die kleurtjes te kijken, vind je dat ook niet?

Mijn lipstickstash

Ik heb veel lipsticks van M.A.C en Makeup Revolution, maar de meeste heb ik er van Catrice, dat zijn écht mijn favorieten! Ookal zijn ze enorm budgetproof, de kwaliteit is altijd fijn en de kleurtjes allemaal mooi!

Mijn lipstickstash

Links zie je op de foto de Ultimate Shine lipsticks, in het midden de Ultimate Colour lipsticks en rechts de limited edition lipsticks.

Mijn lipstickstash

Ik heb ook een aantal lipsticks van andere merken, natuurlijk, en hierboven zie je de lipsticks waarvan ik er een paar heb.

Mijn lipstickstash

Links zie je de lipsticks van W7, daarnaast de Pure Reds lipsticks van L’Oréal Paris, daarnaast een paar lipsticks van essence en rechts mijn favoriete lipbalsems: de Babylips van Maybelline.

Mijn lipstickstash

En hierboven de rest van mijn lipsticks, een allegaartje van merken en kleuren.

Mijn lipstickstash

Links zie je twee lipsticks van de CATRICE Ultimate Stay lijn, daarnaast een lipstick van H&M, en daarnaast een rode lipstick van Playboy. De vijfde lipstick van links is van E.l.f., en die daarnaast is een Riri Woo die ik ooit van iemand kreeg, maar die niet echt bleek te zijn! De paarse huls in het midden is een lipstick van Makeup Revolution, en die daarnaast ook. De vijfde lipstick van rechts is een lipstick van Bourjois, en die daar rechts van is een Make Up Academy lipstick. De derde lipstick van rechts is Latino, van Rimmel, en daarnaast staat een lippenbalsem van Nivea. Helemaal rechts zie je mijn geliefde Chanel Coco Rouge.

Mijn lipstickstash

Het was een heel klusje om alle 84 (!) lipsticks weer op hun plek te krijgen, maar ik vond het ook erg fijn om ze allemaal weer eens te bekijken. Ergens vind ik het echt jammer dat ik ze niet allemaal vaak gebruik, en ik ben aan het denken om een lipstick-challenge te doen. Ik hou je zeker op de hoogte!

Hoeveel lipsticks zitten er in jouw stash?

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.