OOTD: Purple Peplum

Ik ben de grootste blazerfan ooit! Ik heb blazers in alle vormen en maten, en ook in alle kleurtjes. Uiteraard heb ik er een zwarte, maar ook een blauwe, een rode, met streepjes, en sinds eventjes heb ik ook een nieuw, uniek model. Ik kocht bij H&M een paarse peplum blazer, die me altijd superblij maakt als ik hem zie liggen. Onlangs was het weer fijn, en besloot ik samen met Cailin nog eens outfitfoto’s te gaan maken. Vandaag toon ik je daarom mijn Purple Peplum Outfit Of The Day. Lees snel verder!

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple PeplumOOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

OOTD: Purple Peplum

Hoe schattig is het poesje op de laatste foto? Ik heb geen idee van wie deze schattigaard is, maar hij hing een paar straten van mijn huis rond en wou de hele tijd knuffelen!

Blazer: H&M // Top: Uniqlo // Jeans: Pull & Bear // Hoedje: T2 // Sneakers: Nike // Halsketting: Ebay

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.