Moederdag Cadeau’s Inspiratie

Op zondag 8 mei is het weer zover: moederdag! Als je het was vergeten, bij deze herinner ik je aan deze speciale dag, waarop je de belangrijkste vrouw ter wereld in de bloemetjes kan zetten. Ik weet dat mijn mama dit leest, dus: mama, ik ben je zo dankbaar voor alles wat je voor mij gedaan hebt! Als jij je moeder ook zo dankbaar bent als ik, is dit artikel iets voor jou. Vandaag deel ik namelijk een aantal inspiratie tips voor moederdagcadeau’tjes! Lees snel verder.

Moederdag Inspiratie

Mijn mama heeft een prachtige huid, en hoewel ze er zowat vijf jaar jonger uitziet dan ze in werkelijkheid is, is het ook voor een rijpere huid belangrijk om goed verzorgd te worden. Zoals jullie misschien al weten ben ik zelf enorme fan van huidverzorging in de apotheek, en voor mijn mama wil ik enkel het beste! Geef je mama een anti-rimpelcrème en schrijf er op een kaartje bij: ‘opdat ze nooit zouden komen‘. Bij deze enkele aanraders:

  • Louis Widmer Crème Vitalisante
  • Nuxe Nuxuriance Nachtcrème
  • Lierac Luminescence Serum
  • Nuxe Huile Prodigieuse (een heerlijke olie voor het lichaam)
  • Lierac Magnificence

Ga eens langs de apotheek, of kijk eens bij Apotheek Online.

Moederdag Inspiratie

Om je mooie mama nog mooier te maken, kan je haar ook een prachtig juweel geven. Lucardi heeft heel wat speciale acties voor moederdag, en op de website zie je zelfs een pagina die volstaat met moederdagcadeau’s. Hierboven toon ik mijn favoriete juwelen van de website, maar kijk zeker zelf eens rond wat jij – en vooral: je moeder – mooi vindt! Kijk online, of zoek een filiaal in jouw buurt!

Moederdag Inspiratie

Vind je het moeilijk om juwelen of verzorging voor je moeder te kopen? Ik heb een hele leuke website gevonden waar je leuke woonaccessoires kan vinden, maar ook overtrekken voor IKEA-meubels. Doe je je moeder graag een plezier met iets moois voor in huis, kijk dan eens bij Dekoria!

Moederdag Inspiratie

Wat ik zelf ook altijd een leuk cadeau vind, is iets dat je kan personaliseren. Maak stiekem een supermooie foto van jou en je moeder, en druk die op een leuke mok of een telefoonhoesje! Of gebruik de foto’s van jullie vakantie om een gepersonaliseerde kalender of een hele collage te maken. Gebruik je creativiteit en maak indruk op je mama!

Moederdag Inspiratie

Is je mama een echte keukenprinses, geef haar dan een handig cadeau voor in de keuken. Op de website van Dille & Kamille.be vind je superleuke items die je moeder écht kan gebruiken in de keuken. Geef haar bijvoorbeeld een supermooie serveerschaal, voor een luxueuze tafel, of ga voor een tool waarmee je champignons en eitjes in één seconde in perfecte schijfjes snijdt! Gebruikt je moeder vaak een kookboek, is een kookboekstandaard misschien wel een leuk idee, of geef haar een volledig pakket waarmee ze muffins, taart of spaghetti kan maken!

Heb jij nog leuke cadeau-ideeën voor moederdag? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.