The Beard Buddy Review

Aangezien jullie allemaal zo enthousiast waren over het baardolie-artikel met Timothy, heb ik vandaag weer een baardartikel klaarstaan! Deze keer reviewen we een handige tool waarmee je je baard kan vormgeven. Als je een mooie, verzorgde baard wilt, is het belangrijk dat je hem regelmatig bijknipt. Met The Beard Buddy wordt het gemakkelijk om je baard die perfecte, cleane look te geven. Tenminste, dat is wat het product claimt. Lees snel verder als je wilt weten of Timothy daarmee akkoord gaat!

The Beard Buddy Review

The Beard Buddy zit verpakt in een leuk kartonnen mapje. De vormgeving van de verpakking vind ik heel leuk, en al zijn kleuren niet heel mannelijk, vind ik toch dat het mapje een erg mannelijke indruk geeft. De verpakking voelt stevig aan, en beschermt de Beard Buddy op een simpele, maar stijlvolle manier. The Beard Buddy is verkrijgbaar via MijnBaard.nl, een website vol baardverzorging producten.

The Beard Buddy Review

Wanneer je het mapje opent, zie je een handige gebruiksaanwijzing. The Beard Buddy is een multifunctionele tool om je baard mee te shapen. Zo dient hij voor de kaak- en de neklijn, en zelfs om een ringbaardje mee te shapen. De binnenkant is opnieuw heel mooi bedrukt, en ik vind het echt super dat er een gebruiksaanwijzing in staat!

The Beard Buddy Review

En dit is hem dan, The Beard Buddy! Het is een klein, stevig, rood kammetje met een gebogen kant. Als je goed kijkt, zie je helemaal bovenaan drie markeringen, die dienen om naast je oor te houden: zo werk je altijd symmetrisch! Met de rechterkant van de Beard Buddy kan je je ringbaardje mooi recht scheren, en de afgeronde kant dient om de ronding van je baard aan je wang scherp te scheren.

The Beard Buddy Review

En nu is het aan onze bebaarde Timothy! Voordat hij zijn baard vormgeeft, gaat hij er altijd even met een borstel door. Daarvoor gebruikt hij een speciale baardborstel met natuurlijke haren.

The Beard Buddy Review

Floortje – ja, mijn zus! Zij is de vriendin van Timothy – helpt Timothy altijd met het bijknippen en vormgeven van zijn baard. Eerst testte ze of het kammetje handig werkte, en dat ging goed! Zeker om plaatselijke knoopjes uit de baard te krijgen is het kammetje erg precies!

The Beard Buddy Review

Voor Timothy was The Beard Buddy vooral interessant voor de kaaklijn. Op de foto hierboven zie je hoe Timothy’s baard eruitzag voor het gebruik van The Beard Buddy. Let op de verloren haartjes op de wang, net boven zijn baard.

The Beard Buddy Review

Floortje plaatste The Beard Buddy net op de curve van zijn baard, om zo de perfecte vorm te vinden. Het is even zoeken om hem op de juiste plaats te krijgen, maar na even schuiven stond hij perfect. De markeringen aan het oor zijn ook heel handig om de twee kanten helemaal hetzelfde te krijgen.

The Beard Buddy Review

En dit is hoe het eruitziet na het gebruik van The Beard Buddy. Het gemakkelijkste is om de haren die boven The Beard Buddy weg te scheren, zo krijg je snel een gladde look. Het verschil is aanzienlijk: Timothy’s baard ziet er ongelooflijk clean uit. Ik vind het resultaat alvast fantastisch!

The Beard Buddy Review

Uiteraard wil ik ook de mening van Timothy zelf, en ook die van Floortje horen. Zij waren ook overtuigd van de tool. Als je op zoek bent naar een baard die eruitziet alsof je nét van bij de barbier komt, moet je The Beard Buddy zeker eens uitproberen.

The Beard Buddy Review

Conclusie

Ben of ken jij een man met een baard, die op zoek is naar een tool die je de net-van-de-barbier kan geven? Geef The Beard Buddy dan zeker een kans: het is een handige, compacte en multifunctionele kam die niet eens heel duur is. Bovendien zit het kammetje in een stevige, mooie verpakking, en dat maakt hem ook ideaal om cadeau te doen. The Beard Buddy ligt goed in de hand, en geeft een scherp resultaat. Er zijn niet echt nadelen aan, maar verwacht niet dat de tanden van de kam een goede borstel kunnen vervangen. Timothy en Floor geven The Beard Buddy een 8/10. Hoewel het geen ultieme essential is, maakt hij het vormgeven wel een stuk gemakkelijker!

Heb jij al eens van The Beard Buddy gehoord? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.