CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

Ik vind het heel fijn om met blushkleurtjes te spelen, en als ik een blushpalette zie liggen, kan ik nauwelijks weerstaan om het mee naar huis te nemen. Datzelfde gebeurde bij het CATRICE Blush Artist Shading Palette. Drie blushkleurtjes, om mee te combineren of apart te dragen. Ik besprak eerder al 010 – Bronzéclat, en vandaag laat ik jullie nummer 020 zien: CorAll I Need. Lees snel verder!

CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

Koraalkleurtjes kunnen me vaak bekoren. Ze zijn fris, doen de huid stralen én geven een beetje warmte aan je gezicht. In het CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need zit links een wat koelere roze tint, in het midden zit een mat perzikkleurtje, en rechts zie je een warme highlighter.

  • CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need, €4,59

CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

De drie blushkleurtjes zitten in een elegante verpakking. Ik hou van doorzichtige paletten, omdat je in één oogopslag kan zien welke kleurtjes er in zitten. De textuur van het poeder is erg zacht, vooral de middelste matte kleur voelt als fluweel op de huid. Het pigment is niet supersterk, maar dat is goed: blush wil je op een subtiele manier op je wangen krijgen.

CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

Op de foto hierboven draag ik geen blush. Ik zie er bleekjes uit en mijn gezicht mist kleur en warmte.

CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

Op de foto hierboven heb ik de drie tinten uit het CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need gebruikt. Net boven mijn contourkleur bracht ik de linkse tint aan, daarboven de middelste kleur en de rechtse tint gebruikte ik als highlighter.

CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

Zoals ik al zei is de blush niet supergepigmenteerd, maar dat vind ik eigenlijk wel handig. De mix van tinten geeft een prachtig natuurlijk en subtiel effect. Mijn gezicht heeft kleur en warmte, zonder er clownesque uit te zien. Ik ben erg tevreden over het resultaat, al had de highlighter wel wat glanzender mogen zijn. Persoonlijk zou ik wat extra highlighter toevoegen, maar als je van wat minder glans houdt, is dit zeker genoeg!

Met vriendelijke groeten, Silke De Backer Silkeblogs silkeblogs@hotmail.com www.silkeblogs.com

Conclusie

Het CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need is een handig palette dat twee zachte blushes bevat, en een subtiele highlighter. De blushkleuren zijn niet superfel gepigmenteerd, maar geven wel een natuurlijk kleurtje aan mijn wangen. De textuur is fijn, de kleuren zijn mooi en het palette is handig in gebruik. De highlighter is mooi, maar voor mij iets te subtiel. Geef mij maar een discobol-effect op mijn jukbeenderen! Gelukkig is het palette enorm budgetproof, dus hou je met gemak nog wat euro’s over voor een extra highlighter. Ik geef het CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need een 7/10.

Wat vind jij van het palette? Zou jij het kopen? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.