Instablogs & Silkesnaps April 2016

Wat was april weer een mooie maand. Het is een paar dagen heerlijk weer geweest, ik ben een paar dagen naar Noorwegen gegaan, en ik vierde het vrijgezellenfeest van een vriendin van mij. Het was ook een erg vermoeiende maand: ik moest veel werken, en had bijna elke dag iets te doen. Ik kijk er al naar uit om binnenkort een paar dagen vrij te hebben! Vandaag toon ik een hoop foto’s, en deel ik de leukste gebeurtenissen van de voorbije maand! Lees snel verder!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

In het begin van de maand zat ik in Oslo, en toen we op een bepaald moment in een sportwinkel binnen gingen, was dit wat me opviel. Een hele afdeling met jachtgeweren! Zo indrukwekkend, maar ook echt eng.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Deze foto van in Oslo wil ik je ook niet besparen. Onze laatste avond liepen we op het dak van het operagebouw, en het uitzicht was echt prachtig. Bekijk ook mijn andere foto’s in mijn reisverslag van Oslo.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Ik werd uitgenodigd op een superleuk persevent! Op de Health Speeddate gingen we op speeddate met een heel aantal merken. In zeven minuten stelden ze hun merk voor, en vertelden ze wat er nieuw was. En na zeven minuten, rinkelde deze bel en gingen we naar het volgende tafeltje.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Deze chocolade die op het persevent werd voorgesteld, wil ik je niet onthouden.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Hoe cool ziet deze fles eruit?

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Op het event waren ook de lekkerste hapjes! We werden verwend!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Op deze prachtige foto draag ik een superleuke zonnebril, die ook werd voorgesteld op het event.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Omdat het thema gezondheid was, mochten we ook groene sapjes proeven! En ja: ze waren lekker.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Cailin vergezelde me op het persevent, en achteraf hadden we een ware sleepover op mijn kot!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Cailin maakte deze foto van mij. Why so serious?

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Het tweede weekend van april vierden we het vrijgezellenfeest van een vriendin. Er kwam enorm veel voorbereiding aan te pas, maar het was erg geslaagd. Op vrijdagavond gingen we naar de L’Oréal Studio Pro Bar, waar we ons haar lieten doen, en we een heerlijke cocktail kregen!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Met mijn dik haar was de kapper superlang bezig. Hij deed echt de moeite om al mijn haar te krullen! De meesten geven het al op na een paar lokken…

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Dit is het resultaat. Supervol, -hoog en glam haar!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Ik koos voor de Diva look, Shana koos de Rocker, Laura ging voor OTT en Cailin koos Punk.

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Dit ben ik met de prachtige aanstaande bruid, Shana! Ik ben haar MUAH op haar speciale dag, trouwens!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Zoals jullie misschien weten, heeft mijn mama een stoffenwinkel. Onlangs had ik ’s middags wat tijd en ging ik er gezellig een koffie drinken, en er was toevallig een vertegenwoordiger van stoffen. Ik hielp mama met het uitkiezen van stofjes voor de herfst en de winter!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Het weekend na het vrijgezellenfeest werkte ik op de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. De beurs was supergezellig, en wat was er veel interessants te zien! Bij deze deel ik al dat interessants met jullie!

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Instablogs & Silkesnaps April 2016

Afsluiten doen we met deze heerlijke cocktail. Op de GGLF dronk ik de lekkerste gin-tonic ooit!

Wat heb jij zoal gedaan deze maand?

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.