Favorieten April 2016

Vrijdag toonde ik je al wat ik deze maand heb gedaan en meegemaakt, en vandaag wil ik je ook graag mijn vijf favoriete producten van de voorbije maand tonen. Doordat het aantal producten dat ik nog niet heb kunnen testen zo groot aan het worden is, is het al een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een beautyproduct kocht. Toch heb ik vijf producten kunnen ontdekken – of herontdekken – die ik wel met jullie moet delen. Het zijn stuk voor stuk aanraders, dus lees snel verder als je wilt weten wat mijn vijf favoriete producten waren de voorbije maand. 

Favorieten April 2016

Dit zijn ze dan, mijn vijf favorieten. Van links naar rechts:

  • Essence Lash Princess Mascara
  • Essence Keep it Perfect Make-up Fixing Spray
  • CATRICE Denim Divine Eye Shadow Palette
  • L’Oréal Paris Pure Reds Laetitia
  • Make-up Studio Banana Powder

Essence Lash Princess Mascara

Favorieten April 2016

Ondertussen ben ik al getraind: als mensen vragen welke mascara gebruik zeg ik steevast de essence Lash Princess Volume Mascara. Ik denk dat dit echt de beautyvraag is die me het vaakst gesteld wordt. Vanmiddag ga ik trouwens om mijn derde tube, want ik wil niet meer zonder!

Essence Keep It Perfect! Make-up Fixing Spray

Favorieten April 2016

Bij de vernieuwing van het assortiment zag ik deze fixing spray, en voor het zachte prijsje besloot ik dat ik hem maar mee naar huis zou nemen. Sinds het eerste gebruik, gaat hij steeds mee in mijn tas. De Essence Keep It Perfect! Make-up Fixing Spray set mijn makeup, zorgt voor een minder ‘poederige’ look én zorgt ervoor dat mijn makeup langer blijft zitten. Ga hem zeker eens bekijken bij de drogist!

CATRICE Denim Divine Eye Shadow Palette

Favorieten April 2016

De vormgeving, de kleurkeuze, de textuur en het pigment. Het CATRICE Denim Divine Eye Shadow Palette heeft het allemaal. In mijn Denim Divine artikel maakte ik een subtiele look, maar omdat nog niet iedereen overtuigd was, hier mijn wat donkerdere look.

Favorieten April 2016

CATRICE Blush Artist Shading Palette 020 CorAll I Need

L’Oréal Paris Pure Reds Laetitia

Favorieten April 2016

Over deze lipstick krijg ik altijd zoveel complimenten! Hij is dan ook menig beautybloggers favoriet. Reken mij daar ook maar bij, want de L’Oréal Paris Collection Exclusive Pure Reds By Laetitia is een prachtige donkere statement lipstick. Hij is best opvallend, maar oh zo mooi.

Make-up Studio Banana Powder

Favorieten April 2016

Dit is echt een ontdekking geweest: de Make-up Studio Banana Powder. Ik gebruik hem zowat elke dag, over mijn gezichtsmakeup heen voor die prachtige warme gloed en subtiele glow. Hij maakt mijn gezichtsmakeup élke dag perfect. Gelukkig werkt hij heel zuinig, want ik heb hem nodig in mijn leven! Lees hier ook mijn volledige review.

Favorieten April 2016

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.